پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)

word 3 MB 32496 82
مشخص نشده کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی و زراعت
قیمت قبل:۶۴,۴۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۲۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان‌نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد

     رشته‌: مهندسی کشاورزی- علوم باغبانی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه

     

    چکیده

    قهوه‌ای شدن آنزیمی مهم‌ترین ناهنجاری فیزیولوژیکی است که به‌شدت کیفیت پس از برداشت و عمر انباری ازگیل ژاپنی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به‌منظور بررسی اثر آب مقطر و تعدادی از عوامل ضد قهوه‌ای شدن آنزیمی از جمله اسید آسکوربیک (1 و 2 درصد)، اسید سیتریک (5/0 و 1 درصد)، هگزامتافسفات سدیم (5/0 و 1 درصد) و اثر ترکیبی این مواد (در 2 غلظت)، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل با 3 عامل زمان (7 سطح)، بسته‌بندی (2 سطح) و تیمار شیمیایی(9 سطح) برای صفت کاهش وزن و 2 عامل بسته‌بندی (2 سطح) و تیمار شیمیایی (10 سطح) برای سایر صفات، بر پایه طرح کاملاً تصادفی در 3 تکرار طراحی شد. میوه‌های تیمار شده پس از بسته‌بندی به دو روش (ظروف پلی‌استیرنی یا ظروف پلی‌استیرنی پوشیده شده با فیلم‌های پلی‌اتیلنی سبک) به مدت 35 روز در انبار سرد نگهداری شده و پس از آن به منظور ایجاد حالت مشابه با بازار، بدون پوشش به ‌مدت 2 روز دیگر در دمای 25 درجه سانتیگراد قرار گرفتند. برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی از قبیل کاهش وزن، شاخص قهوه‌ای شدن، مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتر (TA)، TSS/TA، ویتامین ث، فنل کل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی­اکسیدانی میوه­ها اندازه‌گیری شد. نتایج نشان داد هگزامتافسفات سدیم بیشترین تاثیر را در کنترل کاهش وزن نمونه‌ها داشت. تیمارهای اسید آسکوربیک 2 درصد، اسید سیتریک 1 درصد و هگزامتافسفات سدیم 1 درصد نیز کمترین شاخص قهوه‌ای شدن را به خود اختصاص دادند. پس از 2 + 35 روز نگهداری، در تمام نمونه‌ها میزان TSS (به‌جز تیمار اسید آسکوربیک 2 درصد) و TA کاهش و در مقابل، میزان TSS/TA افزایش یافت. همچنین مشخص شد ویتامین ث میوه‌ها در پایان مدت نگهداری کاهش معنی‌داری داشته است اما تیمار اسید آسکوربیک 2 درصد توانست آن را در حد مطلوبی حفظ نماید. علاوه بر این بیشترین مقدار فنل کل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در میوه‌های تیمار شده با اسید آسکوربیک 2 درصد و محلول ترکیبی با غلظت کمتر مشاهده شد. در مجموع مشخص شد که اسید آسکوربیک 2 درصد موثرترین تیمار جهت حفظ کیفیت میوه‌های ازگیل ژاپنی در طی انبارداری بوده است.

    کلید واژه: ازگیل ژاپنی، اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، قهوه‌ای شدن آنزیمی، هگزامتافسفات سدیم.

     

    میوه­ها منابع غنی از کربوهیدرات­ها، ویتامین­ها، آنتی‌اکسیدان­ها، پلی‌فنل­ها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی هستند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، انواع سرطان، بیماری‌های پوستی و سایر بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد (برتازا و همکاران، 2003). ارزش غذایی بالای این محصولات میزان تقاضای آن‌ها را در طی سالیان اخیر بین مصرف کنندگان افزایش داده و بستری را جهت توسعه اقتصادی فراهم نموده است (فالر و فیالو، 2010).

    تولید میوه‌هایی با کیفیت مطلوب از طریق اتخاذ تدابیر مدیریتی در حین فصل رشد امکان‌پذیر است اما یکی از مشکلات جدی در صنعت تولید محصولات باغی، حفظ کیفیت پس از برداشت آن‌هاست. واکنش‌های متابولیکی در محصولات، پس از برداشت نیز ادامه پیدا می‌کند که می‌تواند شاخصه‌های کیفی آن‌ها از جمله رنگ، طعم، عطر، ارزش غذایی و بافتشان را تحت تاثیر قرار داده و از بازارپسندی آن‌ها بکاهد. این امر در مورد میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری که طبیعت فسادپذیرتری دارند بیشتر صدق می‌کند (فرناندو و همکاران، 2004).

    تلفات پس از برداشت می‌تواند در هر نقطه از زنجیره‌ی تولید و بازاریابی رخ دهد و بسته به نوع محصول و محل تولید، بین 10 تا 50 درصد تخمین زده می‌شود (ماریا، 2007). زخم‌ها و صدمات مکانیکی از مهم‌ترین دلایل ضایعات در میوه‌هاست و جلوگیری از ایجاد چنین آسیب‌هایی در زمان برداشت یا پس از آن می‌تواند در حفظ کیفیت محصولات تاثیرگذار باشد (کاپلینی و سپونیس، 1984). همچنین آگاهی از فیزیولوژی پس از برداشت محصولات باغی که عبارتست از مطالعه‌ی فرآیندهای زیستی بافت‌های گیاهی پس از جدا شدنشان از گیاه مادری، به همراه کاربرد تکنولوژی‌های پس از برداشت و انواع تیمار فیزیکی و شیمیایی جهت به حداکثر رساندن خصوصیات کیفی بسیار حائز اهمیت است (ماریا، 2007). البته امروزه با افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان، عدم استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی در صنایع غذایی مورد تاکید قرار گرفته است، لذا لزوم بررسی و شناسایی مواد طبیعی و غیرسمی موثر در افزایش ماندگاری محصولات بیشتر احساس می‌شود (رابرت و همکاران، 2003).

    لازم به ذکر است شناخت روش‌های بهینه برای نگهداری حداکثری هر محصول خاص مستلزم انجام آزمایش‌های گوناگون است و نمی‌توان یک خط مشی کلی برای رسیدن به این هدف ترسیم کرد زیرا عوامل بسیاری از جمله شرایط تغذیه‌ای و اقلیمی در حین رشد و نمو، مرحله‌ی بلوغ هنگام برداشت، تفاوت‌های ژنتیکی بین ارقام مختلف و ... در تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پس از برداشت دخیل هستند (ماریا، 2007).

