پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا

word 1 MB 32109 52
1392 کارشناسی ارشد محیط زیست و انرژی
قیمت قبل:۶۰,۷۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۲۲,۱۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان نامه

    مقطع کارشناسی ارشد

    رشته:مهندسی برق قدرت

    چکیده

    به دلیل گستردگی و نیز پیچیدگی شبکه های توزیع ، احتمال بروز حادثه در آن ها بسیار زیاد است که بروز حادثه می تواند مشترکین زیادی را تحت تاثیر خود قرار دهد. بنابراین قابلیت اطمینان یکی از پارامترهای کلیدی مشخص کننده ی میزان موفقیت سیستم در ارائه برق به مصرف کنندگان است. لذا بررسی و تحلیل قابلیت اطمینان شبکه توزیع از اهمیت خاصی برخوردار است.

    این کار بر آن است که با روش شبیه سازی ترتیبی مونت کارلو و با استفاده از نرم افزار MATLAB قابلیت اطمینان شبکه توزیع واقع در منطقه جنوبی شهرستان مشهد به نام شهر بینالود را با حضور نیروگاه بادی بینالود و با در نظر گرفتن شرایط جوی، مورد ارزیابی قرار دهد و این پیش فرض ها را مد نظر قرار می دهد که قابلیت اعتماد شبکه توزیع در حضور نیروگاه بادی افزایش می یابد و همچنین در نظر گرفتن شرایط جوی منجر به کاهش شاخص های قابلیت اطمینان می گردد.

    کلمات کلیدی:قابلیت اطمینان- نیروگاه بادی بینالود- شرایط جوی- شبیه سازی مونت کارلو

    پیشگفتار

        اواخر قرن18 میلادی با دستیابی انسان به منابع زغال سنگ و بهره برداری از معادن ، که مقدمه ای برای آغاز انقلاب صنعتی بود، فن آوری های جدیدی پا به عرصه وجود گذاشتند وانسان توانست با استفاده از انرژی های فسیلی، شرایط لازم را برای توسعه صنعت وبهره برداری بهتر از انرژی بدست آورده و به موفقیت های چشمگیری دست یابد. از چند دهه گذشته بخش عمده ای از توان مورد نیاز جهان از منابع فسیلی مانند نفت وگاز و انرژی هسته ای تامین می گردد و پس از تحریم نفتی درسال 1973 میلادی، به طور وسیعی به منابع انرژی تجدید پذیر به عنوان منابع تامین کننده نیاز انرژی جوامع ، پرداخته شد]1[.

     بعلاوه مشکلات استفاده از انرژی های فسیلی آسیب رساندن آنها به محیط زیست ومحدود بودن و پایان پذیر بودن منابع فسیلی می باشد. منابع انرژی تجدید پذیر از قبیل انرژی های خورشیدی وبادی، پاک، تجدید پذیر در دسترس و دوستدار محیط زیست هستند. تولیدات پراکنده یک انتخاب عالی برای تأمین تغذیه قدرت سیستم مجزای کوچک و هم چنین روستاها و مناطق دور دستی که طبق قاعده شبکه نمی تواند از لحاظ تکنیکی و اقتصادی برق آن ناحیه را تأمین کند می باشد. اما مقدار انرژی در دسترس از این منابع به عوامل زیر بستگی دارد :

     موقعیت جغرافیایی

    نوع زمین

    ارتفاع

    شرایط آب و هوایی

    بنابراین تأمین انرژی الکتریکی توسط این نوع منابع با نوسان همراه خواهد بود .

     اما باد به عنوان یکی از قدیمی ترین منابع انرژی از دیرباز مورد توجه انسان بوده است. سابقه استفاده از باد به عنوان منبع انرژی به حدود هزار سال قبل در ایران می رسد. اولین توربین بادی با محور افقی در سال های645  بعد از میلاد در ایران استفاده می شده و یک نمونه کامل دستگاه مبدل انرژی باد به شمار می­رفته است و تا قرن 12 میلادی یعنی تا زمان ظهور آسیاب­های بادی در هلند و فرانسه و انگلستان بدون تغییر به کار خود ادامه داده است ]2[.

