پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی

word 5 MB 31404 109
1393 کارشناسی ارشد مهندسی عمران
قیمت قبل:۶۳,۳۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۲۳,۹۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان­نامه برای دریافت درجه­ی کارشناسی ارشد

    در رشته­ی مهندسی عمران گرایش خاک و پی

    چکیده:

    رفتار تراکم‌ پذیری خاک‌ ها به نگرانی مهمی در مهندسی ژئوتکنیک تبدیل شده است. با اجرای ساختمان‌ها، خاکریزها و جاده‌ها، اغلب نشست‌های قابل توجهی رخ می‌دهد. از آنجائیکه نشست‌های دراز مدت در اثر خزش اتفاق می‌افتد، بنابراین محاسبه و پیش‌بینی نشست‌های خزشی اهمیت زیادی دارد. زمانی که خاک تحت بارگذاری ثابتی قرار می‌گیرد، با زایل شدن کامل فشار آب حفره‌ای، تغییرشکل‌هایی با گذشت زمان رخ می‌دهد که با عنوان تراکم ثانویه و یا خزش شناخته می‌شود. مکانیسم‌ها و فاکتورهای تأثیرگذار بر رفتار خزشی خاک‌های ماسه‌ای هنوز به طور کامل شناخته نشده است. در این مطالعه، آزمایش تحکیم یک بعدی تک‌مرحله‌ای، چندمرحله‌ای و بارگذاری-باربرداری بر روی نمونه‌های خاک ماسه‌ای رس‌دار مسلح نشده و مسلح شده باالیاف ژئوتکستایل انجام شده و تأثیر مسلح شدن خاک با الیاف ژئوتکستایل، تاثیر سطوح تنش، تاریخچه تنش و آب حفره‌ای بر تغییرشکل‌های خزشی مورد مطالعه قرار گرفته و مکانیسم خزشی با در نظر گرفتن لغزش‌، برخورد و تغییرشکل ذرات بیان شده است. نتایج به دست آمده براساس ارتباط تخلخل  و ضریب تراکم ثانویه شرح داده شده است. نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد که در تنش‌های پایین تغییرشکل‌های خزشی در نمونه‌های اشباع بزرگتر از نمونه‌های خشک می‌باشد ولی با افزایش تنش، تغییرشکل‌های خزشی در نمونه‌های اشباع‌ کاهش و در نمونه‌های خشک افزایش می‌یابد. علاوه بر این در آزمایش بارگذاری-باربرداری، سرعت خزش بیشتر از آزمایش تک مرحله‌ای می‌باشد و این آزمایش در تسریع خزش موثر است. در نمونه‌های مسلح شده، با افزایش درصد ژئوتکستایل در تنش‌های یکسان، در نمونه‌های اشباع تغییرشکل‌های خزشی کاهش و در نمونه‌های خشک تغییرشکل‌های خزشی افزایش می‌یابد.

     

    کلید واژه­ها: خزش، خاک ماسه رس‌دار، تحکیم یک بعدی، ژئوتکستایل، ضریب تراکم ثانویه.

    فصل اول:

    کلیات پژوهش

    -1- مقدمه

    رفتار تراکم پذیری خاک‌ها به نگرانی مهمی در مهندسی ژئوتکنیک تبدیل شده است. با اجرای ساختمان‌ها، خاکریزها، جاده‌ها و ... اغلب نشست‌های قابل توجهی ایجاد می‌شود. این نشست‌ها را مخصوصاً زمانی می‌توان خیلی مهم تلقی نمود که فونداسیون سازه متشکل از لایه‌های عمیق رسی باشد. پیش‌بینی رفتار خاک بعد از ماه‌ها و یا سال‌ها با استفاده از دانش امروزی، چالش مهمی در مهندسی ژئوتکنیک می‌باشد. زمانی که خاک تحت بارگذاری ثابتی قرار می‌گیرد، باگذشت زمان تغییرشکل‌هایی را تجربه می‌کند که خزش نامیده می‌شود. تغییرشکل‌های وابسته به زمان، به خصوص زمانی که تغییرشکل‌های دراز‌مدت مطرح می‌شود، در مهندسی ژئوتکنیک اهمیت زیادی دارند. این تغییرشکل‌ها، شامل نشست سازه بر روی زمین‌های تراکم پذیر، حرکات شیب‌های طبیعی و یا گودبرداری شده، فشرده شدن زمین‌های نرم اطراف تونل و... می‌باشد.

    استفاده از مصالح ژئوسنتتیک، از اواسط دهه هفتاد میلادی در دنیا اوج گرفته است. در بین این مصالح ژئوتکستایل‌ها و پس از آن ژئوممبرین‌ها بیشترین کاربرد را در بین مصارف گوناگون یافته‌اند. ژئوسنتتیک‌ها از مواد پلیمری تشکیل شده‌اند که همراه با مصالح طبیعی مثل خاک و سنگ در سازه‌های مهندسی بکار می‌روند. ژئوتکستایل‌ها عملکرد بسیار خوبی در رابطه با پخش و یکنواخت کردن تنش‌ها یا نیروها در یک سطح بیشتری داشته و به نحو مطلوبی مانع گسیختگی‌های نقطه‌ای و موضعی می‌شود. مصالح بنایی و خاکریزها تنش‌های فشاری را به نحو مطلوبی می‌توانند تحمل کنند در حالیکه درکشش ضعیف هستند. در حقیقت عملکرد الیاف در عمق معینی از خاک را می‌توان مشابه رفتار میلگردهای فولادی در بتن دانست. یک خصوصیات دیگر ژئوتکستایل‌ها، خاصیت ارتجاعی آن‌هاست و این امر موجب می شود که خاکی که با الیاف تقویت شده و تحت اثر بار خارجی دچار نشست شده است، بعد از حذف بار به حالت اولیه بر می‌گردد. مطالعات تئوری نشان می‌دهد که استفاده از الیاف ژئوتکستایل در خاک‌ها  باعث افزایش مقاومت و ضریب ارتجاعی خاک می‌شود ( محمد بلوچی، زینب قناد. 1389). با توجه به کاربرد ژئوسنتتیک‌ها، مطالعه تاثیرات آن‌ها بر رفتار خزشی ضروری بنظر می‌رسد.