    1-1- خاستگاه و تاریخچه ازگیل ژاپنی

    خاستگاه ازگیل ژاپنی کرانه‌های رود دادو[1] در جنوب چین است و از حدود 2000 سال پیش در آن مناطق کشت می‌شده است (ژانگ و همکاران، 1990؛ لین و همکاران، 2007). این گیاه در دوران باستان از چین به ژاپن معرفی شد و حدوداً از سال 1180 میلادی در ژاپن هم مورد کشت و کار قرار گرفت (دینگ و همکاران، 1998). علی رغم پیشینه‌ی تاریخی ازگیل ژاپنی در شرق آسیا، آشنایی مردم سایر نقاط دنیا با این گیاه به گذشته‌ای نه‌چندان دور برمی‌گردد. از سابقه کشت ازگیل ژاپنی در ایران اطلاعات چندانی در دست نیست اما این گیاه در اروپا برای اولین بار در سال 1784 میلادی به‌عنوان گیاهی زینتی در باغ گیاهشناسی پاریس کشت شد و از آنجا راه خود را به انگلستان و کشورهای مدیترانه‌ای باز کرد و در بین سالهای 1867 تا 1870 میلادی از اروپا و ژاپن به فلوریدا و کالیفرنیای آمریکا معرفی شد (ویلانووا و همکاران، 2001؛ لین و همکاران، 1999). اگرچه در ابتدا ازگیل ژاپنی در بسیاری از کشورها به‌عنوان گیاهی زینتی محسوب می‌شد اما رفته‌‌رفته انتخاب ارقامی با میوه‌های درشت‌تر زمینه‌ساز جلب نظر باغداران به این گیاه به‌‌عنوان درختی بارده شد، به‌‌طوری‌ که امروزه تولید این میوه‌ی باستانی در مقیاس تجاری در بیش از 30 کشور دنیا انجام می‌گیرد (بادانس و همکاران، 2000).

     

     

    1-2- مشخصات گیاه‌شناسی

    ازگیل ژاپنی با نام علمی Eriobotrya japonica و نام انگلیسی Loquat درختی همیشه‌سبز و نیمه‌گرمسیری است و متعلق به خانواده Rosaceae و زیرخانواده Pomoideae می‌باشد. نام Eriobotrya از دو کلمه یونانی erion و botrys به معانی کرک و خوشه مشتق شده است که به کرکدار بودن برگ‌ها و میوه‌های این گیاه و فرم گلدهی آن اشاره دارد. کلمه japonica  هم به ژاپن برمی‌گردد، چرا که ازگیل ژاپنی از این کشور به بسیاری از نقاط دنیا معرفی شد (حسین و همکاران، 2009).

    این گیاه دارای گلهای کامل است و بیشتر ارقام آن خودگشن هستند، ولی در بعضی ارقام خودناسازگاری نیز دیده می‌شود. گلهای سفید رنگ ازگیل ژاپنی در پاییز شکوفا می‌شوند، میوه‌ها در طی زمستان رشد می‌کنند و در بهار می‌رسند. رنگ میوه‌های ازگیل ژاپنی از زرد کمرنگ تا نارنجی متغیر است. طعم آن‌ها معمولا شیرین با یک ترشی ملایم است و بسیار آبدارند. میوه‌ها کروی یا تخم‌مرغی شکل‌اند و قطر آنها 2 تا 5 سانتیمتر و متوسط وزن آنها 30 تا 40 گرم می‌باشد که در ارقام بزرگ به 70 یا حتی به 170 گرم هم می‌رسد. معمولا 2 تا 4 بذر قهوه‌ای رنگ در هر میوه وجود دارد (لین و همکاران، 1999؛ لین و همکاران، 2007).

     

     

    1-3- ازدیاد ازگیل ژاپنی

    ازگیل ژاپنی از طریق بذر قابل تکثیر است اما مشکلاتی چون تفرق صفات، خودناسازگاری و دوره‌ی جوانی طولانی مانع استفاده از این روش تکثیر در باغات تجاری می‌شود. همچنین روش‌های دیگری از قبیل پیوند جوانه، خوابانیدن هوایی، کشت بافت و ریزازدیادی هم برای تکثیر ازگیل ژاپنی قابل استفاده است اما بهترین روش، پیوند شاخه روی دانهال‌های ازگیل ژاپنی، درخت به و بعضی گونه‌های جنس Eriobotrya است. پیوند زبانه‌ای، پیوند نیمانیم و پیوند اسکنه از جمله انواع پیوند شاخه‌اند که برای تکثیر این گیاه به‌کار می‌روند ( لین و همکاران، 1999).

     

     

    1-4- نیازهای خاکی و اقلیمی

    به‌طور کلی درخت ازگیل ژاپنی در نواحی نزدیک به دریا و بین عرض جغرافیای 20 تا 35 درجه و گاهی تا 45 درجه شمالی و جنوبی یافت می‌شود (بادنس و همکاران، 2000). این گیاه با نواحی مدیترانه‌ای کاملاً سازگار است و به‌‌دلیل نیازهای اقلیمی تقریباً مشابه با مرکبات، در مناطق مرکبات‌خیز به‌خوبی پرورش می‌یابد (پلات و کالیسکان، 2007؛ ویلانووا و همکاران، 2001).

    ازگیل ژاپنی به محدوده‌ی وسیعی از خاک‌ها اعم از اسیدی یا قلیایی و سبک یا سنگین مقاوم است و در صورت رطوبت و زهکشی مناسب خاک، به‌خوبی رشد می‌کند (لین و همکاران، 2007). مقاومت درخت به سرما تا منهای 10 درجه سانتیگراد می‌رسد اما میوه‌ها در دمای کمتر از منهای 3 درجه یخ می‌زنند. 