    نیروگاه­های بادی از محسنات زیادی نسبت به نیروگاه­های معمول، برخوردار می باشند، که از آن جمله رایگان، تمام نشدنی و تجدیدپذیر بودن انرژی باد، عدم آلایندگی محیط زیست، ارزان تر بودن آن نسبت به نیروگاه­های اتمی و دیزلی و خالی از خطر بودن آن را می توان ذکر کرد]3[.

    در این پایان نامه با روش شبیه سازی ترتیبی مونت کارلو و با استفاده از نرم افزار MATLAB قابلیت اطمینان شبکه توزیع شهر بینالود در پنج فصل بشرح زیر ارائه می گردد:

    فصل اول تولید پراکنده و قابلیت اطمینان سیستم قدرت را بررسی می کند و بدین منظور ابتدا ویژگی های تولید پراکنده و سپس تعریف قابلیت اطمینان و در ادامه روش های ارزیابی آن بیان می گردد.

    فصل دوم ساختار توربین­های بادی را توضیح می دهد و در ابتدا به بیان کلیات و مفاهیم انرژی باد می پردازد و سپس اجزای توربین­های بادی، استانداردها و تاییدیه های مربوط به توربین­ها را به بحث می گذارد.

    فصل سوم، تاثیر شرایط آب و هوایی بر قابلیت اطمینان را بررسی می کند و بدین منظور در ابتدا به نحوه عملکرد توربین بادی می پردازد و در ادامه تاثیرات آب و هوا بر نرخ خرابی و زمان تعمیرقطعات را بررسی می کند وبه صورت جدول تغییرات سرعت باد را در فصول مختلف سال نمایش می دهد.

    در فصل چهارم سیستم مورد مطالعه ارزیابی می گردد و شاخص­های قابلیت اطمینان در سه حالت:1-عدم حضور DG[1] وعدم تاثیر شرایط جوی 2- با وجود DG و عدم تاثیر آب وهوا 3- با وجود DG و با تاثیر شرایط جوی مطالعه و ارزیابی می گیرند.

    فصل پنجم شامل نتیجه گیری و پیشنهادات می شود.  

     

     

     

     

     

     

     

    فصل اول

    تولید پراکنده وقابلیت اطمینان در سیستم قدرت

     

                                

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

        تولید پراکنده معمولاً به واحدهای تولیدی گفته می شود که از فرمان دیسپاچینگ خارج اند ودر قبال تولید انرژی پول دریافت می کنند.معمولا ظرفیت های پایین دارند ولی ضرورتا این طور نیست. تکنولوژی های مختلفی از جمله سلول های خورشیدی، توربین های بادی، پیل های سوختی، توربین های گازی کوچک و ... در واحدهای تولید پراکنده مورد استفاده قرارمی گیرد،تجدید پذیر بودن جز ذات آن نیست.
    به عنوان مثال کارخانجاتی که منبع تولید انرژی دیزل دارند ولی چون کنتور یکطرفه دارند و برای انتقال برق به شبکه پول دریافت نمی کنند تولید پراکنده نیستند. با توجه به ایجاد رقابت و تجدید ساختار در سیستم های قدرت انتظار می رود واحدهای تولیدی کوچک (تولید پراکنده) نقش فزاینده ای در آینده ی این سیستم ها داشته باشند [5].

     عوامل محرک فراوانی باعث افزایش تمایل به بکارگیری سیستم های تولید پراکنده شده است . به طور کلی این عوامل را می توان در پنج گروه به شرح زیر تقسیم بندی نمود [6].

    پیشرفت های صنعتی چشم گیر در ساخت و بکارگیری تکنولوژی های مرتبط

    محدودیت های موجود در احداث خطوط انتقال نیرو

    ورود بحث بازار برق و مسائل مرتبط با آن در سیستم قدرت

    افزایش تقاضای مشترکین برای سرویس با قابلیت اطمینان بالا

    حساسیت بالا در خصوص آلودگی های محیط زیست

     

      1-1 ویژگی های اصلی منابع پراکنده

    تولیدات پراکنده دارای ویژگی هایی می باشند که در ذیل مورد بررسی قرار می گیرند [7].