    پیشینه تحقیق

     

    خاک به عنوان مصالح ساختمانی در مهندسی عمران در طرح‌های مهمی به کار گرفته می‌شود. انسان روی خاک زندگی می‌کند و انواع مختلف سازه همانند خانه‌ها، راه‌ها، پل‌ها و ... را احداث می‌نماید. بنابراین مهندسان عمران باید به خوبی خواص خاک از قبیل مبداء پیدایش، دانه‌بندی، قابلیت زهکشی آب، نشست، مقاومت برشی، ظرفیت باربری و غیره را مطالعه نموده و رفتار خاک را در نتیجه فعالیت انسان پیش‌بینی نمایند. تاریخچه فهم رفتار خزشی خاک‌های رسی به قرن 19 بر می‌گردد. از جمله مثال‌های کلاسیکی می‌توان به نشست برج پیزا در ایتالیا اشاره کرد، به‌طوری که بر اثر خزش، برج حدود 5/1 متر نشست کرده و به یک سمت کج شده است و هم‌اکنون نیز برج مستعد نشست کردن می‌باشد. انحراف برج حدود 5/5 درجه می‌باشد. شرایط ژئولوژیکی سازه و نشست متغیر با زمان در شکل‌1-1 آورده شده است. 

    (تصاویر در فایل اصلی موجود است) 

     

    زمانی که خاک اشباع تحت بارگذاری ثابتی قرار می‌گیرد، با زایل شدن فشار آب حفره‌ای تنش‌های موثر با گذشت زمان افزایش می‌یابند، به عبارتی تحکیم اولیه اتفاق می‌افتد. مقدار قابل توجهی از نشست‌ها طی تحکیم اولیه اتفاق می‌افتد و نسبت تحکیم اولیه را می‌توان با استفاده از ضریب تحکیم Cv بیان نمود. بعد از زایل شدن کامل فشار آب حفره‌ای اگر بارگذاری برروی خاک حفظ شود، یک سری تغییرشکل‌های با گذشت زمان اتفاق می‌افتد که تراکم ثانویه یا خزش نامیده می‌شود. نسبت تراکم ثانویه را می‌توان با ضریب Cα بیان نمود. بنابراین محاسبه و پیش بینی این نشست‌های دراز مدت اهمیت زیادی دارد.

    یک سری تحقیقاتی در زمینه ضریب تراکم ثانویه حدود یک دهه بعد از تئوری ترزاقی[1] (1925) به عمل آمد که بیانگر تراکم خاک‌های رسی در اثر زایل شدن فشار آب منفذی بود. مطالعات آزمایشگاهی انجام شده توسط تیلور[2] (1942) و بیوسمن[3] (1936) به طور واضح، تاثیر زمان بر تراکم پذیری رس را بیان می‌نمود. بیوسمن (1936) رابطه نشست-لگاریتم زمان را تحت تنش ثابت برای خاک‌های رسی به صورت خطی بیان نمود. تیلور (1942) برای اولین بار مدل وابسته به زمان را به منظور شرح رفتار خزشی خاک‌های رسی که در آن تحکیم اولیه و تراکم ثانویه به عنوان دو فرایند مجزا در نظر گرفته می‌شود را ارائه نمود. بجروم[4] (1967) به منظور شرح رفتار خزشی و فشار بیش تحکیمی ناشی از تاثیرات خزش، مدلی را که در آن تحکیم اولیه و تراکم ثانویه به صورت کوپل عمل می‌کنند، ارائه داد. اگرچه تحکیم اولیه و تراکم ثانویه از آغاز بارگذاری به صورت کوپل عمل می‌کنند، اما تراکم ثانویه در پایان تحکیم اولیه اتفاق می‌افتد. چون سرعت خزش پایین‌تر از تحکیم اولیه می‌باشد بنابراین تغییرشکل‌های خزشی را طی تحکیم اولیه نمی‌توان لحاظ نمود. زمانی که تحکیم اولیه زمان زیادی طول بکشد (به عنوان مثال برای لایه‌های ضخیم رسی) می‌توان تاثیر همزمان خزش و تحکیم اولیه را در نظر گرفت. بررسی‌های آزمایشگاهی انجام شده بر لایه‌های نازک رسی نشان می‌دهد که تحکیم اولیه در مدت زمان کوتاهی اتفاق می‌افتد، بنابراین خزش در مرحله تحکیم اولیه را می‌توان نادیده گرفت. ژانگ و همکاران[5] (2006)، مجیا و همکاران[6] (1988) با انجام آزمایش‌های خزشی تحکیم یک بعدی بر روی نمونه‌های ماسه‌ای در تنش‌های پایین به این نتیجه رسیدند که مقادیر تغییرشکل های خزشی در ماسه با افزایش سطوح تنش، افزایش می‌یابد.

    مطالعات صورت گرفته در زمینه تغییرشکل‌های خزشی نشان می‌دهد، ترکیبات معدنی (مواد معدنی موجود در خاک)، سطوح تنش، تاریخچه تنش، مایع منفذی، شرایط زهکشی و ساختار خاک به عنوان پارامترهای مهم تأثیرگذار بر رفتار خزشی می‌باشند (سواجان وارادارجان[7]. 2011). اگرچه تأثیر این پارامترها بطور کامل مشخص نشده است، بنابراین در این مطالعه با استفاده از نتایج آزمایشگاهی تأثیر مسلح شدن خاک با الیاف ژئوتکستایل بر تغییرشکل‌های خزشی، تاثیر سطوح تنش، تاریخچه تنش و فشار آب حفره‌ای مورد مطالعه قرار گرفته و مکانیسم خزشی با در نظر گرفتن لغزش‌، برخورد و تغییرشکل ذرات شرح داده شده است.

     

    اهداف

     

    هدف کلی از این پژوهش، مطالعه آزمایشگاهی تغییرشکل‌های دراز مدت خاک ماسه‌ای رس‌دار در حالت مسلح نشده و مسلح شده با الیاف ژئوتکستایل می‌باشد. اهداف خاص مطالعه عبارتند از:

    1) بررسی تاثیر سطوح تنش و مایع منفذی بررفتار خزشی خاک ماسه‌ای رس‌دار.

