پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون

word 4 MB 32150 93
1393 کارشناسی ارشد مهندسی برق
قیمت قبل:۶۳,۷۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۲۴,۱۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق

     گرایش قدرت

    چکیده

    روش کنترل مد لغزشی یکی از مهمترین روشهای کنترل غیرخطی می‌باشد که از مشخصه‌های بارز آن عدم حساسیت به  تغییر پارامترها و دفع کامل اغتشاش و مقابله با عدم قطعیت است. این کنترل‌کننده ابتدا سیستم را از حالت اولیه با استفاده از قانون رسیدن به سطح تعریف شده لغزش که از پایداری مجانبی لیاپانوف برخوردار است، رسانده و سپس با استفاده از قانون لغزشی آن را به حالت تعادل می‌رساند. تاکنون در تحقیقات انجام شده به روش تغذیه استاتیک سیستم تحریک استفاده از مبدل‌های DC/DC کاهنده توجه ویژه‌ای نشده است.

    در این پایان‌نامه، بعد از ترانسفورماتور قدرت و پل یکسوساز با استفاده از یک مبدل باک                (Buck converter) کنترل‌شده با مد لغزشی برای کاهش هارمونیک‌های ورودی به سیم‌پیچ تحریک کاربرد دارد، استفاده کنیم.

    ما در این پایان‌نامه با روش کنترل لغزشی سعی در کاهش اثرات اغتشاشات (شامل تغییر ولتاژ وردی و تغییر بار) و تنظیم ولتاژ خروجی با دینامیک بسیار سریع و حداکثر کاهش هارمونیک‌ها خواهیم بود. همچنین با استفاده از SIMULINK/MATLAB کارآمد بودن این سیستم را نشان خواهیم داد.

     

    1- مقدمه:

    ژنراتورها همواره یکی از مهمترین عناصر شبکۀ قدرت بوده و نقش کلیدی در تولید انرژی و کاربردهای خاص دیگر ایفا می‌کنند. و برای ژنراتورسنکرون برای تولید بخش اعظم توان الکتریکی در سراسر جهان به کار می‌رود .

    در یک ژنراتور سنکرون یک جریان dc به سیم‌پیچ رتور اعمال می‌گردد تا یک میدان مغناطیسی رتور تولید شود سپس روتور مربوط به ژنراتور به وسیله یک محرک اصلی چرخانده می‌شود، تا یک میدان مغناطیسی دوار در ماشین به وجود آید. این میدان مغناطیسی یک ولتاژ سه فاز را در سیم پیچ‌های استاتور ژنراتور القاء می‌نماید. در رتور باید جریان ثابتی اعمال شود. چون رتور می‌چرخد نیاز به آرایش خاصی برای رساندن توان DC به سیم پیچ‌های میدانش دارد. برای انجام این کار 2 روش موجود است:

    1- از یک منبع بیرونی به رتور با رینگ‌های لغزان و جاروبک .

    2- فراهم نمودن توان  DCاز یک منبع توان DC، که مستقیماً روی شفت ژنراتورسنکرون نصب می‌شود.

    یک سیستم تحریک استاتیک به لحظ عملکرد شبیه تنظیم‌کننده اتوماتیک ولتاژ میدان رفتار می‌کند بطوریکه اگر ولتاژ  ژنراتور کاهش داشته باشد جریان میدان را افزایش می‌‌دهد و بر عکس اگر ولتاژ ژنراتور افزایش داشته باشد جریان میدان را کاهش می‌دهد. در واقع سیستم تحریک استاتیک توان میدان اصلی ژنراتور تأمین می‌‌کند در حالیکه تنظیم کننده ولتاژ، توان میدان تحریک کننده را برآورده می‌سازد. در سیستم تحریک استاتیک 3 مؤلفه اصلی وجود دارند: قسمت کنترل، پل یکسوساز و ترانسفورماتور قدرت که در ترکیب باهم میدان ژنراتور را برای دستیابی به ولتاژ خروجی مناسب، کنترل می‌‌کنند.

    جریان DC تزریق شده به سیم‌پیچ تحریک باید کیفیت بسیار بالایی داشته باشد در غیر این صورت اثرات هارمونیک‌های ورودی به سیم‌پیچ تحریک در شفت ژنراتور سنکرون نیز قابل مشاهده است. این عمل علاوه بر کاهش کیفیت توان تزریقی به شبکه باعث افزایش تلفات در سیستم و در نتیجه افزایش هزینه‌های بهره‌برداری می‌شود.