     

    Abstract

    Enzymatic browning is the most critical physiological disorder that affect the postharvest quality ans shelf life of loquat fruits. In order to investigate on the effect of distilled water and some antibrowning agents such as ascorbic acid (AA 1 and 2%), citric acid (CA 0.5 and 1%), sodium hexametaphosphate (NaHMP  0.5 and 1%) and the combined effect of these chemicals (at two concentrations) a factorial experiment was conducted with 3 factors including storage time (7 levels), packaging (2 levels) and chemical treatments (9 levels) for weight loss, and 2 factors including packaging (2 levels) and chemical treatments (10 levels) for other attributes, based on RCD in 3 replications.  Treated fruits after packaging in two ways (polystyrene containers or sealed polystyrene containers by low density polyethylene films) kept in cold room for 35 days, then in order to simulate local market conditions, 2 additional days kept in 25˚c without packaging. Some physiochemical characteristics of fruits such as weight loss, browning index, total soluble solids (TSS), titratable acidity (TA), TSS/TA, vitamin C, total phenol, total flavonoids and antioxidant activity were evaluated. Results showed that NaHMP has the greatest effect on reduction of weight loss. Moreover, the lowest browning index observed in AA2%, CA1% and NaHMP1% treatments. In all samples TSS (except in AA2% treatment) and TA content decreased, in contrast, TSS/TA increased after 35 + 2 days storage. It was found that vitamin C content significantly decreased at the end of storage but AA2% treatment maintained vitamin C at desired level. Furthermore, the highest total phenol, total flavonoid and antioxidant activity observed in fruits which treated by AA2% and combined solution at lower concentration. Overall, it was revealed that AA2% was the most effective treatment to maintain the quality of loquat fruits during storage.

     

    Key words: Ascorbic acid, Citric acid, Enzymatic browning, Loquat, Sodium hexametaphosphate.

  • فهرست:

    چکیده......................................................................................................................................................................................... 1

    فصل اول: مقدمه.................................................................................................................................................................... 2

    1-1- خاستگاه و تاریخچه ازگیل ژاپنی.. 4

    1-2- مشخصات گیاه‌شناسی.. 4

    1-3- ازدیاد ازگیل ژاپنی.. 5

    1-4- نیازهای خاکی و اقلیمی.. 5

    1-5- ارزش غذایی و دارویی ازگیل ژاپنی.. 5

    1-6- ارقام ازگیل ژاپنی.. 7

    1-7- اهمیت اقتصادی.. 7

    1-8- بیان مسئله و اهداف تحقیق.. 10

    فصل دوم: بررسی منابع...................................................................................................................................................... 11

    2-1- مشکلات پس از برداشت ازگیل ژاپنی.. 12

    2-2- قهوه‌ای شدن آنزیمی.. 12

    2-2-1- ترکیبات فنلی.. 13

    2-2-2- نقش پلی‌فنل‌اکسیداز در قهوه‌ای شدن آنزیمی.. 14

    2-2-3- روش‌های کنترل قهوه‌ای شدن آنزیمی.. 16

    2-2-3-1- عوامل ضد قهوه‌ای شدن آنزیمی.. 17

    2-2-3-2- انبارداری سرد و تیمار حرارتی.. 20

    2-2-3-3- بسته‌بندی و اصلاح شرایط اتمسفری.. 21

    2-2-3-4- مواد خوراکی پوشاننده. 22

    2-2-3-5- تیمار با فشار بالای هیدرواستاتیک... 23

    2-2-3-6- پرتوافکنی گاما 24

    2-3- اتلاف آب و کاهش وزن محصولات.. 24

    2-4- معرفی ترکیبات بکار رفته در آزمایش و سوابق تحقیق.. 25

    2-4-1- اسید آسکوربیک (AA) 25

    2-4-2- اسید سیتریک (CA) 27

    2-4-3- هگزامتافسفات سدیم (NaHMP) 27

    فصل سوم: مواد و روش‌ها................................................................................................................................................... 29

     

    3-1- مواد گیاهی.. 30

    3-2- نوع طرح آزمایشی.. 30

    3-3- نحوه‌ی اعمال تیمارها 30

    3-4- شرایط نگهداری نمونه‌ها 31

    3-5- ارزیابی صفات.. 32

    3-5-1- کاهش وزن. 32

    3-5-2- شاخص قهوه‌ای شدن. 32

    3-5-3- مواد جامد محلول (TSS) 33

    3-5-4- اسید قابل تیتر (TA) 33

    3-5-5- نسبت قند به اسید (TSS/TA) 34

    3-5-6- ویتامین ث.. 34

    3-5-6-1- تهیه محلول DIP.. 35

    3-5-6-2- تهیه محلول استاندارد. 35

    3-5-6-3- محاسبه ویتامین ث.. 35

    3-5-7- اندازه‌گیری فنل ­کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی­اکسیدانی.. 35

    3-5-7-1- استخراج عصاره‌ی میوه‌ها 35

    3-5-7-2- فنل ­کل.. 36

    3-5-7-3- فلاونوئید کل.. 37

    3-5-7-4- ظرفیت آنتی­اکسیدانی.. 38

    3-6- تجزیه و تحلیل داده­ها 39

    فصل چهارم: نتایج و بحث................................................................................................................................................. 40

     

    4-1- کاهش وزن. 41

    4-2- شاخص قهوه‌ای شدن. 45

    4-3- مواد جامد محلول (TSS) 47

    4-4- اسید قابل تیتر (TA) 48

    4-5- نسبت قند به اسید (TSS/TA) 50

    4-6-  ویتامین ث.. 51

    4-7- فنل ­کل.. 52

    4-8- فلاونوئید کل.. 54

    4-9- ظرفیت آنتی­اکسیدانی.. 56

    نتیجه­گیری کلی.. 59

    پیشنهادها 60

    ضمائم.......................................................................................................................................................................................61

    منابع............................................

    منبع:

     

    1- بی نام. 1388. آمارنامه وزارت جهاد کشاورزی. آمار تولید محصولات باغی در ایران. سایت:  /http://www.maj.ir.

    2- بی نام. 1389. آمارنامه وزارت جهاد کشاورزی. آمار تولید محصولات باغی در ایران. سایت:  /http://www.maj.ir.

    3- عشورنژاد، م. و قاسم نژاد، م. 1391. اثر بسته‌بندی با پوشش سلوفان و نگهداری میوه در دمای پایین بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال هفتم، تابستان 1391، شماره 2، صفحات 95 تا 102.

     

    4. A.O.A.C. 1995. Association of official agricultural chemists. Official Methods of Analysis. 15th Ed. Published by A.O.A.C.Washington, D.C.,USA.

    5. Abbasi, N.A., Akhtar, A., Hussain, A. and Ali, I. 2013. Effect of anti-browning agents on quality changes of loquat fruit after harvest. Pakistan Journal of Botany, 45(4): 1391-1396.

    6. Abbasi, N.A., Iqbal, Z. Maqbool, M. and Hafiz, I.A. 2009. Postharvest quality of mango fruit as affected by chitosan coating. Pakistan Journal of Botany., 41(1): 343-357.