    2) بررسی تاثیر مسلح کردن خاک با الیاف ژئوتکستایل بررفتار خزشی خاک ماسه‌ای رس‌دار.

    3) بررسی تاثیر تاریخچه تنش به منظور ایجاد شرایط مناسب جهت سرعت بخشیدن به آزمایش خزشی.

    دانه بندی خاک مورد استفاده در این تحقیق شامل ماسه اوتاوا و رس می‌باشد که ماسه اوتاوا، رد شده از الک 30 و مانده روی الک 50 می‌باشد. رس مورد استفاده نیز رس کوزه گری همدان می‌باشد. دلیل استفاده از خاک رس این است، چون ماسه نیازمند تنش‌های بالا جهت رخ‌دادن تغییرشکل‌های خزشی می‌باشند، با توجه به ظرفیت محدود دستگاه تحکیم دانشگاه محقق اردبیلی ( ظرفیت دستگاه 1280 کیلوپاسکال)، حداکثر مقداری که رس می‌توانستیم اضافه کنیم تا دانه بندی نمونه مورد استفاده در محدوده ماسه رس‌دار باشد، حدودا 60%  حجمی  بود. الیاف ژئوتکستایل مورد استفاده، ساخته شده از الیاف پلیمری با وزن واحد gr/m 300 می‌باشد. از مزیت‌های شاخص ژئوتکستایل‌ها سهولت و سرعت کاربرد، دوام بالا در مقابل عوامل طبیعی، توانایی نگهداری ذرات خاک در جای خود و مقاومت الکتریکی بالای آن‌ها می‌باشد.

     

    ترتیب پایان نامه

     

     فصل اول، اهداف کلی پژوهش و به صورت جزئی به پیشینه تحقیقاتی اشاره می‌کند. فصل دوم، پیشینه تحقیق شامل مطالعات و تحقیقات صورت گرفته در زمینه خزش و تغییرشکل‌های خاک می‌باشد. فصل سوم به بیان تحقیقات انجام شده در آزمایشگاه می‌پردازد. این بررسی‌ها شامل آزمایش تحکیم یک‌بعدی برروی نمونه ماسه‌ رس‌دار، جزئیات مصالح استفاده شده، دستگاه آزمایش و روند انجام آزمایش‌ها از جمله آزمایش دانه‌بندی، چگالی نسبی دانه‌ها، حدود اتربرگ و تحکیم می‌باشد. درفصل چهارم نتایج و یافته‌های پژوهش بدست آمده از این بررسی آورده شده و در نهایت فصل پنجم نتیجه گیری کلی از آزمایش‌ها را بیان می‌کند.

     

     

     

     

    فصل دوم:

    پیشینه تحقیق

     

    2-1- مقدمه

    خاک‌ها با ویژگی‌های متفاوت، رفتارهای مختلفی با گذشت زمان از خود نشان می‌دهند. معمولاً فرایندهای فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی وابسته به زمان می‌تواند منجر به رفتار ترد و یا نرم شوندگی، کاهش یا افزایش مقاومت و یا تغییر در یک سری از ویژگی‌های خاک شود. علاوه بر این تغییرات در ساختار خاک با گذشت زمان می‌تواند بر پایداری خاک تاثیر بگذارد. پیش بینی رفتار دراز مدت خاک با استفاده از دانش امروزی چالش مهمی در مهندسی ژئوتکنیک می‌باشد. زمانی که خاک تحت بارگذاری ثابتی قرار می‌گیرد، تغییرشکل‌هایی را باگذشت زمان تجربه می‌کند که خزش نامیده می‌شود. تغییرشکل‌های وابسته به زمان، به خصوص زمانی که تغییرشکل‌های دراز مدت مطرح می‌شود در مهندسی ژئوتکنیک اهمیت زیادی دارند. این تغییرشکل‌ها، شامل نشست سازه بر روی زمین‌های تراکم پذیر، حرکات شیب‌های طبیعی و یا گودبرداری شده، فشرده شدن زمین‌های نرم اطراف تونل و ... می‌باشد.

    اکثر مطالعات انجام شده در زمینه تغییرشکل‌های خزشی در آزمایش‌های تحکیم یک بعدی و سه محوری، بر روی خاک‌های رسی انجام شده و رفتار خزشی خاک‌های ماسه‌ای، بخصوص تاثیر مسلح کردن خاک با الیاف ژئوتکستایل کمتر مورد مطالعه قرار گرفته است. در این تحقیق یک سری مطالعات آزمایشگاهی جهت بررسی رفتار خزشی خاک ماسه‌ رس‌دار در حالت مسلح شده باالیاف ژئوتکستایل و مسلح نشده انجام شده است.

    امروزه استفاده از ژئوسنتتیک‌ها در حوزه‌های مهندسی، محیط زیست و حمل و نقل به سرعت در حال رشد و توسعه است. صنعت ساخت ژئوسنتتیک در ارتباط مستقیم با صنعت ساخت پلیمر می‌باشد. ژئوسنتتیک‌ها موادی هستند که همگام با پیشرفت صنعت پتروشیمی، از انواع مختلف پلیمرها ساخته می‌شوند و استفاده از آن‌ها به عنوان مصالحی جدید در طرح‌های آب و خاک مورد استقبال قرار گرفته است. به طور کلی ژئوسنتتیک عنوانی فراگیر برای توصیف صفحات نازک و انعطاف پذیری است که در داخل توده خاک یا در ارتباط با مصالح خاکی با اهداف مختلفی مانند مسلح‌سازی، جداسازی، عایق‌بندی رطوبتی، مهار فرسایش، ایفای نقش صافی)فیلتر(، زهکشی و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند. دربسیاری از موارد، این ورقه‌ها ممکن است ترکیبی از وظایف مذکور را به عهده داشته باشند. خواص فیزیکی و مکانیکی ژئوسنتتیک‌ها همچون استحکام، نفوذناپذیری، مقاومت در برابر فرسایش و از همه مهم‌تر مقاومت کششی فوق العاده بالای آن‌ها نسبت به وزنشان باعث به وجود آمدن گستره‌ی وسیعی از کاربرد این مواد در طرح‌های عمرانی شده است. از این مصالح در زمینه‌های مختلف از قبیل بهبود وضعیت خاک، اصلاح موارد زیست محیطی، هیدرولیک و سازه‌های هیدرولیکی و حمل و نقل استفاده می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد که مطالعات کمی در زمینه رفتار وابسته به زمان خاک‌های مسلح شده با ژئوسنتتیک‌ها وجود دارد. از طرفی رفتار تراکم‌پذیری خاک‌ها به نگرانی مهمی در مهندسی ژئوتکنیک تبدیل شده است. با اجرای ساختمان‌ها، خاکریزها، جاده‌ها و ... اغلب نشست‌های قابل توجهی ایجاد می‌شود که می‌تواند به خسارات جبران ناپذیری منجر شود. بنابراین مطالعه و بررسی تغییرشکل‌های دراز مدت ضروری بنظر می‌رسد. در این مطالعه، تاثیر مسلح شدن خاک با الیاف ژئوتکستایل مورد مطالعه قرار گرفته و مکانیسم خزشی با در نظر گرفتن لغزش‌، برخورد و تغییرشکل ذرات، شرح داده شده است.