     1-1-1  مشخصات منابع پراکنده

    1-ظرفیت کم

    2- پراکندگی از نظرجغرافیایی

    3 - تجدید پذیربودن منبع اصلی

    4- غیر متمرکز بودن بهره برداری ازآنها

     

    2-1-1مزایای بکارگیری منابع پراکنده  

    1-کمک به ژنراتورهای اصلی در بار پیک

    2-کاهش نیاز وجود ژنراتورهای رزرو

    3-افزایش ظرفیت شبکه در مدت کمتر با هزینه کمتر

    6-افزا یش قابلیت اطمینان

    7-کاهش قطعی برق برای مصرف کنندگان حساس

    8-بهبود کیفیت برق برای مصرف کنندگان حساس

    9-استفاده مفید تر از سوخت

    10-کاهش هزینه سرویس انتقال

    11-مطرح شدن مفهوم میکروگرید

    تمامی مزایای گفته شده مزایای بالقوه هستند.برای رسیدن به منافع بالفعل DG باید:

    قابل اطمینان

    قابلیت دیسپاچینگ[2]

    در مکان درست نصب گردد

    3-1-1 مشکلات بکار گیری منابع پراکنده

    1-فلیکر ولتاژ(ولتاژ در محدوده 2تا 25 هرتز تغییر میکند و بدترین حالت در فرکانس 18 هرتز است)

    2-تغییرات پله ای در خروجیDG

    3-تغییرات شدید نور خورشید یا باد

    4-رفتار دینامیکی ماشین ها و عمل متقابل آن ها با رگولاتور ولتاژ

    5-تولید هارمونیک

    6-تغییر جریان های اتصال کوتاه.

     

     2-1 تعریف قابلیت اطمینان

     منظور از قابلیت اطمینان ، احتمال عملکرد صحیح ، مطلوب و مطابق با معیارهای معین یک عنصر و یا یک سیستم در یک شرایط کار و یک مدت زمان مشخص می باشد .به عبارت دیگر قابلیت اطمینان  در دو عبارت کفایت و امنیت تعریف می شود که کفایت ،معیار اندازه گیری توانایی سیستم در  پاسخگویی به بار و امنیت ،توانایی سیستم در رویارویی با حوادث می باشد.در دیدگاه سنتی،کفایت یک بررسی احتمالی از توانایی تولید و امنیت یک لیست قطعی از حوادث ناسازگار است که از معیارهای طراحی بشمار می روند.در محیط تجدید ساختار شده،تولید کافی با در نظر گرفتن نرخ خروج واحدها و ظرفیت رزرو برای پاسخگویی به بار باید وجود داشته باشد ولی کفایت نمی تواند این مساله را در نظر بگیرد که تولید معینی به بار معینی اختصاص یابد.با این حال تا جایی که به تولید مربوط است مشکل خاصی وجود ندارد و مشکل اصلی مربوط به سیستم انتقال است.

     

     

    Abstract

    Due to the extension & complexity of distribution networks, it is much more likely to happen an event and many costumer would be affected by such an event. So reliability  is a key feature to clearify success level of a network to supply its costumers . So it is important to study & analyze distribution network reliability feature.

    In this paper we present this by Mont carlo consequence simulation & using Matlab software for Binalood zone in south of Mashhad by accounting climate situation. It would be show that reliability feature would be increase in distribution network by using wind power plant. More over reliability would be decrease if climate feature accounted.

    Key Words: reliability، wind power plant، climate

  • فهرست:

    فصل اول:تولید پراکنده و قابلیت اطمینان در سیستم قدرت                                            

    1-1 ویژگی های اصلی منابع پراکنده...........................................................................................................11                    1-1-1 مشخصات منابع پراکنده.................................................................................................................11                   2-1-1 مزایای بکارگیری منابع پراکنده......................................................................................................11                    3-1-1 مشکلات بکارگیری منابع پراکنده.................................................................................................12                2-1 تعریف قابلیت اطمینان......................................................................................................................12                 3-1 مطالعات و اهداف............................................................................................................................13                 4-1 روش های ارزیابی...........................................................................................................................14              5-1 مدل سازی اثر تولید پراکنده روی قابلیت اطمینان...........................................................................15

    6-1 در نظر گرفتن امکان عدم دسترسی به واحد های تولید پراکنده.....................................................17               7-1  مقایسه قابلیت اطمینان بین دو محیط سنتی و تجدید ساختار شده.............................................18             