    در این پایان نامه می‌خواهیم بعد از ترانسفورماتور قدرت و پل یکسوساز با استفاده از یک مبدل باک(Buck converter) کنترل شده با مد لغزشی برای کاهش هارمونیک‌های ورودی به سیم‌ پیچ تحریک کاربرد دارد، استفاده کنیم.

    روش کنترل مد لغزشی یکی از مهمترین روشهای کنترل غیرخطی می‌باشد که از مشخصه‌های بارز آن عدم حساسیت به تغییر پارامترها و دفع کامل اغتشاش و مقابله با عدم قطعیت است. این کنترل‌کننده ابتدا سیستم را از حالت اولیه با استفاده از قانون رسیدن به سطح تعریف شده لغزش که از پایداری مجانبی لیاپانوف برخوردار است، رسانده و سپس با استفاده از قانون لغزشی آن را به حالت تعادل می‌رساند.

    مطالعات نشان می‌دهد ریپل ولتاژ DC ورودی به سیم‌پیچ تحریک می‌تواند اثرات نامطلوبی بر خروجی و شفت ژنراتور سنکرون برجای گذارد. از طرفی روش‌های کنترل غیرخطی مثل روش کنترل لغزشی توانایی بالایی در تثبت و تنظیم ولتاژهای خروجی مبدل‌های DC/DC دارند ولی با این وجود باز هم ولتاژ خروجی دارای اعوجاجاتی است. فرضیه تحقیق این است با استفاده از مد لغزشی در مبدل باک، هارمونیک‌های ولتاژ خروجی مبدل را به حداقل برسانیم. در انتها با استفاده از نرم‌افزار قدرتمند MATLAB/ SIMULINK کار شبیه‌سازی کل و قسمت مربوط به فیلترینگ صورت خواهد گرفت.

     

    1-2- پیشینه و سوابق:

    وظیفه اصلی سیستم تحریک تأمین جریان تحریک ماشین سنکرون است به علاوه با کنترل ولتاژ تحریک وظیفه کنترل و حفاظت یک سیستم قدرت را بر عهده دارد.]1[ برای تحریک ماشین‌های سنکرون روش‌های مختلفی وجود دارد، این روش‌ها با پیشرفت تکنولوژی و گذشت زمان یکی پس از دیگری ابداع شده و برخی از این روش‌ها دارای معایبی بوده که باعث شده است به فکر تغییر سیستم و اصلاح  وارتقاء آن‌ها بیفتیم]2[  سیستم تحریک با تغییر جریان dc سیم‌پیچ تحریک واقع بر روی رتور نیروی محرکه تولید شده ژنراتور را کنترل می‌کند تغییر بار نیروی محرکه ژنراتور نه تنها ولتاژ خرجی تنظیم می‌شود بلکه ضریب قدرت و دامنه جریان نیز کنترل می‌شود. مرجع]3[ درمورد انواع روش‌های تحریک من جمله روش تحریک استاتیک که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت صحبت شده است. در طراحی صورت گرفته در این پایان نامه می‌خواهیم از یک مبدل DC/DC باک برای تغذیه سیم‌پیچ تحریک استفاده کنیم. مبدلDC/D ‏ مبدلی است که جریان DC hc یک منبع را به سطح ولتاژی دیگر تبدیل می‌کند و ولتاژ خروجی می‌تواند از ولتاژ ورودی بیشتر یا کمتر باشد. مبدل باک (Buck converter) نوعی مبدل DC-DC کاهنده است. روش کنترلی مورد استفاده در این پایان‌نامه برای مبدل باک روش کنترل لغزشی می‌باشد.

    در مرجع ]4[  از روش کنترل PID استفاده شده که سیستم در این حالت دارای سرعت پاسخ بالا هستند و می‌توانند اضافه جهش را نیز کاهش دهند. اما بعد از معرفی کنترل لغزشی در سال 1977 توسط یوتکین، استفاده از این نوع کنترلرها به خاطر خصوصیات زیادی که داشتن در الکترونیک قدرت روز به روز بیشتر می‌شد به طوری که در سال 1991 برای اولین‌بار از  این نوع کنترلرها در مبدل‌های باک           (Buck converter) توسط اسلوتین استفاده شد. ]5[

    اما یکی از کارهای مهمی که می‌خواهیم در این پایان‌نامه انجام دهیم، استفاده از فیلترهای حذف هارمونیک در مبدل باک کنترل شده با مد لغزشی است تا بتوانیم حداکثر کاهش هارمونیک را داشته باشیم. در مرجع ]6[ از یک فیلتر RL بدون مبدل DC/DC برای کاهش هارمونیک‌های ورودی به سیم‌پیچ تحریک استفاده شده است.