     

    2-2- تعریف خزش

    خاک‌های تحت تنش یک سری تغییرشکل‌هایی را به طور پیوسته در طول مدت زمان، تجربه می‌کنند. خزش در واقع به تغییرشکل‌های برشی و یا حجمی وابسته به زمان تحت نیرو یا تنش ثابت اطلاق می‌شود. معمولاً خزش در یک نرخ ثابت و یا متغیر با زمان اتفاق می‌افتد. در مطالعات آزمایشگاهی خزشی، نمونه تا تنش ثابت مشخصی بارگذاری شده و تغییرشکل‌های آن بررسی می‌شود. ارتباط کرنش متغیر با زمان در آزمایش تحکیم یک بعدی در شکل 2-1 آورده شده است. مرحله اول نشان دهنده تغییرشکل‌های الاستیک ذرات می‌باشد. مرحله دوم تحکیم اولیه نام دارد که در آن یک سری تغییرشکل‌ها بر اثر زایل شدن فشار آب حفره‌ای در طول بارگذاری پله‌ای اتفاق می‌افتد، بطوریکه سرعت تحکیم اولیه از طریق سرعت خروج آب از درون منافذ خاک کنترل می‌شود. مرحله سوم تحکیم ثانویه یا خزش نام دارد که در آن تغییرشکل‌های حجمی تحت یک تنش ثابت اتفاق می افتد. سرعت تحکیم ثانویه از طریق مقاومت ویسکوز ساختار خاک کنترل می‌شود. مطابق با شکل2-1، ارتباط کرنش‌های خزشی و لگاریتم زمان ممکن است خطی، انحنا رو به بالا و یا رو به پایین باشد.

     

    Investigation of Creep Behavior of Reinforced Sandy Soil with Geosynthetic Yarn in The Laboratory Condition

  • فهرست:

    فصل اول: کلیات

    1-1- مقدمه ................................................................................................................................................................................2

    1-2- بیشینه و روش تحقیق.......................................................................................................................................................3

    1-3- اهداف ...............................................................................................................................................................................5

    1-4- ترتیب پایان نامه ...............................................................................................................................................................5

     

     

    فصل دوم: بیشینه تحقیق

    2-1- مقدمه ...............................................................................................................................................................................8

    2-2- تعریف خزش ...................................................................................................................................................................9

    2-3- تعریف ژئوسنتتیک .........................................................................................................................................................10

    2-3-1- تاریخچه ژئوسنتتیک ...............................................................................................................................................11

    2-4- هدف از بررسی تغییرشکل‌های خزشی ........................................................................................................................11

    2-5- بررسی های آزمایشگاهی و نظریه های مربوط به رفتار وابسته به زمان در خاک‌ها ..................................................13

    2-6- تغییرشکل های خزشی در خاک‌های رسی ..................................................................................................................19

    2-6-1- آزمایش خزشی یک بعدی .......................................................................................................................................19

    2-6-2- آزمایش خزشی سه محوری ....................................................................................................................................20

    2-7- تغییرشکل های خزشی در خاک‌های ماسه ای ..............................................................................................................22

    2-7-1- آزمایش خزشی یک بعدی.........................................................................................................................................22

    2-7-2- آزمایش خزشی سه محوری.......................................................................................................................................23

    2-8- فاکتورهای تاثیرگذار بر ضریب تراکم ثانویه .................................................................................................................25

    2-8-1- ارتباط شاخص تراکم و ضریب تراکم ثانویه ............................................................................................................25 2-8-2- ارتباط تراکم ثانویه و سطوح تنش ............................................................................................................................25

    2-8-3- ارتباط تراکم ثانویه و فشار پیش تحکیمی ...............................................................................................................25

    2-8-4- ضریب تراکم ثانویه رس های معدنی ایلیت، کائولونیت و اسمکتیت ....................................................................28

    2-8-5- تغییرات ضریب فشار در حالت سکون K0 طی تراکم ثانویه ..................................................................................29

    2-8-6- ارتباط کرنش و زمان .................................................................................................................................................30

    2-9- رفتار خزشی خاک در سطح میکروسکوپیک .................................................................................................................32

    2-9-1- خاک‌های رسی .........................................................................................................................................................32

    2-9-2- خاک‌های ماسه ای ....................................................................................................................................................33 2-9-3- رفتار غیرخطی در تغییر شکل ماسه .........................................................................................................................33

    2-9-4- رفتار خزشی ماسه در تنش های پایین .....................................................................................................................34

    2-9-5- رفتار خزشی و شکست ذرات ماسه در تنش‌های بالا ...............................................................................................35

    2-10- تغییرات وابسته به زمان ساختار خاک ........................................................................................................................37

    2-11- خزش در ژئوسنتتیک ..................................................................................................................................................38

     

     

     

    فصل سوم: مواد و روش پژوهش

    3-1- مقدمه ...........................................................................................................................................................................42

    3-2- مصالح استفاده شده ........................................................................................................................................................44

    3-2-1- خاک ماسه (ماسه اوتاوا) ............................................................................................................................................44

    3-2-2- خاک رس (رس کائولونیتی) ......................................................................................................................................44