    فصل دوم:مفاهیم و ساختار توربین بادی                                                                                   1-2 کلیات و مفاهیم انرژی باد..............................................................................................................22                1-1-2 منشا انرژی باد.........................................................................................................................22                2-1-2 پیش بینی پذیری....................................................................................................................22                3-1-2 استفاده از زمین......................................................................................................................23                4-1-2 توزیع سرعت باد....................................................................................................................23

    5-1-2 ضریب ظرفیت................................................................................................................. 23

                   

     6-1-2 محدودیت های ادواری و نفوذ.............................................................................................24               7-1-2 آثار زیست محیطی..................................................................................................................24             8-1-2  جاگذاری توربین.....................................................................................................................25              9-1-2 اندازه گیری سرعت باد............................................................................................................25             10-1-2 تغییرات سرعت باد...............................................................................................................25              11-1-2 انواع باد ها............................................................................................................................26             2-2 انواع توربین بادی از لحاظ ظرفیت...............................................................................................27            3-2 برق بادی در مقیاس های کوچک.................................................................................................27

            4-2 نیروگاه بادی ...................................................................................................................28 

           5-2 انواع توربین بادی..............................................................................................................29   

           6-2 اجزای توربین بادی .........................................................................................................31

           7-2 نواحی کاری توربین بادی................................................................................................33   

           8-2 اصول عملکرد توربین بادی ............................................................................................34

           9-2 بهره برداری از برق بادی ................................................................................................38

      10-2 استاندارد ها و تاییدیه های مربوط به توربین های بادی....................................................39             

           1-10-2 تاییدیه فنی ............................................................................................................40                          2-10-2 تاییدیه نوع .............................................................................................................41                3-10-2 استاندارد های توربین های بادی ....................................................................................41               فصل سوم: تاثیر شرایط آب و هوایی بر قابلیت اطمینان                                                                      1-3 اثر آب و هوا بر قابلیت اطمینان ............................................................................................45                2-3 مدل ترکیب کننده ..................................................................................................................46                3-3 محاسبه احتمال تولید انرژی الکتریکی توربین بادی ...............................................................47               4-3 تغییرات سرعت باد و توان خروجی در فصول مختلف ..........................................................49               5-3 روش شبیه سازی ...................................................................................................................50   

           فصل چهارم: ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم مورد مطالعه                                                                     1-4 نیروگاه بینالود...................................................................................................................53                   2-4 سیستم مورد مطالعه.................................................................................................................53               3-4 ارزیابی شاخص های قابلیت اطمینان........................................................................................55               1-3-4 ارزیابی شاخص های قابلیت اطمینان بدون در نظر گرفتن تولید پراکنده و اثر آب و هوا......56              2-3-4 ارزیابی شاخص های قابلیت اطمینان با در نظر گرفتن تولید پراکنده و عدم اثر آب وهوا......56              3-3-4 ارزیابی شاخص های قابلیت اطمینان با در نظر گرفتن تولید پراکنده و اثر آب وهوا...............57            4-3-4 مقایسه حالت های ارزیابی شاخص های قابلیت اطمینان.........................................................57   

           فصل پنجم:نتیجه گیری و پیشنهادات                                                                                        1-5 نتیجه گیری .................................................................................................................................61

           2-5 پیشنهادات ...........................................................................................................................62              منابع و ماخذ.................................

    منبع:

     

    [1]  Yang Hongxing , Zhou Wei , Lou Chengzhi , Optimal design and techno-economic analysis of a ybrid solar–wind power generation system, journal homepage: www.elsevier.com/locate/apenergy

    [2]  Hongxing Yang , Lin Lu, Wei Zhou , A novel optimization sizing model for hybrid solar-wind ower generation system, Solar Energy, ٨١ (٢٠٠٧) ٧٦–٨٤

    [3] T, Ackerman;"Wind Power in Power Systems", John Wiley Press, Royal INDEX AMOUNT Institute of Technology, Stockholm,Sweden,2005. http://www.suna.org

    [4] A. Mossessian," A Reference guide for Design and Installation of Electrical Apparatus in Buildings", Nahsre Tose Iran, First edition, 2003.