    در مراجع]7[ و ]8[  یک طراحی ساده برای استفاده از الکترونیک قدرت برای سیستم‌های تحریک مورد بررسی قرار گرفت که این طرح به خاطر هارمونی بودن ولتاژ ورودی به سیم‌پیچ تحریک منطقی به نظر نمی‌رسد. در مرجع ]9[  برای مبدل از یک کنترلر PI استفاده شده است ولی باز هم هارمونیک‌هایی در سیستم وجود دارند. در مراجع ]10[  و ]11[  از مبدل‌های Buck-Boost در سیستم تحریک استفاده شده است که همه این طرح‌ها بدون استفاده از فیلتر بوده و به طبع ولتاژ خروجی THD بالای دارد. ما در این پایان‌نامه علاوه بر استفاده از مبدل باک کنترل شده با مد لغزشی، با استفاده از فیلتری‌های حذف هارمونیک ولتاژ با هارمونیک بسیار کم را به سیم پیچ تحریک تزریق می‌کنیم.

     

    1-3- مروری بر گذشته کنترل سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون:

    جهت تحریک ماشین‌های سنکرون روش‌های مختلفی وجود دارد این روش‌‌ها با پیشرفت تکنولوژی و گذشت زمان یکی پس از دیگری ابداع شده است.برخی از این روش‌ها دارای معایبی بوده که باعث شده به فکر تغیر و اصلاح آنها بیفتیم]2[تا بتوانیم بازده را بالاتر برده و هارمونیک‌ها را کمتر کرده و THD ولتاژ خروجی را کمتر کنیم.

     

    1-3-1- کنترل اتوماتیک سیستم تحریک:]3[

    در این سیستم در تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون از کنترل اتوماتیک استفاده شده است بدین صورت که ولتاژ ترمینال بدون تحریک اپراتوری در محدوده عملیاتی کنترل ماشین سنکرون قرار دارد.

    تنظیم ولتاژ تحت کنترل خودکار ممکن است با تحریک جریان بار اکتیو ویا راکتیو و یا توسط عناصر مختلف کنترل اصلاح شده باشد ویا ممکن است با محدودیت‌های مختلف تحریک در سیستم تحریک وجود داشته باشد.

     

     

    Abstract

     

    Sliding mode control, nonlinear control methods are important its distincitive characteristic of insensitivity to disturbances and parameter variations and complete disposal to deal with uncertainty.

    The controller uses the system from the initial state to reach the sliding surface defined by  lyapunov's  asymptotic stability then the law has failed to bring equilibrium.

    Research has been done on the feeding method static excition system using converters DC/DC  special attention has been decreasing.

    In this thesis after a power transformer and a bridge rectifier with a buck converter control with sliding mode to reduce input harmonic excition is appliled to the coil is used.

    We are at the end of a sliding control method to reduce the effects o disturbances (such as changes in input voltage and switching times) and set the output voltage and the maximum harmonic reduction will be a very fast dynamic also using  SIMULINK/MATLAB show the efficiency of the system will.

  • فهرست:

    فصل اول: مقدمه

    1-1- مقدمه....................................................................................................................................................................... 2

    1-2- پیشینه و سوابق....................................................................................................................................................... 3

    1-3- مروری بر گذشته کنترل سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون....................................................................... 4

    1-4- اهداف این پایان نامه.................................................................................................................................................. 9

    1-5- جنبه‌های نوآوری این پایان نامه.................................................................................................................................. 10

     

    فصل دوم: مقدمه‌ای بر مبدل باک

    2-1- مبدل باک step-down(buck) converter......................................................................................................... 12

    2-2- حالت هدایت پیوسته مبدل باک.............................................................................................................................. 15

    2-3- ریپل ولتاژ خروجی مبدل باک..................................................................................................................................... 17

    2-4- مزایا مبدل باک.......................................................................................................................................................... 19

    2-5- معایب مبدل باک...................................................................................................................................................... 19