    7. Abreu, M., Beirao-da-Costa, S., Goncalves, E., Beirao-da-Costa, M. and Moldao-Martins, M. 2003. Use of mild heat pre-treatments for quality retention of fresh-cut rocha pear. Postharvest Biology and Technology, 30 (2): 153-160.

    8. Agar, I., Massantini, B., Hess-Pierce, B. and Kader, A. 1999. Postharvest CO2 and ethylene production and quality maintenance of fresh-cut kiwifruit slices. Journal of Food Science, 64: 432-440.

    9. Akhtar, A., Abbasi, N.A., Hussain, A. and Bakhsh, A. 2012. Preserving quality of loquat fruit during storage by modified atmosphere packaging. Pakistan Journal of Science, 49(4): 419-423.

    10. Altunkaya, A. and Gokmen, V. 2008. Effect of various inhibitors on enzymatic browning, antioxidant activity and total phenol content of fresh lettuce (Lactuca sativa). Food Chemistry, 107: 1173-1179.

    11. Alzamora, S., Tapia, M. and Lopez-Malo, A. 2000. Minimally processed fruits and vegetables, Fundamental Aspects and Applications. Aspen, Maryland.

    12. Amaros, A., Pretel, M.T., Zapata, P.J., Botella, M.A., Romojaro, F. and Serrano, M. 2008. Use of modified atmosphere packaging with microperforated polypropylene films to maintain postharvest loquat fruit quality. Food Science and Technology International, 14(1): 95-103.

    13. Amaros, A., Zapata, P., Pretel, M.T., Botella, M.A. and Serrano, M. 2003. Physico-chemical and physiological changes during fruit development and ripening of five loquat (Eriobotrya japonica Lindl.) cultivars. Food Science and Technology International, 9(1): 43-51.

    14. Amiot, M.J., Fleuriet, A., Cheynier, V. and Nicolas, J. 1997. Phenolic compounds and oxidative mechanisms in fruit and vegetables. In: Tomaz-Arberan, F.A., Robins, R.J. (Ed.). Phytochemistry of fruits and vegetables. Oxford: Clarendon Press, 51-85.

    15. Antonio, P., Salvatore, D. A., Agabbio, S. C. and Giovanni, C. 1996. Effect of packaging and coating on fruit quality changes of loquat during three cold storage regimes. Advances of Horticulture Science, 10 (3): 120 – 125.

    16. Apintanapong, M., Cheachumluang, K., Suansawan, P. and Thongprasert, N. 2007. Effect of antibrowning agents on banana slices and vacuum-fried slices. Journal of Food Agriculture and Environment, 5: 151-157.

    17. Arogba, S.S. 2000. Mango (Mangifera indica) kernal: chromatographic analysis of the tannin, and stability study of the associated polyphenol oxidase activity. Journal of Food Composition and Analysis, 13: 149-156.

    18. Avena-Bustillos, R.J. and Krochta, J.M. 1993. Water vapor permeability of caseinate-based edible films as affected by pH calcium crosslinking and lipid content. Journal of Food Science, 58: 904-907.

    19. Ayranci, E. and Tunc, S. 2004. The effect of edible coatings on water and vitamin C loss of apricots (Armeniaca vulgaris Lam.) and green peppers (Capsicum annuum L.). Food Chemistry, 87: 339-342.

    20. Badenes, M.L., Martınez-Calvo, J. and Llacer, G. 2000. Analysis of agermplasm collection of loquat (Eriobotrya japonica Lindl.). Euphytica, 114: 187–194.

    21. Bai, J., Saftner, R., Watada, A. and Lee, Y. 2001. Modified atmosphere maintains quality of fresh-cut cantaloupe. Journal of Food Science, 66(8): 1207-1211.

    22. Baldwin, E.A., Nisperos, M.O., Chen, X. and Hagenmaier, R.D. 1996. Improving storage life of cut apple and potato with edible coating. Postharvest Biology and Technology, 9(2): 151-163.

    23. Baldwin, E., Nisperos-Carriedo, M. and Baker, R. 1995. Edible coatings for lightly processed fruits and vegetables. Horticultural Science, 30(1): 35-37.

    24. Balouchi, Z., Peyvast, G.A., Ghasemnezhad, M. and Dadi, M. 2012. Effects of ascorbic acid in delaying florets senescence of broccoli during post-harvest storage. South Western Journal of Horticulture Biologand Environment. 3(2): 167-183.

    25. Bayindirli, A., Alpas, H., Bozoglu, F. and Hizal, M. 2006. Efficiency of high pressure treatment on inactivation of pathogenic microorganisms and enzymes in apple, orange, apricot and sour cherry juices. Food Control, 17: 52-58.

    26. Bertazza, G.L., Bignami, C. and Cristoferi, G. 2003. Fruit composition and quality of apple, apricot, and pear cultivars organically and conventionally grown in the Veneto region (Northern Italy). Cultivate the Future. Book of Abstracts 16th IFOAM Organic World Congress, Modena, 16-20 June 2008: 80.

    27. Billaud, C., Regaudie, E., Fayad, N., Richard-Forget, F. and Nicolas, J. 1995. Effect of cyclodextrins on polyphenol oxidation catalyzed by apple polyphenol oxidase. In: Lee, C.Y. and Whitaker, J.R. Enzymatic browing and its prevention. Washington, ACS Symposium Series. 600: 295-312.

    28. Brand-Williams, W., Cuvelier, M.E. and Berset, C. 1995. Use of free radical method to evaluate antioxidant activity. Food Science Technology, 28(1): 25-30.

    29. Bruhn, C. 1995. Consumer perception of fresh-cut produce. Perishables Handling Newsletter, 81: 18-19.

    30. Burdon, J and Clark, C. 2001. Effect of postharvest water loss on ‘Hayward’ kiwifruit water status. Postharvest Biology and Technology, 22: 215–225.

    31. Butz, P., García, A.F., Lindauer, R., Dieterich, S., Bognár, A. and Tausher, B. 2003. Influence of ultra high pressure processing on fruit and vegetable products. Journal of Food Engineering, 56: 233-236.

    32. Caballero, P. and Fernández, M.A. 2003. Loquat production and market. Options Méditerranéennes, 58(1): 11-20.

    33. Cai, C., Chen, K., Xu, W., Zhang, W., Li, X. and Ferguson, I. 2006a. Effect of 1-MCP on postharvest quality of loquat fruit. Postharvest Biology and Technology, 40: 155-162.

    34. Cai, C., Xu, C., Shan, L., Li, X., Zhou, C. H. and Zhang W. 2006b. Low temperature conditioning reduces postharvest chilling injury in loquat fruit. Postharvest Biology and Technology, 41: 252-259.