    3-3- ژئوسنتتیک ...................................................................................................................................................................45

    3-3-1- ژئوتکستایل‌ها ...........................................................................................................................................................45

    3-3-1-1- ژئوتکستایل‌های بافنه نشده ................................................................................................................................46

    3-4- بررسی های آزمایشگاهی ...............................................................................................................................................47 3-4-1- آزمایش دانه بندی ....................................................................................................................................................47

    3-4-2- آزمایش چگالی نسبی ...............................................................................................................................................48

    3-4-3- آزمایش حدخمیری ...................................................................................................................................................49

    3-4-4- آزمایش حدروانی .......................................................................................................................................................50

    3-5- آماده سازی نمونه ها .....................................................................................................................................................51

    3-6- استاندارد دستگاه تحکیم ................................................................................................................................................52

    3-6-1- استاندارد بارگذاری آزمایش تحکیم یک بعدی .........................................................................................................55

    3-6-2- آزمایش‌های تک مرحله‌ای، چندمرحله‌ای و بارگذاری-باربرداری بر نمونه های ماسه رس‌دار مسلح نشده… 57

    3-6-2-1- آزمایش خزشی تک مرحله‌ای .............................................................................................................................58

    3-6-2-2- آزمایش خزشی چندمرحله‌ای ..............................................................................................................................58

    3-6- 2-3- آزمایش خزشی بارگذاری-باربرداری ...................................................................................................................58

    3-6- 2-4- آزمایش‌های خزشی تک مرحله‌ای بر نمونه های ماسه ای مسلح شده با الیاف ژئوتکستایل .........................59

     

     

    فصل چهارم: نتایج و یافته های پژوهش

    4-1- مقدمه ..............................................................................................................................................................................61

    4-2- نتایج آزمایش‌های تک مرحله‌ای، چندمرحله‌ای و بارگذاری – باربرداری بر نمونه های ماسه رس‌دار ...................61

    4-3- نتایج آزمایش‌های تک مرحله‌ای بر نمونه های ماسه رس‌دار مسلح شده با الیاف ژئوتکستایل ................................69

    4-4-  تاثیر آب منفذی بر شاخص تراکم (Cc) ...............................................................................................................75

    4-5- تاثیر سطوح تنش بر ضریب تراکم ثانویه (Cα)..............................................................................................................75

    4-6- تاثیرمسلح کردن خاک با الیاف ژئوتکستایل بر تراکم ثانویه....................................................................................76

    4-7- تاثیر تاریخچه تنش بر تراکم ثانویه................................................................................................................................76

     

    منبع:

    -محمد بلوچی، زینب قناد، خصوصیات و کاربردهای مصالح ژئوسنتتیک، فصلنامه کیسون. پاییز1389

    1-

     

    3- Allen, T.M., Christopher, B.R., and Holtz, R.D. (1992). “Performance of a 12.6 m High Geotextile Wall in Seattle, Washington,” Geosynthetic-Reinforced Soil Retaining Walls” (Wu, editor), A.A. Balkema Publisher, 81-100.

    4- Augustesen, A., Liingaard, M. and Lade, P. V. (2004). “Evaluation of time-dependent behaviour of soils”. International Journal of Geomechanics, Vol. 4, No. 3, pp. 137-156.

    5- Barden, L. (1969). “Time dependent deformation of normally consolidated clay”. Journal of Soil Mechanics and Foundation Division, ASCE, Vol. 95, No. SM1, Proc. paper 6337, pp. 1-31.

    6- Berry, P. L.and Wilkinson, W. B. (1969). “Radial consolidation of Clay soils”. Geotechnique, Vol. 19. No. 2, pp. 253-284.

    7- Berry, P. L and Poskitt, T. J. (1972). “The consolidation of peat”. Geotechnique, Vol. 22, No. 1, pp. 27-52.

    8-Bjerrum, L.(1967). “Secondary settlement of structures subjected to large variations in live load”. International Union of Theoretical and Applied Mechanics, Symposium on Rheology and Soil Mechanics, Grenoble, France, 1-8 April 1967, pp. 460-467.

    9- Bowman, E. T. and Soga, K. (2003). “Creep, ageing and microstructural change in dense granular materials”. Soils and Foundations, Vol. 43, No. 4, pp. 107-117.

     

     

    10- Buisman, A. S. K. (1936). “Results of long duration settlement tests. Proceedings”, 1st International Conference on Soil Mechanics and Foundation Engineering, Harvard University, Massachusetts, USA, 22-26 June 1936, Vol. 1, pp. 103-106.

    11- Budhu, M. (2007). “Soil Mechanics and Foundations”, 2nd ed. John Wiley & Sons, New York.

    12- Charles, R. J. and Hillig, W. B. (1962). “The kinetics of glass failure. On symposium on Mechanical Strength of Glass and Ways of Improving It”, Charleroi, Belgium, pp. 511- 527.

    13- Colliat-Dangus, J. L., Desrues, J. and Foray, P. (1988). “Triaxial testing of granular soil under elevated cell pressure”. Advanced triaxial testing of soil and rock, ASTM, edited by Donaghe et al., Philadelphia, pp. 290–310.

    14- Coop, M. R. (1990). “The mechanics of uncemented carbonate sands”. Geotechnique, Vol. 40, No. 4, pp. 607–626.

    15- de Josselin de Jong, I. (1968). “Consolidation models consisting of an assembly of viscous elements or a cavity channel network”. Geotechnique, Vol. 18, No. 2, pp. 195-228.

    16- di Prisco, C., and Imposimato, S. (1996). “Time dependent mechanical behaviour of loose sands”. Mechanics of Cohesive-frictional Materials, Vol. 1, No. 1, pp. 45-73.

    17- Duvall, D. E. and Egan, P. D., “Evaluation of Creep-Rupture Properties of Geosynthetics,” Proceedings of the Fourth International Conference on Geotextiles, The Hague, 2, 1990, 678.

    18- Graham, J., Crooks, J. H. A. and Bell, A. L. (1983). “Time effects on the stress–strain behavior of natural soft clays”. Geotechnique, Vol. 33, No. 3, pp. 327–340.