    [5]  Weixing Li, Peng Wang, Zhimin Li, and Yingchun Liu "Reliability Evaluation of Complex

    Radial Distribution Systems Considering Restoration Sequence and Network Constraints", IEEE Transaction on Power Delivery, Vol. 19, No. 2, 2004, pp. 753-758.

    [6] A. A. Chowdhury, Sudhir Kumar Agarwal,and Don O. Koval, "Reliability Modeling of

    Distributed Generation in Conventional Distribution Systems Planning and Analysis", IEEE Transaction on Industry Applications, Vol. 39, No. 5, 2003, pp. 1493-1498

    [7] In-Su Bae et al., "Optimal Operating Strategy for Distributed Generation Considering Hourly

    Reliability Worth", IEEE Transaction on Power Systems, 2004

    [8]  Weixing Li, Peng Wang, Zhimin Li, and Yingchun Liu "Reliability Evaluation of Complex

    Radial Distribution Systems Considering Restoration Sequence and Network Constraints", IEEE Transaction on Power Delivery, Vol. 19, No. 2, 2004, pp. 753-758.

    [9]  “IEEE Trial-Use Guide For Electric Power Distribution Reliability Indices”, IEEE std 1366, 1998.

    [10]  R. E. Brown, “Electric Power Distribution Reliability”, Marcel Dekker, Inc, New York, Basel,2002

    [11] Bagen and R. Billinton, “Impacts of energy storage on power system reliability performance,” in Proc. IEEE Can. Conf. Electr. Comput. Eng., 2005, pp. 494–497.

    [12] M. Karrari, W. Rosehart, O. P. Malik, "Nonlinear modeling and simulation of a wind generation unit for transient and stability analysis", Technical Report University of Calgary, March 2003.

    [13] Slootweg, J.G., Polinder, H. and Kling, W.L. “Initialization of Wind Turbine Models in Power

    System Dynamics Simulations. ”, IEEE Porto Power Tech Conference, 2001

    [14]  A. Rajendra Prasad, E. Natarajan,Optimization of integrated photovoltaic–wind power generation systems with battery storage, Energy, ٣١ (٢٠٠٦) ١٩٤٣–١٩٥٤

    [15] J. G. Slootweg, H. Polinder and W. L. Kling, "Representing wind turbine electrical generating

    systems in fundamental frequency simulations", IEEE Transactions on Energy Conversion, Vol. 18,

    No. 4, pp. 516-524, December 2003.

    [16] H .Kazemi Keregar," Wind turbine grounding system", 20th PSC2005 Conference.Nov. 2005.

     

    [17] L. Mihet-Popa, F. Blaabjerg and I. Boldea, "Wind turbine generating modeling and simulation where rotational speed is the controlled variable", IEEE Transaction on Industry Application, Vol. 40, No. 1, pp. 3-10, January/February 2004.

    [18] D. J. Trudnowski, A. Gentile, J. M. Khan and E. M. Petritz, "Fixed-speed wind-generator and

    wind-park modeling for transient stability studies", IEEE Transactions on Power Systems, Vol. 19,

    No. 4, pp. 1911-1917, November 2004.

    [19] C. Vilar, J. Usaola and H. Amaris, "A frequency domain approach to wind turbines for flicker

    analysis", IEEE Transactions on Energy Conversion, Vol. 18, No. 2, pp. 335-341, June 2003.

    [20] M. Hu, J. Kehler, and D. McCrank, “Integration of wind power into Alberta’s electric system and market operation,” presented at the IEEE PES General Meeting, Pittsburgh, PA, Jul. 2008.

    [21] Word Wind Energy Report 10 th" Wind Word Energy Confrance and renewable energy exhibition"  CAIRO،Egypt،31Oct،2NOV.2011

    دستور العمل های بهره برداری شماره های 1 الی 8 ، تاریخ صدور 1/9/1350 تاریخ تجدید نظر 1/1/1367.شرکت توانیر [22] 

    [23] R. E. Brown and L. A. A. Freeman, “Analyzing the reliability impact of distributed generation,”

     in Power Eng. Soc. Summer Meeting, vol.2, 2001, pp. 1013–1018.

     [24] J.R. Ubeda, M.A.R. Rodriguez Garcia; "Reliability and Production Assessment of Wind Energy Production Connected to the Electric Network Supply", IEE Proc.Gener.Transm.Distrib., Vol.146, No.2, March1999.