    35. Canete, M.L., Pinillos, V., Cuevas, J. and Hueso, J.J. 2007. Sensory evaluation of the main loquat cultivars in Spain. 2nd International symposium on loquat. Acta Horticulturae, 750: 159-163.

    36. Cappellini, R.A. and Ceponis, M.J. 1984. Postharvest losses in fresh fruits and vegetables. In: H.E., Moline (Ed.), Postharvest pathology of fruits and vegetables: postharvest losses in perishable crops, University of California Bull, 1914: 24-30.

    37. Chen, F.S., Wu, G.B. and Li, C.F. 2003. Effects of modified atmosphere packaging on respiration and quality attributes of loquat fruit during cold storage. Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering, 19(5) :147-151.

    38. Christopher, H.S., Xuetong, F., Handel, A.P. and Sokorai, K.B. 2003. Effect of citric acid on the radiation resistance of Listeria monocytogenes and frankfurter quality factors. Meat Science, 63(3): 407-415.

    39. Chu, Y.H., Chang, L. and Hsu, H.F. 2000. Flavonoid content of several vegetables and their antioxidant activity. Journal of the Science of Food and Agriculture, 80: 561-566.

    40. Cocci, E., Rocculi, P., Romani, S. and Dala-Rosa, M. 2006. Changes in nutritional properties of minimally processed apples during storage. Postharvest Biology and Technology, 39(3): 265-271.

    41. Coseteng, M.Y. and Lee, C.Y. 1987. Changes in apple polyphenol oxidase and polyphenol concentrations in relation to degree of browning. Journal of Food Science, 52(4): 985-989.

    42. Couture, R., Cantwell, M.I., Ke, D. and Saltveit, M.E. 1993. Physiological attributes related to quality attributes and storage life of minimally processed lettuce. Horticultural Science, 28: 723-725.

    43. Crumiere, F. 2000. Inhibition of enzymatic browning in food products using Bio-Ingredients. M.Sc. Diss. Department of Food Science and Agricultural Chemistry. Mcgill University. Montreal, Québec.

    44. Cuevas, J., Romero, I.M., Fernandez, M.D. and Hueso, J.J. 2007. Deficit irrigation schedules to promote early flowering in ‘Algerie’ loquat. 2nd International symposium on loquat. Acta Horticulturae, 750: 281-286.

    45. Dai, J. and Mumper, R. 2010. Plant phenolics: extraction, analysis and their antioxidant and anticancer properties. Molecules, 15: 7313-7352.

    46. Dalmadi, I., Rapeanu, G., Van-Loey, A., Smout, C. and Hendrickx, M. 2006. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. Journal of Food Biochemistry, 30: 56-76.

    47. Davey, M.W., Montagu, M.V., Inze, D., Sanmartin, M., Kanellis, A., Smirnoff, N., Benzie, I.F., Strain, J.J., Favell, D. and Fletcher, J. 2000. Plant L-ascorbic acid: chemistry, function, metabolism, bioavailability and effects of processing. Journal of the Science of Food and Agriculture, 89: 825-860.

    48. Davies, M.B., Austin, J. and Partridge, D.A. 1991. Vitamin C: Its Chemistry and Biochemistry, Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

    49. Dijkstra, L. and Walker, J.R.L. 1991. Food biochemistry and food processing. Journal of the Science of Food and Agriculture, 54: 229-234.

    50. Ding, C.K., Chachin, K., Hamauzu, Y., Ueda, Y. and Imahori, Y. 1998. Effects of storage temperatures on physiology and quality of loquat fruit. Postharvest Biology and Technology, 14: 309-315.

    51. Ding, C.K., Chachin, K., Ueda, Y., Imahori, Y. and Wang C.Y. 2001. Metabolism of phenolic compounds during loquat fruit development. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 49: 2883-2888.

    52. Ding, C.K., Chachin, Y., Ueda, Y., Imahori, Y. and Wang, C.Y. 2002. Modified atmosphere packaging maintains postharvest quality of loquat fruit. Postharvest Biology and Technology, 2(3): 341-348.

    53. Ding. Z., Tian, S., Wang, Y., Li, B., Chan, Z., Hana,  J. and Xua, Y. 2006. Physiological response of loquat fruit to different storage conditions and its storability. Postharvest Biology and Technology, 41: 143-150.

    54. Downey, M.O., Dokoozlian, N.K. and Krstic, M.P. 2006. Cultural practice and environmental impacts on the flavonoid composition of grapes and wine: a review of recent research. American Journal of Enology and Viticulture, 57: 257-268.

    55. Drake, S.R., Sanderson, P.G. and Neven, L.G. 1999. Response of apple and winter pear fruit quality to irradiation as a quarantine treatment. Journal of Food Processing and Preservation, 23(3): 203-216.

    56. Du, G., Li, M., Ma, F. and Liang, D. 2009. Antioxidant capacity and the relationship with polyphenol and vitamin C in Actinidia fruits. Food Chemistry, 113: 557-562.

    57. Durand, K.M.D. 2006. Modiefied atmosphere packages and postharvest quality of pigeon pea. M.Sc. Dissertation University of Porto Rico.

    58. Ebrahimian, E. and Bybordi, A. 2012. Influence of ascorbic acid foliar application on chlorophyll, flavonoids, anthocyanin and soluble sugar contents of sunflower under conditions of water deficit stress. Journal of Food, Agriculture and Environment, 10(1): 1026-1030.

    59. Faller, A.L.K. and Fialho, E. 2010. Polyphenol content and antioxidant capacity in organic and conventional plant foods. Journal of Food Composition, 1-24.

    60. Fernando, J.A.Z., Wang, S.Y., Wang, C.Y. and Aguilar, A.G. 2004. Effect of storage temperatures on antioxidant capacity and aroma compounds in strawberry fruit. Lebensmittel-Wissenschaft and Technologie, 37: 687-695.

    61. Gharezi, M., Joshi, N. and Sadeghian, E. 2012. Effect of post-harvest treatment on stored cherry tomatoes. Journal of Nutrition and Food Sciences, 2:157.

    62. Ghasemnezhad, M., Ashournezhad, M. and Gerailoo, S. 2011. Changes in postharvest quality of loquat (Eriobotrya japonica) fruits influenced by chitosan. Horticulture Environment and Biotechnology, 52(1): 40-45.