    19- Graham, J., Alfaro, M. and Ferris, G. (2004). “Compression and strength of dense sand at high pressures and elevated temperatures”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 41, No. 6, pp. 1206-1212.

    20- Griffiths, J. F. and Joshi, R. C. (1991). “Change in pore size distribution owing to secondary consolidation of clays”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 28, No. 1, pp. 20-24.

    21- Harvey, E. W. (1962). “Analysis of primary and secondary consolidation”. Journal of Soil Mechanics and Foundation Division, ASCE, Vol. 88, No. SM6, Proc. Paper 3373, pp. 207-231.

    22- Holtz, R. D. and Jamiolkowski, M. B. (1985). Discussion of “Time dependence of lateral earth pressure,” by Kavazanjian, E. and Mitchell, J. K. Journal of Geotechnical Engineering Division, ASCE, Vol. 111, No. 10, pp. 1239-1242.

    23- Indraratna, B., Rujikiatkamjorn, C. and Sathananthan, I. (2005). “Radial Consolidation of clay using compressibility indices and varying horizontal permeability”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 42, No. 5, pp. 1330-1341.

    24- Jailloux, J. M. and Segrestin, P., “Present State of Knowledge of Long Term Behaviour of Materials Used as Soil Reinforcements,” International Geotechnical Symposium on Theory and Practice of Earth Reinforcement, Yamanouchi et al. eds., Balkema, Fukuoka, Japan, 1988, 105-110.

    25- Karner, S. L., Chester, F. M., Kronenberg, A. K. and Chester, J. S. (2003). “Subcritical compaction and yielding of granular quartz sand”. Tectonophysics, Vol. 377, No. 3-4, pp. 357-381.

    26- Kavazanjian, E. and Mitchell, J. K. (1984). “Time dependence of lateral earth pressure”. Journal of Geotechnical Engineering Division, ASCE, Vol. 110, No. 4, pp. 530-533.

    27- Kjaernsli, B. and Sande, A. (1963). “Compressibility of some coarse grained materials”. Proceedings of the 1st European Conference on Soil Mechanics and Foundation Engineering, Weisbaden, Germany, pp. 245–251.

    28- Kuhn, M. R. (1987). “Micromechanical aspects of soil creep”. PhD thesis, University of California, Berkeley.

    29- Kuwano, R. and Jardine, R. J. (2002). “On measuring creep behavior behaviour in granular materials through triaxial testing”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 39, No. 5, pp. 1061-1074.

    30- Lacerda, W. A. and Martins, I. S. (1985). Discussion of “Time dependence of lateral earth pressure,” by Kavazanjian, E. and Mitchell, J. K. Journal of Geotechnical Engineering Division, ASCE, Vol. 111, No. 10, pp. 1242-1244.

    31- Ladd, C. C. and Preston, W. B. (1965). “On the secondary compression of saturated clays”. MIT Research Rep. No. R65-59, Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, Mass.

    32- Ladd, C. C, Foott, R., Ishihara, K., Schlosser, F., and Poulos, H. J. (1977). “Stress deformation and strength characteristics”. Proc., 9th ICSMFE, Tokyo, Japan, 10-15 July 1977, Vol. 2, pp. 421-494.

    33- Lagioia, R., (1998). “Creep and apparent preconsolidation in carbonate soils”. The geotechnics of hard soil—soft rocks, edited by Evangelista, A. and Picarelli, L., Balkema, Rotterdam, The Netherlands.

    34- Lambe, T. W. (1958). “The structure of compacted clay”. Journal of Soil Mechanics and Foundation Division, Vol. 82, No. SM2, pp. 1-34.

    35- Leonards, G. A., and Girault, P. (1961). “A study of one-dimensional consolidation test”. Proceedings of 5th International Conference on Soil Mechanics and Foundation Engineering, Vol. 1, pp. 213–218.

    36- Leonards, G. A. and Ramiah, B. K. (1959). “Time effects in the consolidation of clays”. American Society for Testing and Materials, Special Technical Publication, Atlantic City, New Jersey, 22-23 June 1959, Vol. 254, pp. 116-130.

    37- Leonards, G. A. and Altschaeffl, A. G. (1964). “Compressibility of clay”. Journal of Soil Mechanics and Foundation Division, ASCE, Vol. 90. No. SM5, Proc. Paper 4049, pp. 133-155.

    38- Leonards, G. A., and Girault, P. (1961). “A study of one-dimensional consolidation test”. Proceedings of 5th International Conference on Soil Mechanics and Foundation Engineering, Vol. 1, pp. 213–218.

    39- Leroueil, S., Kabbaj, M., Tavenas, F. and Bouchard, R. (1985). “Stress–strain–strain rate relation for the compressibility of sensitive natural clays”. Geotechnique, Vol. 35, No. 2, pp. 159–180.

    40- Leung, C. F., Lee, F. H. and Yet, N. S. (1996). “The role of particle breakage in pile creep in sand”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 33, No. 6, pp. 888-898.

    41- Madhav, M. R. and Sridharan, A. (1963). “Discussion of “Analysis of primary and secondary consolidation” by Harvey, E. W. Journal of Soil Mechanics and Foundation Division, ASCE, Vol. 89, No. SM4, Proc. Paper 3578, pp. 233-236.

    42- McDowell, G. R., Bolton, M. D. and Robertson, D. (1996). “The fractal crushing of granular materials”. Journal of Mechanics and Physics of Solids, Vol. 44, No. 12, pp. 2079-2102.

    43- McGown A. ,Andrawes K.Z.,Pradham S., and Khan A.J. “ Limit state Design of Geosynthetic Reinforced Soil Structure”  , Proc. Geosynthetics International ,Vol.1, Atlanta, GA, pp.143-176,19983.

    44- McRoberts, E. (1984). Discussion of “A simple question about consolidation,” by Schmertmann, J. M. Journal of Geotechnical Engineering Division, ASCE, Vol. 110, No. 5, pp. 667-669.

    45- Mejia, C. A., Vaid, Y. P. and Negussey, D. (1988). “Time dependent behavior of sand”. Proceedings of the International Conference on Rheology and Soil Mechanics, pp: 312- 326.