    2-6- مزایای منابع تغذیه سوئیچینگ............................................................................................................................... 19

    2-7- معایب منابع تغذیه سوئیچینگ.............................................................................................................................. 20

    2-8- کنترل مبدل DC-DC  باک..................................................................................................................................... 20

    2-9- بهبود پاسخ حالت دائمی با طراحی کنترل کننده مد لغزشی............................................................................... 21

    2-10- توصیف مبدل.......................................................................................................................................................... 21

    2-11- مدل سازی مبدل باک.............................................................................................................................................. 22

    2-12- مدل فضای حالت مبدل باک................................................................................................................................... 22

    2-13- کنترل مد لغزشی مبدل باک(sliding mode control)................................................................................... 25

    2-14- تئوری کنترل لغزشی............................................................................................................................................... 25

    2-15- طراحی کنترلر مد لغزشی(SMC)........................................................................................................................ 26

    2-16- تعیین سطح لغزش................................................................................................................................................ 27

    2-17- اعمال شرط لغزش.................................................................................................................................................. 28

    2-18- کنترل لغزشی مبدل باک........................................................................................................................................ 28

    2-19- تعیین قانون کنترل.................................................................................................................................................. 30

    2-20- مزایای کنترل مد لغزشی........................................................................................................................................ 31

    2-21- معایب کنترل مد لغزشی....................................................................................................................................... 32

    2-22- نکات........................................................................................................................................................................ 32

     

    فصل سوم: مقدمه‌ای بر ژنراتورها  

    3-1- ژنراتور قدرت............................................................................................................................................................... 35

    3-2- دسته‌بندی ژنراتورها با توجه به نوع توربین گردنده روتور......................................................................................... 35

    3-2-1- ژنراتورهای dc............................................................................................................................................... 35

    3-2-2- ژنراتور القایی................................................................................................................................................ 35

    3-2-3- ژنراتور سنکرون............................................................................................................................................ 36

    3-3- ساختمان ژنراتور سنکرون  و انواع آن.......................................................................................................................... 38

    3-4- ساختار ژنراتور سنکرون و مدار سیم‌پیچی................................................................................................................. 39

    3-4-1- معادلات پایه متناسب با dq0.................................................................................................................... 41

    3-4-2- معادلات اصلی ریاضی ژنراتور سنکرون........................................................................................................ 43

    3-5- نظریه سیستم تحریک.............................................................................................................................................. 44

    3-5-1- سیستم تحریک چیست؟............................................................................................................................ 44

    3-5-2- اجزای تشکیل دهنده سیستم تحریک........................................................................................................ 45

    3-5-2-1. تولید جریان روتور...................................................................................................................................... 45

    3-5-2-2. منبع تغذیه............................................................................................................................................... 45

    3-5-2-3. سیستم تنظیم کننده خودکار ولتاژ (میکروکنترلر)............................................................................... 45

    3-5-2-4. مدار دنبال کننده خودکار.......................................................................................................................... 46

    3-5-2-5. کنترل تحریک............................................................................................................................................. 46

    3-5-2-6. محدود کننده جریان روتور........................................................................................................................ 46

    3-5-2-7. محدود کننده مگاوار................................................................................................................................ 47

    3-5-2-8. محدود کننده شار اضافی........................................................................................................................ 47

    3-5-2-9. تثبیت‌کننده سیستم قدرت..................................................................................................................... 47

    وظایف سیستم تحریک..................................................................................................................................................... 47

    3-6-  مدلسازی یکسو ساز تریستوری شش پالسه........................................................................................................ 48

    3-6-1- تریستورو مشخصه استاتیکی آن.............................................................................................................. 48

    3-6-2- یکسو ساز شش تریستوری........................................................................................................................ 52

     

    فصل‌چهارم: نتایج حاصل از شبیه‌سازی

    4-1- مقدمه....................................................................................................................................................................... 56

    4-2- شبیه سازی یکسو ساز شش پالسه تریستوری..................................................................................................... 56

    4-3- شبیه سازی مبدل باک و خواص آن........................................................................................................................... 58

    4-3-1- نحوه طراحی مبدل باک............................................................................................................................... 58

    4-4- بررسی THD و FFT در ولتاژ ورودی به تحریک ژنراتور............................................................................................ 64

    4-5- شبیه‌سازی ژنراتور سنکرون...................................................................................................................................... 67

    4-5-1- معادلات دینامیکی ژنراتور سنکرون............................................................................................................. 68