    63. Ghasemzadeh, A. and Ghasemzadeh, N. 2011. Flavonoids and phenolic acids: role and biochemical activity in plants and human. Journal of Medicinal Plants Research, 5(31): 6697-6703.

    64. Gomez-Lopez, V.M. 2002. Inhibition of surface browning in cut avocado. Journal of Food Quality,  25: 369-379.

    65. Gonzalez-Aguilar, G.A., Ruiz-Cruz, S., Soto-Valdez, H., Vazquez-Ortiz, F., Pacheco-Aguilar, R. and Wang, C.Y. 2005. Biochemical changes of fresh-cut pineapple slices treated with antibrowning agents. International Journal of Food Science and Technology, 40: 377-383.

    66. Gorny, J.R., Hess-Pierce, B. and Kader, A.A. 1999. Quality changes in fresh-cut peach and nectarine slices as affected by cultivar storage atmosphere and chemical treatments. Journal of Food Science, 64(3): 429-432.

    67. Guerrero-Beltran, J.A., Swanson, B.G. and Barbosa-Canovas, G.V. 2005. Inhibition of polyphenoloxidase in mango puree with 4-hexylresorcinol cysteine and ascorbic acid. Food Science and Technology,  38: 625-630.

    68. Gurbuz, G., Watkins, C. and Hotchkiss, J. 2000. Effects of irradiation on respiration and ethylene production of apple slices. Journal of the Science of Food and Agriculture, 80: 1169-1175.

    69. Halliwell, B. 2012. Free radicals and antioxidants: updating a personal view. Nutrition Reviews, 70(5): 257-265.

    70. Hamauzu, Y. 2006. Role and evolution of fruit phenolic compounds during ripening and storage. Stewart Postharvest Review, 2(5): 1-7.

    71. Han, C., Zhao, Y., Leonard, S.W. and Traber M.G. 2004. Edible coatings to improve storability and enhance nutritional value of fresh and frozen strawberries (Fragaria × ananassa) and raspberries (Rubus ideaus). Postharvest Biology and Technology, 33: 67-78.

    72. Hasegawa, P.N., Faria, A.F., Mercadante, A.Z., Chagas, E.A., Pio, R., Lajolo, F.M., Cordenunsi, B.R. and Purgatto, E. 2010. Chemical composition of five loquat cultivars planted in Brazil. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 30(2): 552-559.

    73. Hashim, M.S., Lincy, S., Remya, V., Teena, M. and Anila, L. 2005. Effect of polyphenolic compounds from Coriandrum sativum on H₂O₂-induced oxidative stress in human lymphocytes. Food Chemistry, 92: 653-660.

    74. Hendrickx, M., Ludikhuyze, L., van Den Broeck, I. and Weemaes, C. 1998. Effects of high pressure on enzymes related to food quality. Trends in Food Science and Technology, 9: 197-203.

    75. Hosseini-Bahri, M., Mohseni-Niari, S. and Rashidi, M. 2012. Effect of chemical materials application and storage periods on water content and total soluble solids of lettuce during ambient storage. Middle-East Journal of Scientific Research 12(4): 479-483.

    76. Hussain, A., Abbasi, N.A., Hafiz, I.A., Ahmad, Z. and Naqvi, S.M.S. 2009. Molecular characterization and genetic relationship among loquat (Eriobotrya japonica Lindl.) genotypes of Pakistan assessed by RAPD markers. Pakistan Journal of Botany, 41(5): 2437-2444.

    77. Hussain, A., Abbasi, N.A., Hafiz, A.I. and Hasan, S.Z. 2011. A Comparison among five loquat genotypes cultivated at Hasan Abdal and Wah. Pakistan Journal of Agricultural Science, 48(2): 103-107.

    78. Iemma, J., Alcarde, A.R., Domarco, R.E., Spoto, M.H.F., Blumer, L. and Matraia, C. 1999. Radiação gama na conservação do suco natural de laranja. Scientia Agricola, 56(4): 1193-1198.

    79. Javdani, Z., Ghasemnezhad, M. and Zare, S. 2013. Comparision of heat treatment and ascorbic acid on controlling enzymatic browning of fresh cuts apple fruit. International Journal of Agriculture and Crop Science, 5(3): 186-193.

    80. Jayaraman, K.S., Ramanuja, M.N., Dhakne, Y.S. and Vijavaraghavan, P.K. 1982. Enzymatic browning in some banana varieties as related to polyphenol oxidase activity and other endogenous factors. Journal of Food Science and Technology, 19: 181-186.

    81. Jiang, Y., Pen, L. and Li, J. 2004. Use of citric acid for shelf life and quality maintenance of fresh-cut Chinese water chestnut. Journal of Food Engineering, 63: 325-328.

    82. Kalt, W. 2005. Effects of production and processing factors on major fruit and vegetable antioxidants. Food Science, 70: 11-19.

    83. Kang, J.H., Chawla, S.P., Jo, C., Kwon, J.H. and Byun, M.W. 2005. Studies on the development of functional powder from citrus peel. Bio Resource Technology, 97(4): 614-620.

    84. Karadeniz, T. 2003. Loquat growing in turkey. First Int. Loquat Symp. Options Mediterraneennes, 58: 27-28.

    85. Kavrayan, D. and Aydemir, T. 2001. Partial purification and characterization of polyphenol oxidase from peppermint (Mentha peperita). Journal of Food Chemistry, 74: 147-154.

    86. Kawakami, S., Mizuno, M. and Tsuchida, H. 2000. Comparison of antioxidant enzyme activities between Solanum tuberosum L. cultivars Danshaku and Kitaakari during low-temperature storage. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48: 2117-2121.

    87. Kim, Y.S., Park, S.J., Cho, Y.H. and Park, J. 2001. Effects of combined treatment of high hydrostatic pressure and mild heat on the quality of carrot juice. Journal of Food Science, 66(9): 1355-1360.

    88. Klein, B.P. 1987. Nutritional consequences of minimal processing on fruits and vegetables. Journal of Food Quality, 10: 179–193.

    89. Lado, B.H. and Yousef, A.E. 2002. Alternative food-preservation technologies: efficacy and mechanisms. Microbes and Infection, 4: 433-430.

    90. Lambrecht, H.S. 1995. Sulfite substitutes for the prevention of enzymatic browning in foods. American Chemical Society Symposium, 600: 313-323.

    91. Lamikanra, O. 2002. Fresh-cut fruit and vegetables: Science, technology and market. CRC Press, Florida, USA.

    92. Lamikanra, O., Bett-Garber, K., Watson, M. and Ingram, D. 2005. Use of mild heat pre-treatment for quality retention of fresh-cut cantaloupe melon. Journal of Food Science, 70(1): 53-57.