    46- Mesri, G. (1973). “Coefficient of secondary compression”. Journal of Soil Mechanics and Foundation Division, ASCE, Vol. 99, No. SM1, Proc. Paper 9515, pp. 123-137.

    47- Mesri, G. and Choi, Y.K. (1985b). “Settlement analysis of embankments on soft clays”. Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 111, No. 4, pp. 441-464.

    48- Mesri, G. and Castro, A. (1987).  “Cα Cc concept and K0 during secondary compression”. Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 113, No. 3, pp. 230–247.

    49- Mesri, G. and Godlewski, P. M. (1977). “Time and stress compressibility interrelationship”. Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 103, No. 5, pp. 417–430.

    50- Mesri, G. and Vardhanabhuti, B. (2009). “Compression of granular materials”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 46, No. 4, pp. 369-392.

    49- Mitchell, J. K. and Soga, K. (2005). “Fundamentals of soil behavior”, 3rd ed., John Wiley & Sons, New Jersey.

    51-Müller-Rochholz, J. and Kirscher, R., “Creep of Geotextiles at Different Temperatures,” Proceedings of the Fourth International Conference on Geotextiles, The Hague, 1990, 657-659.

    52- Nagaraj, T. S. (1984). Discussion of “A simple question about consolidation,” by Schmertmann, J. M. Journal of Geotechnical Engineering Division, ASCE, Vol. 110, No. 5, pp. 665-667.

    53- Nakaoka, K., Yamamoto, S., Hasegawa, H., Kitayama, K., Saito, N., Ichikawa, Y., Kawamura, K., and Nakano, M. (2004). “Long-term consolidation mechanisms based on micro-macro behaviour and in situ XRD measurements of basal spacing of clay minerals”. Applied Clay Science, Vol. 26, No. 4, pp. 521-533.

    54- Nakata, Y., Kato, Y., Hyodo, M., Hyde, A. F. L. and Murata, H. (2001). “One-dimensional compression behavior of uniformly graded sand related to single particle crushing strength”. Soils and Foundations, Vol. 41, No. 2, pp. 39-51.

    55- Navarro, V. and Alonso, E. E. (2001). “Secondary compression of clays as a local dehydration process”. Geotechnique, Vol. 5, No. 10, pp. 859-869.

    56- Navarro, V. and Alonso, E. E. (2001). “Secondary compression of clays as a local dehydration process”. Geotechnique, Vol. 5, No. 10, pp. 859-869.

    57- Olson, R. E. and Mesri, G. (1970). “Mechanisms controlling compressibility of clays”. Journal of Soil Mechanics and Foundation Division, ASCE, Vol. 96, No. SM6, Proc. Paper 7649, pp. 1863-1878.

    58- Roberts, J. E. and de Souza, J. M. (1958). “The compressibility of sands”. Proceedings of American Society of Testing and Materials, Vol. 58, pp. 1269-1277.

    59- Robinson, R. G. (1997). “Determination of radial coefficient of consolidation by the inflection point method”. Geotechnique, Vol. 47, No. 5, pp. 1079-1081.

    60- Schmertmann, J. M. (1983). “A simple question about consolidation”. Journal of Geotechnical Engineering Division, ASCE, Vol. 109, No. 3, pp. 119-122.

    61- Sridharan, A., Prakash, K. and Asha, S. R. (1996). “Consolidation behavior of clayey soils under radial drainage”.Geotechnical Testing Journal, Vol. 19, No. 4, pp. 421-431.

    62- Singh, A. and Mitchell, J. K. (1968). “General stress–strain–time function for soils”. Journal of the Soil Mechanics and Foundations Division, ASCE, Vol. 94, No. SM1, pp. 21–46.

    63-Sivarjan Varatharajan (2011), “1D comperssion creep behavior of kaolinite and bentonite clay”, department of civil engineering Calgary, Alberta.

    64- Sridharan, A. and Prakash, K. (1998). “Secondary compression factor”. Proceedings of the Institutions of Civil Engineers, Geotechnical Engineering, Vol. 131, No. 2, pp. 96-103.

    65- Sridharan, A. and Rao, A. S. (1982). “Mechanisms controlling the secondary compression of clays”. Geotechnique, Vol. 32, No. 3, pp. 249-260.

    66- Soydemir, C. (1984). Discussion of “A simple question about consolidation,” by Schmertmann, J. M. Journal of Geotechnical Engineering Division, ASCE, Vol. 110, No. 5, pp. 669-671.

    67- “Standard Test Methods for One-Dimensional Consolidation Properties of Soils Using Incremental Loading”. Designation: D2435/D2435M – 11

    68- Tavenas, F., Leroueil, S., La Rochelle, P. and Roy, M. (1978). “Creep behavior of an undisturbed lightly overconsolidated clay”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 15, No. 3, pp. 402–423.

    69- Tavenas, F., Leroueil, S., La Rochelle, P. and Roy, M. (1978). “Creep behavior of an undisturbed lightly overconsolidated clay”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 15, No. 3, pp. 402–423.

    70- Tian, W. -M., Silva, A. J., Veyera, G. E. and Sadd, M. H. (1994). “Drained creep of undisturbed cohesive marine sediments”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 31, No. 6, pp. 841–855.

    71- Wahls, H. E. ( 1962). “Analysis of primary and secondary consolidation”. Journal of Soil Mechanics and Foundation Division, ASCE, Vol. 88. No. SM6, Proc. Paper 3373, pp. 207-231.

    72- Walker, L. K. and Raymond, G. P. (1968). “The prediction of consolidation rates in a cemented clay”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 5, No. 4, pp. 192–216.

    73- Walker, L. K. and Raymond, G. P. (1968). “The prediction of consolidated rate on cemented clay”. Canadian Geotechnical Journal, Vol. 5, No. 4, pp. 192-216.

    74- Wang, Z. (2010). “Soil creep behaviour-laboratory testing and numerical modeling”. PhD thesis, Department of Civil Engineering, University of Calgary, Calgary, Alberta, Canada.

    75- Wang, Y. H. and Xu, D. (2007). “Dual porosity and secondary consolidation”. Journal of Geotechnical and Geoenvironmental Engineering, ASCE, Vol. 133, No. 7, pp. 793-801.