    [25] Fatih Onur Hocaoglu, Omer Nezih Gerek, Mehmet Kurban , The effect of model generated solar radiation data usage in hybrid (wind–PV) sizing studies, journal homepage:

    www.elsevier.com/locate/enconman

    [26]  A. Rajendra Prasad, E. Natarajan,Optimization of integrated photovoltaic–wind power generation systems with battery storage, Energy, ٣١ (٢٠٠٦) ١٩٤٣–١٩٥٤

    [27]  Hongxing Yang ,Wei Zhou ,Lin Lu ,Zhaohong Fang, Optimal sizing method for stand-alone hybrid solar–wind system with LPSP technology by using genetic algorithm,Solar Energy,

    ٨٢ (٢٠٠٨) ٣٥٤–٣٦٧

    [28]  P. Wang and R. Billinton, “Reliability wst/worth assessment of dishlbution system ncorporaling timevarying weather conditions and restoration remwces:, IEEE Tram. Power Deliwvy, Vol. 17, No. 1, pp. 260-265,2003,

    [29]  M. R. Bhuiyan and R N. Allan “Inclusion ofwather effecls in wmposite system reliability  valuation using sequential simulation”. IEE Proc. Gener. Tromm. Disnib.., Vol. 141,No. 6, pp. 575-584, November 1994.

    [30]  P. Wangand R Billinton, “Time-sequcnlial simulation technique f o r d distribution system reliability cosUwonh evaluation including mind generalion as allemalive supply”, IEEproc. Gener Tronsm. D;swib., Vol 148,N O. 4, pp. 355.360, july2001

    [31] Haghifam, M.-R.; Omidvar, M; “Wind Farm Modeling in Reliability Assessment of Power System” , Probabilistic Methods Applied to Power Systems, 2006. PMAPS 2006. International Conference on June 2006

     حسن رستگار،ابوالفضل پشرایش نقاب،محمود فندرسکی "ارزیابی قابلیت اطمینان نیروگاه های منجیل و نیشابور"22کنفرانس [32] 

     PSC2007بین المللی برق.

    [33] Y. Ou and L. Goel, “Using Monte Carlo simulation for ovcrall diseibulion system 


موضوع پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, نمونه پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, جستجوی پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, فایل Word پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, دانلود پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, فایل PDF پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, تحقیق در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, مقاله در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, پروژه در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, پروپوزال در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, تز دکترا در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, پروژه درباره پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, گزارش سمینار در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا, رساله دکترا در مورد پایان نامه ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده بادی با بررسی اثر آب و هوا

پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته:مهندسی برق قدرت چکیده به دلیل گستردگی و نیز پیچیدگی شبکه های توزیع ، احتمال بروز حادثه در آن ها بسیار زیاد است که بروز حادثه می تواند مشترکین زیادی را تحت تاثیر خود قرار دهد. بنابراین قابلیت اطمینان یکی از پارامترهای کلیدی مشخص کننده ی میزان موفقیت سیستم در ارائه برق به مصرف کنندگان است. لذا بررسی و تحلیل قابلیت اطمینان شبکه توزیع از اهمیت خاصی ...

پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد گرایش قدرت چکیده کنترل تولیدات پراکنده و برنامه­ریزی آنها یکی از مسائل مهم بهره­برداری سیستم­های قدرت است. هدف از این مسأله حداقل کردن هزینه بهره­برداری و آلودگی و تامین بار با رعایت قیود بهره­برداری می­باشد. افزایش تمایل به استفاده از منابع تجدید­پذیر و حرکت به سمت شبکه هوشمند باعث شده است که مسأله کنترل تولیدات پراکنده در بازار خرده فروشی با رویکردهای ...

پایان­نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق.M.Sc گرایش: قدرت چکیده: درسالیان اخیردو تحول بزرگ درسیستم­های قدرت رخ‌داده است. یکی از این تغییرات مربوط به تجدید ساختار صنعت برق و تبدیل محیط متمرکز سنتی به یک محیط غیرمتمرکز می­باشد. تحول دیگردر زمینهٔگسترش استفاده از منابع تولیدپراکنده بخصوص منابع تجدیدپذیردرصنعت برق هست. نکته مهم اینکه در محیط رقابتی بدون اتخاذ راه­کارهای مناسب، ...