    4-5-2- بلاک s-function........................................................................................................................................ 77

    4-5-2-1- مراحل شبیه‌سازی بلاک s-function.................................................................................................... 77

    4-5-2-2- Flagها در s-function.......................................................................................................................... 79

    4-6- متغیرهای مورد استفاده در سیمولینک................................................................................................................... 80

     

    فصل پنجم: نتیجه‌گیری و پیشنهاد برای آینده

    5-1- نتیجه‌گیری................................................................................................................................................................ 88

    5-2- پیشنهادات برای آینده............................................................................................................................................... 89

    منابع و مأخذ...................................................................................................................................................................... 90

    پیوست‌ها........................................................................................................................................................................... 92

     

    منبع:

     

    [1] S. E. Abo-shady  "Analysis of self-dual excited synchronous machine" IEEE Trans. on Energy Conv.,  vol. 3,  no. 2,  pp.305 -322 1988.

    [2] P. Kundur  "Power System Stability and Control",  pp.315 -340 1993 :McGraw-Hill, Inc.

    [3] "ANSI/IEEE Std. 421.1 1986", An American National Standard/IEEE Standard Definitions for Excitation Systems for Synchronous Machines,  1985

     [4] Jianxin Tang “PID controller using the TMS320C31 DSK with on-line parameter adjustment for real time dc , motor speed  and  position  control”IEEE-ISIE-2001 pp-  786-791.

    [5] Sahbani, A., Ben Saad, K. & Benrejeb, M. (2008), "Design procedure of a distance based Fuzzy Sliding Mode Control for Buck converter," International Conference on Signals,   Circuits & Systems, SCS 08, Hammemet, 2008.

     [6] H. Akagi, “Control strategy and site selection of a shunt active filter for damping of Harmonic propagation in power distribution systems,” IEEE Trans. Power Delivery, vol.12, pp. 354 – 363, Jan.1997.

    [7] Peter Butros,”Simulations of Rotating Brushless AC ExcitationSystem with Controlled Thyristor Bridge Rectifier for Hydropower Generators” Examensarbete 30 hp December 2011.

    [8] "General Electric Power System Stability", Lecture Note of 1979/1980, Power System Engineering Course.

    [9] "421.5 1992IEEE recommended Practice for Excitation System Models for Power System Stability Studies",  IEEE Std, 1992.

    [10] Chan-Ki Kim ; Korea Electr. Power Res. Inst., Daejon, South Korea Hong-Woo Rhew ; Yoon Ho Kim ;" Stability performance of new static excitation system with boost-buck converter" IEEE 1998.

    [11] Hong-Woo Rhew, Seung-Ki Sul, Park, M.-H " A new generator static excitation system using boost-buck chopper" ;  ;Dept. of Electr. Eng., Seoul Nat. Univ., South Korea.

    [12] Robert W. Erickson "Fundamentals of Power Electronics. Second Edition. Secaucus, NJ, USA: Kluwer Academic Publishers, 2000. p 241.

    [13]M .H . Rashid "power electronics handbook" 2nded Academic press  1998.

    [14]N.Mohan, T. M. Undeland, and W. PRobbins, Power Electronics: ConvertersApplications andDesign:Wiley,1989 pp170 to pp172.                                     

    [15] Mattavelli P., Rossetto L., Spiazzi G. and Tenti P General-purpose sliding-mode  controller for DC/DC converter applications,"  in Power Electronics Specialists Conference, PESC'93 Record., 24th Annual IEEE, 609 615(1993).

    [16] He Y. and Luo F.L., Sliding-mode control for dc-dc converters with constant switching frequency, Control Theory and Applications, IEE Proceedings, 153, 37-45(2006).

    [17] S.C.Tan, Y.M.Lai, M.K.H, Cheung, and C.K.Tse, "On the practical design of a sliding mode voltage controlled buck converter "IEEE Trans.Power Electron, vol.20, no.2, pp.425-437Mar 2005.

    [18] G. Spiazzi and P. Mattavelli, "Sliding-mode control of switchedmode power supplies in The Power Electronics  Handbook . Boca Raton, FL: CRC Press LLC, 2002, ch. 8. "

    [19] Hao-Ran Wang; Guo-Rong Zhu; Dong-Hua Zhang; Wei Chen; Yu Chen"On The Practical Design of a Single-Stage Single-Switch Isolated PFC Regulator Based on Sliding Mode Control" IEEE conf.Power Electron, vol.1, pp.719-724, 2012.   