    76-Zhang,Y. Xue, Y. Q., Wu, J. C., and Shi, X. Q. (2006). “Creep model of saturated sands in oedometer tests”. Geotechnical Special Publication, Vol. 150, pp. 328-335.


موضوع پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, نمونه پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, جستجوی پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, فایل Word پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, دانلود پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, فایل PDF پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, تحقیق در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, مقاله در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, پروژه در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, پروپوزال در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, تز دکترا در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, پروژه درباره پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, گزارش سمینار در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی, رساله دکترا در مورد پایان نامه بررسی رفتار خزشی خاک ماس های مسلح شده با الیاف ژئوسنتتیک در شرایط آزمایشگاهی

پایان نامه دوره کارشناسی ارشد مهندسی عمران – مکانیک خاک و پی ‏ چکیده از گذشته تا به حال یکی از روش‌های بسیار اقتصادی جهت بهبود خواص مکانیکی خاک‌های رسی، تثبیت ‏به وسیله‌ی مواد افزودنی همچون آهک و سیمان در پروژه های عمرانی همچون راه سازی و تحکیم بستر ‏ساختمان‌ها بوده است. همچنین با گذشت زمان و به وجود آمدن مصالح مصنوعی و پلیمری همچون ‏ژئوسنتتیک ها و ترکیب آنها با سیمان و آهک در ...

پايان نامه کارشناسي ارشد مهندسي عمران - مهندسي زلزله   اسفند 1392 چکيده خاک مسلح مصالحي ويژه است که از ترکيب خاک و عضو مسلح کننده بوجود مي آيد. مسلح کننده اجزاء مقاوم در برابر ن

پایان‏نامه دوره‏ی‏ کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش مهندسی خاک و پی چکیده در این پایان‏نامه به منظور تحلیل رفتار پی ‏های سطحی مستقر بر خاک مسلح از یک روش ساده‏ی فیزیکی مبتنی بر مقاومت مصالح به نام «روش مخروط» استفاده شده است که در واقع به عنوان جایگزینی برای روش‏های حل دقیق که مبتنی بر تئوری الاستودینامیک سه‏بعدی هستند، به‏کار می‏رود. روش مخروط توانایی ترکیب پیچیدگی شرایط ...

جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران- گرایش خاک و پی چکیده امروزه کم و بیش از پی‏ های حلقوی برای سازه‏ها بویژه سازه‏هایی که حالت تقارن محوری دارند استفاده می‏شود. در این پژوهش یک مطالعه عددی روی ظرفیت باربری و نشست پی حلقوی انجام شد. برای مدل سازی از نرم‏افزار PLAXIS استفاده شد. پارامترهای مصالح از مشخصات خاک رس محل ساخت برج‏های خنک کننده سیکل ترکیبی نیروگاه کازرون ...

پايان نامه براي دريافت درجه کارشناسي ارشد (M.Sc) گرايش مهندسي مکانيک خاک و پي تابستان1391 فصل اول معرفي ريزشمع ها   1-1 ريزشمع ها بطور کلي در مواجهه با خاک هاي مسئله دار نظي

پایان نامه دوره کارشناسی ارشد در رشته مهندسی عمران سازه چکیده بتن مسلح به فولاد، مصالحی است که بنا به دلایلی همچون مقاومت فشاری مناسب، هزینه تهیه پایین و در دسترس بودن مصالح خام، بطور گسترده در سازه‌های مهندسی عمران بکار برده می‌شود. اما بتن مسلح تهیه شده از خمیر سیمان، سنگدانه‌های معمولی، و میلگرد‌های فولادی دارای نقاط ضعفی مانند وزن زیاد، خوردگی فولاد، و ترک‌های ناشی از جمع ...

عمران گرایش خاک و پی چکیده با توجه به اینکه تمامی زیر ساخت های مهندسی و اماکن و شریان های حیاتی شهری و غیر شهری از قبیل: پی ساختمان ها، پل ها، سیلوها، سدها، دیوارهای حائل، سازه های دریایی، تأسیات صنعتی و . . . همگی بر بستری به نام زمین گسترده می شو­­­ند. اهمیت بررسی نوع ناپایداری در شیروانی ‌های خاکی‌ تحت تراوش‌ و شیروانی‌ های خاکی‌ تحت تراوش‌ مسلح راهکارهای مقابله با آن ها ...

پایان­نامه برای دریافت درجه­ی کارشناسی ارشد در رشته ­ی عمران، گرایش مکانیک خاک و پی چکیده: ازآنجایی‌که ساز­ه­های زیادی در مناطق متراکم شهری ساخته می­شوند، نیاز فزاینده­ای به ساختن ساختمان­ها و سازه­­های ژئوتکنیکی بر روی خاک­های رسی نرم به وجود آمده است. خاک­های رسی معمولاً تغییرشکل خزشی قابل‌توجهی از خود نشان می­دهند. اگرچه پژوهش­های زیادی در رابطه با رفتار خزشی رس طبیعی انجام ...

پایان نامه کارشناسی ارشد (M.sc) رشته عمران مکانیک خاک و پی چکیده در این پژوهش پایداری خاک مسلح با ژئوگرید واقع بر یک حفره زیر زمینی با استفاده از نرم افزار plaxis مورد تحلیل قرار گرفت و تاثیر عوامل متعددی چون تعداد لایه ژئوگرید ، طول لایه ژئوگرید ، سختی لایه ژئوگرید، محل بهینه قرارگیری لایه ژئوگرید زیر پی و تاثیر محل قرارگیری حفره زیر پی بر ظرفیت باربری بررسی شد. اعمال تسلیح ...

پایان­نامه برای دریافت درجه­ی کارشناسی ارشد در رشته­ی عمران، گرایش مکانیک خاک و پی چکیده: ازآنجایی‌که ساز­ه­های زیادی در مناطق متراکم شهری ساخته می­شوند، نیاز فزاینده­ای به ساختن ساختمان­ها و سازه­­های ژئوتکنیکی بر روی خاک­های رسی نرم به وجود آمده است. خاک­های رسی معمولاً تغییرشکل خزشی قابل‌توجهی از خود نشان می­دهند. اگرچه پژوهش­های زیادی در رابطه با رفتار خزشی رس طبیعی انجام ...

ثبت سفارش