    93. Lamikanra, O. and Watson, M. 2001. Effects of ascorbic acid on peroxidase and polyphenoloxidase activities in fresh-cut cantaloupe melon. Journal of Food Science, 66(9): 1283-186.

    94. Lee, S.K. and Kader, A.A. 2000. Pre-harvest and postharvest factors influencing vitamin C content of horticulture crops. Postharvest Biology and Technology, 20: 207-220.

    95. Lee, C.Y., Smith, N.L., and Pennesi, A. P. 1983. Polyphenol oxidase from de Chaunac grapes. Journal of  Agriculture and Food Science, 34: 987-991.

    96. Lin, S. 2007. World loquat production and research with special reference to China. 2nd International Symposium on Loquat. Acta Horticulturae, 750: 37-43.

    97. Lin, S., Huang, X., Cuevas, J. and Janick, J. 2007. Loquat: an ancient fruit crop with a promising future. Chronica Horticulturae, 47(2): 12-15.

    98. Lin, S., Sharpe, R.H. and Janick, J. 1999. Loquat: botany and horticulture. Horticultural Reviews, 23: 233-276.

    99. Llacer, G., Badenes, M.L. and Calvo, J.M. 2003. Plant material of loquat in mediterranean countries. First International Loquat Symposium. Options Mediterraneennes, 58: 45-52.

    100. Lo-Piero, A.R., Puglisi, I., Rapisarda, P. and Petrone, G. 2005. Anthocyanins accumulation and related gene expression in red orange fruit induced by low temperature. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 53: 9083-9088.

    101. Lu, R. 2004. Multispectral imaging for predicting firmness and soluble solids content of apple fruit. Postharvest Biology and Technology, 31: 147-157.

    102. Ma, Y., Wang, Q., Hong, G. and Cantwell, M. 2010. Reassessment of treatments to retard browning of fresh-cut Russet potato with emphasis on controlled atmospheres and low concentrations of bisulphite. International Journal of Food Science and Technology, 45: 1486-1494.

    103. Macheix, J.J., Fleuriet, A. and Billot, J. 1990. Phenolic Compounds in fruit processing. In Fruit Phenolics, CRC Press, Boca Raton, FL., 295-357.

    104. Maria, P.F. 2007. Storage life enhancement of avocado fruits. (Diss). McGill University. Department of Bioresource Engineering. Ste-Anne De Bellevue, QC., Canada.

    105. Marles, M.A., Ray, H. and Gruber, M.Y. 2003. New perspectives on proanthocyanidin biochemistry and molecular regulation. Phytochemistry, 64: 367-383.

    106. Marreno, A. and Kader, A. 2006. Optimal temperature and modified atmosphere for keeping quality of fresh-cut pineapples. Postharvest Biology and Technology, 39: 163-168.

    107. Martinez, M.V. and Whitaker, J.R. 1995. The biochemistry and control of enzymatic browning. Trends in Food Science and Technology, 6: 195-200.

    108. Martinez-Ferrer, M., Harper, C., Perez-Munoz, F. and Chaparro, M. 2002. Modified atmosphere packaging of minimally processed mango and pineapple fruits. Journal of Food Science, 67(9): 3365-3371.

    109. Mayer, A.M. and Harel, E. 1979. Polyphenol oxidases in plants. Phytochemistry, 18: 193-215.

    110. Mayer, A.M. and Harel, E. 1991. Phenol oxidases and their significance in fruit and vegetable. Food Enzymology, Elsevier, London, 1: 373-398.

    111. Mayer, A.M. and Harel, E. 2006. Polyphenol oxidases in plants and fungi: Going places? A review. Phytochemistry, 67: 2318-2331.

    112. McEvily, A.J., Iyengar, R. and Otwell, W.S. 1992. Inhibition of enzymatic browning in foods and beverages. Food Science, 32: 253-273.

    113. Melo, A.A.M. and Lima, L.C.O. 2003. Influence of three different PVC packages in the postharvest life of loquat. Ciência e Agrotecnologia Lavras, 27(6): 1330-1339.

    114. Nagi, T. and Suzuki, N. 2001. Partial purification of polyphenol oxidase from chinese cabbage Brassica rapa L. Journal of agricultural and food chemistry, 49: 3922-3926.

    115. Nagy, S. 1980. Vitamin C contents of citrus fruit and their products: a review. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 28: 8-18.

    116. Nicolas, J., Richard, F.C., Goupy, P.M., Amiot, M.J. and Aubert, S.Y. 1994. Enzymatic browning reactions in apple and apple products. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 34: 109-157.

    117. Nishioka, Y., Yoshioka, S., Kusunose, M., Cui, T.L., Hamada, A., Ono, M., Miyamura, M. and Kyotani, S. 2002. Effects of extract derived from Eriobotrya japonica on liver function improvement in rats. Biological and Pharmaceutical Bulletin, 25(8): 1053-1057.

    118. Nisperos, M.O. and Baldwin, E.A. 1996. Edible coatings for whole and minimally processed fruits and vegetables. Food Australia, 48(1): 27-31.

    119. Oruma, P., Puwastien, P., Nitithamyong, A. and Sirichakwal, P.P . 2008.  Changes of antioxidant activity and total phenolic compounds during storage of selected fruits. Journal of Food Composition and Analysis, 21: 241-248.

    120. Ozoglu, H. and Bayindirli, A. 2002. Inhibition of enzymatic browning in cloudy apple juice with selected antibrowning agents. Food Control, 13: 213-221.

    121. Padayatty, S.J., Katz, A., Wang, Y., Eck, P., Kwon, O., Lee, J.H., Chen, S., Corpe, C., Dutta, A., Dutta, S.K. and Levine, M. 2003. Vitamin C as an antioxidant: evaluation of its role in disease prevention. Journal of the American College of Nutrition, 22(1): 18-35.

    122. Pande, G. and Akoh, C.C. 2010. Organic acids, antioxidant capacity, phenolic content and lipid characterisation of Georgia-grown under-utilized fruit crops. Food Chemistry, 120: 1067-1075.

    123. Pao, S. and Petracek, P.D. 1997. Shelf life extension of peeled oranges by citric acid treatment. Food Microbiol. 14: 485-491.

    124. Phunchaisri, C. and Apichartsrangkoon, A. 2005. Effects of ultra-high pressure on biochemical and physical modification of lychee (Litchi chinensis Sonn.). Food Chem., 93: 57-64.