    [20] S.B.Guo, X.F.Lin-Shi, B.Allard, Y.X.Gao, and Y.Ruan, "Digital  Sliding mode controller for high-frequency DC/DC SMPS, "IEEE Trans.Power Electron., vol.25, no.5 pp.1120-1123, May 2010.

    [21] V. M. Nguyen and C. Q. Lee, “Indirect implementations Of sliding mode control law in buck-type converters,” in Proc. IEEE Applied Power Electronics Conf. Expo (APEC), vol. 1,  Mar. 1996 pp. 111–115.

    [22] Yu Chen and Yong Kang, "The Variable-Bandwidth Hysteresis Modulation Sliding-Mode Control for the -PWM–PFM Converters IEEE Trans. Power Electron., vol.26, no.10 ", pp.2727-2734,Oct 2011.

    [23] P. Mattavelli, L. Rossetto, G. Spiazzi, and P. Tenti, “Generalpurpose sliding-mode controller for dc/dc converter applications in Proc. IEEE Power Electronics Specialists Conf. (PESC), Jun 1993, pp. 609–615

    [24] Yu Chen and Yong Kang, "The Variable-Bandwidth Hysteresis Modulation Sliding-Mode Control for the-PWM–PFM Converters IEEE Trans. Power Electron. 2011", vol.26, no.10, pp.2727-2734,Oct.

    [25] Paul C.Krause, Oleg Wasynczuk, "Analysis of Electric machinery and Drive Systems''.

    [26] Reza Kazemi, Mohammad Tavakoli Bina, "A Complete Excitation-Shaft-Bearing Model to Overcome The Shaft Induced Voltage And Bearing Current", 2011 2nd Power Electronics, Drive Systems and Technologies Conference.

    ]27[. محسن فنودی "طراحی و شبیه سازی مبدل باک" وزارت علوم و تحقیقات و فناوری موسسه آموزش عالی سجاد.

    [28]. Bengt Johansson, "DC-DC Converters -Dynamic Model Design and Experimental Verification" Doctoral Dissertation in Industrial Automation Department of Industrial Electrical Engineering and Automation.

    [29]. B. Umesh Rai (2012). S-Function Library for Bond Graph Modeling, Technology and Engineering Applications of Simulink, Prof. Subhas Chakravarty (Ed.), ISBN: 978-953-51-0635-7, InTech.


موضوع پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, نمونه پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, جستجوی پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, فایل Word پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, دانلود پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, فایل PDF پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, تحقیق در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, مقاله در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, پروژه در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, پروپوزال در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, تز دکترا در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, پروژه درباره پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, گزارش سمینار در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون, رساله دکترا در مورد پایان نامه استفاده از مبدل باک (Buck) کنترل شده با مد لغزشی به منظور کاهش هارمونیک‌ های ورودی به سیستم تحریک استاتیک ژنراتور سنکرون

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد(. M.Sc) رشته مهندسی برق-قدرت چکیده در این پایان نامه طراحی کنترل کننده مقاوم در برشگرهای الکترونیک قدرت و مقایسه آن با روشهای کنترل خطی مورد بررسی قرار گرفته­است. هدف اصلی تحقیق و توسعه در این زمینه، همواره یافتن مناسب­ترین روش کنترل به منظور پیاده­سازی کنترل حلقه بسته بر روی توپولوژی­های مختلف برشگر های الکترونیک قدرت می­باشد. به عبارت ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد(. M.Sc) رشته مهندسی برق-قدرت چکیده در این پایان نامه طراحی کنترل کننده مقاوم در برشگرهای الکترونیک قدرت و مقایسه آن با روشهای کنترل خطی مورد بررسی قرار گرفته­است. هدف اصلی تحقیق و توسعه در این زمینه، همواره یافتن مناسب­ترین روش کنترل به منظور پیاده­سازی کنترل حلقه بسته بر روی توپولوژی­های مختلف برشگر های الکترونیک قدرت می­باشد. به عبارت ...