پایان‌نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی برق- قدرت چکیده آنالیز احتمالی پایداری دینامیک میکروگرید ها با در نظر گرفتن توربین های بادی در سال های اخیر نفوذ بالای منابع انرژی تجدید پذیر و مشخصا انرژی باد در شبکه های قدرت مسائل جدیدی را به وجود آورده است. یکی از مهمترین این مسائل، عدم قطعیت در توان تولیدی توسط توربین های بادی است. عدم قطعیت ایجاد شده توسط انرژی باد در ریزشبکه ها که ...

پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد گرایش قدرت چکیده کنترل تولیدات پراکنده و برنامه­ریزی آنها یکی از مسائل مهم بهره­برداری سیستم­های قدرت است. هدف از این مسأله حداقل کردن هزینه بهره­برداری و آلودگی و تامین بار با رعایت قیود بهره­برداری می­باشد. افزایش تمایل به استفاده از منابع تجدید­پذیر و حرکت به سمت شبکه هوشمند باعث شده است که مسأله کنترل تولیدات پراکنده در بازار خرده فروشی با رویکردهای ...

پایان نامه کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته برق (M.Sc.) گرایش: قدرت چکیده قابلیت اطمینان در هر سیستم، مفهومی است که به عملکرد ایمن و مطمئن سیستم اشاره می کند. هرچند این مفهوم بطور تعریف نشده ای در اکثر سیستم ها نظیر الکتریکی، مکانیکی، فنوماتیک و...مورد توجه طراحان و مصرف کنندگان است، اما با پیشرفت تکنولوژی و افزایش حضور بارهای حساس و وابستگی به کار مداوم سیستم ها، امروزه این مفهوم به ...

پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته برق قدرت گرایش الکترونیک قدرت چکیده نیروگاه های تولید پراکنده دارای ظرفیت تولیدی از چند کیلو وات تا 10 مگاوات هستند که جهت تولید انرژی الکتریکی در نقاط نزدیک به مصرف کنندگان به کار می روند ازانواع آنها می توان به سلول های خورشیدی ، پیل های سوختی ، میکرو توربین ها ، نیروگاههای بادی و ... اشاره کرد . چنانچه این نیروگاه ها به شبکه متصل شوند ،اثرات ...

پایان‌نامه برای دریافت درجه کارشناسی‌‌ارشد در رشته مهندسی برق گرایش قدرت چکیده محدودیت منابع سوختی فسیلی و احتمال اتمام ذخایر انرژی فسیلی، گرمایش زمین، آلودگی‌های زیست محیطی، بی‌ثباتی قیمت و همچنین نیاز روز افزون مراکز صنعتی و شهری به انرژی، مجامع بین الملل را به فکر جایگزین‌های مناسب انداخته است. انرژی هسته‌ای، خورشیدی، زمین گرمایی، بادی و امواج اقیانوسی از این قبیل می‌باشند. ...

پایان نامه کارشناسی ارشد برق قدرت چکیده: انرژی فوتوولتاییک یکی از انرژی های پاک و کارامد است که به سرعت در حال گسترش می باشد. با افزایش درصد نفوذ این نیروگاه ها در شبکه برق مسائلی پیش می آید که ممکن است منجر به بروز خطا و اشکالاتی در سیستم توزیع گردد. یکی از اشکالاتی که ممکن است پیش بیاید مسئله افزایش ولتاژ در نقطه اتصال و همچنین اثر گذر ابر می باشد. در این پایان نامه یک سیستم ...

پایان نامه کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته برق (M.Sc.) گرایش: قدرت چکیده قابلیت اطمینان در هر سیستم، مفهومی است که به عملکرد ایمن و مطمئن سیستم اشاره می کند. هرچند این مفهوم بطور تعریف نشده ای در اکثر سیستم ها نظیر الکتریکی، مکانیکی، فنوماتیک و...مورد توجه طراحان و مصرف کنندگان است، اما با پیشرفت تکنولوژی و افزایش حضور بارهای حساس و وابستگی به کار مداوم سیستم ها، امروزه این مفهوم به ...

ثبت سفارش