چکیده وظیفه اصلی سیستم تحریک ژنراتور سنکرون تامین ولتاژ لازم برای سیم پیچی تحریک ژنراتور است. ولتاژ تحریک یک ولتاز dc بوده و به منظور ایجاد شار در سیم پیچی تحریک ژنراتور و به تبع آن تولید میدان مغناطیسی برای تولید انرژی الکتریکی توسط ژنراتور سنکرون استفاده می­شود. در سیستم تحریک ارائه شده ولتاژ dc خروجی یکسوساز به عنوان ورودی مرجع سیستم تحریک با سیگنال ولتاژ خروجی ژنراتور سنکرون ...

پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد چکیده فارسی: امروزه با گسترش مصرف­کننده­های DC و بارهای غیرخطی متصل به شبکه، طراحی و ساخت مدارات اصلاح ضریب توان با استفاده از مبدل­های الکترونیک قدرت، اهمیت ویژه‌ای یافته است. با پیشرفت تکنولوژی، مدارات مجتمع در این عرصه به کمک آمده‌اند. با توجه به پیچیدگی و عملکرد غیر خطی این مبدل‌ها و نیاز به کنترل لحظه­ای جریان ورودی و ولتاژ خروجی در آنها ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی برق گرایش قدرت چکیده: استفاده از انرژی های تجدید پذیر جهت تولید انرژی الکتریکی، به طور فزاینده ای افزایش یافته است با گسترش استفاده از سیستم های انتقال جریان متناوب انعطاف پذیر (FACTS)، جهت جبران کیفیت های توان و ولتاژ، محدوده استفاده از این انرژی ها را افزایش داده است استفاده از انواع توربین های بادی جهت تولید انرژی برق، ...

پایان نامه دوره کارشناسی ارشد در رشته برق قدرت گرایش الکترونیک قدرت چکیده: استفاده از منابع توان پالسی در فرآیندهای مختلف پلاسما با توجه به ارتباط برقرار شده بین آنها رو به افزایش است. با توجه به تحقیقات به عمل آمده در این مورد، طراحی منابع توان پالسی با هدف کاهش تلفات و افزایش راندمان، می تواند تاثیرات مهمی درکاربردهای پلاسما داشته باشد. اساس فناوری سیستم توان پالسی بر پایه ...

پایان نامه دوره کارشناسی ارشد در رشته برق قدرت گرایش الکترونیک قدرت چکیده: استفاده از منابع توان پالسی در فرآیندهای مختلف پلاسما با توجه به ارتباط برقرار شده بین آنها رو به افزایش است. با توجه به تحقیقات به عمل آمده در این مورد، طراحی منابع توان پالسی با هدف کاهش تلفات و افزایش راندمان، می تواند تاثیرات مهمی درکاربردهای پلاسما داشته باشد. اساس فناوری سیستم توان پالسی بر پایه ...

چکیده این پایان نامه به تخمین عدم قطعیت در کنترل مقاوم بازوهای رباتیک می‌پردازد و روش­های جدیدی مبتنی بر راهبرد کنترل ولتاژ برای تخمین عدم قطعیت ارائه می‌دهد. روش کنترل ولتاژ در مقایسه با روش مرسوم کنترل گشتاور بسیار ساده­تر است، زیرا نیازی به مدل غیر خطی پیچیده ربات ندارد. در نتیجه، حجم محاسبات کنترل کننده برای تعیین ولتاژ اعمالی به موتورها کمتر می‌شود. طبق قضیه تقریب عمومی، ...

رساله جهت اخذ درجه دکتری چکیده این پایان نامه به تخمین عدم قطعیت در کنترل مقاوم بازو های رباتیک می‌پردازد و روش­های جدیدی مبتنی بر راهبرد کنترل ولتاژ برای تخمین عدم قطعیت ارائه می‌دهد. روش کنترل ولتاژ در مقایسه با روش مرسوم کنترل گشتاور بسیار ساده­تر است، زیرا نیازی به مدل غیر خطی پیچیده ربات ندارد. در نتیجه، حجم محاسبات کنترل کننده برای تعیین ولتاژ اعمالی به موتورها کمتر ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی برق- قدرت گرایش سیستم‌های قدرت چکیده فارسی این تحقیق به مدلسازی دینامیکی و شبیه سازی مبدل باک و مبدل بوست می پردازد. مبدل های دی سی به دی سی یک سطح ولتاژ را به سطح ولتاژ دیگر تبدیل می کنند. ولتاژ خروجی می تواند کمتر یا بیشتر از ولتاژ ورودی باشد. مبدل های دی سی به دی سی بیشتر در منابع تغذیه کلید زنی و موتور های دی سی به کار ...

ثبت سفارش