    125. Pilizota, V. and Sapers, G.M. 2004. Novel browning inhibitor formulation for fresh cut apples. Food Science,  69: 140-144.

    126. Piližota, V., Sapers, G.M., Nedić-Tiban, N. and Šubarić, D. 2006. Browning inhibition in fresh-cut Packhams Triumph pears by sodium hexametaphosphate treatment. IFPA 18th Annual Conference, Poster.

    127. Polat, A.A. and Caliskan, O. 2007. Loquat production in Turkey. 2nd  International symposium on loquat. Acta Horticulturae, 750: 49-53.

    128. Queiroz, C., Mendes-Lopes, M.L., Fialho, E. and Valente-Mesquita, V.L. (2008). Polyphenol oxidase: characteristics and mechanisms of browning control. Food Reviews International, 24(4): 361-375.

    129. Rab, A., Haq, S., Khalil, S.A. and Ali, S.G. 2010. Fruit quality and senescence related changes in sweet orange cultivar blood red uni-packed in different packaging materials. Sarhad Journal of Agriculture, 26(2): 221-227.

    130. Rapeanu, G., Loey, A.V., Smout, C. and Hendrickx, M. 2006. Biochemical characterization and process stability of polyphenoloxidase extracted from victoria grape (Vitis vinifera ssp. Sativa). Food Chemistry, 94: 253-361.

    131. Rivera-Lopez, J. 2005. Cutting shape and storage temperature affect overall quality of fresh cut papaya cv. maradol. Journal of Food Science, 70: 482-489.

    132. Robbins, R.J. 2003. Phenolic acids in foods: an overview of analytical methodology. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 51: 2886-2887.

    133. Robert, C., Soliva, F. and Martin, O.B. 2003. New advances in extending the shelf life of fresh-cut fruits: a review. Trends in Food Science and Technology, 14: 341-353.

    134. Rocha, A.M.C.N. and De-Morais, A.M.M.B. 2001. Polyphenol oxidase activity and total phenolic content as related to browning of minimally processed ‘Jonagored’ apple. Journal of the Science of Food and Agriculture, 82: 120-126.

    135. Rocha, A.M.C.N. and De-Morais, A.M.M.B. 2005. Polyphenoloxidase activity of minimally processed 'Jonagored' apples (Malus domestica). Journal of Food Processing and Preservation, 29(1): 8-19.

    136. Rodrigues, A.S., Perez-Gregorio, M., Falcon, M.G., Gandara, J.S. and Almeida, D.P.F. 2010. Effect of post-harvest practices on flavonoid content of red and white onion cultivars. Food Control, 21: 878-884.

    137. Roesler, R., Luciana, G.M., Carrasco, L.C. and Pastore, G. 2006. Evaluation of the antioxidant properties of the Brazilian Cerrado fruit Annona crassiflora. Journal of Food Science, (71)2: 102-107.

    138. Saltveit, M.E. 1996. Physical and physiological changes in minimally processed fruits and vegetables. In: Phytochemistry of Fruit and Vegetables. F.A. Tomás-Barberán (ed) Oxford University Press, pp. 205-220.

    139. Sams, C.E. 1999. Pre-harvest factors affecting postharvest texture. Postharvest Biology and Technology, 15: 249-254.

    140. Sanchez, M.C., Camara, M. and Dıez-Marques, C. 2003. Extending shelf-life and nutritive value of green beans (Phaseolus vulgaris L.) by controlled atmosphere storage: macronutrients. Food Chemistry, 80: 309-315.

    141. Sapers, G.M. 1993. Browning of foods: control by sulfites, antioxidants and other means. Food Technology, 47: 75-84.

    142. Sapers, G.M. and Douglas, F.W.J. 1987. Measurement of enzymatic browning at cut surfaces and in juice of raw apple and pear fruits. Journal of Food Science, 52: 1257-1258.

    143. Sapers, G.M., Hicks, K.B., Phillips, J.G., Garzarella, L., Pondish, D.L., Matulaitis, R.M., McCormack, T.J., Sondey, S.M., Seib, P.A. and El-Atawy, Y.S. 1989. Control of enzymatic browning in apple with ascorbic acid derivaties polyphenol oxidase inhibitors and complexing agents. Journal of Food Science, 54(4): 997-1002.

    144. Sapers, G.M. and Miller, R.L. 1992. Enzymatic browning control in potato with ascorbic acid-2-phosphates. Journal of Food Science, 57(5): 1132-1134.

    145. Scalbert, A. 1991. Antimicrobial properties of tannins. Phytochemistry, 12: 3875-3883.

    146. Serrano, M., Martinez-Romero, D., Castillo, S., Guillén, F. and Valero, D. 2004. Effect of preharvest sprays containing calcium, magnesium and titanium on the quality of peaches and nectarines at harvest and during postharvest storage. Journal of the Science of Food and Agriculture, 84: 1270-1276.

    147. Shiri, M.A., Ghasemnezhad, M., Bakhshi, D. and Saadatian, M. 2011. Effect of ascorbic acid on phenolic compounds and antioxidant activity of packaged fresh cut table grape. Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, 10(7): 2506-2515.

    148. Siddiqui, S. and Gupta, O.P. 1995. Effect of post-harvest application of some chemicals on the shelf life of ber (Ziziphus mauritiana Lamk.) fruits. Haryana Journal of Horticultural Sciences, 24(1): 19-23.

    149. Singleton, V.L., Orthofer, R. and Lamuela-Raventós, R.S. 1999. Analysis of total phenols and other oxidation substrates and antioxidants by means of folin-ciocalteau reagent. Methods in Enzymology, 299: 152-178.

    150. Son, S.M., Moon, K.D. and Lee, C.V. 2001. Inhibitory effects of various antibrowning agents on apple slices. Food Chemistry, 73: 23-30.

    151. Song, Y., Yao, Y., Zhai, H., Du, Y., Che, F. and Shu-Wei, W. 2007. Polyphenolic compounds and the degree of browning in processing apple varieties. Agricultural Science in China, 6(5): 607-612.

    152. Srilaong, V. and Tatsumi, Y. 2003. Changes in respiratory and antioxidative parameters in cucumber fruit (Cucumis sativus L.) stored under high and low oxygen concentrations. Journal of the Japanese Society for Horticultural Science, 72: 525-532.

    153. Sun, J., Chu, Y.F., Wu, X. and Liu, R.H. 2002. Antioxidant and antiproliferative activities of common fruits. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 50: 7449-7454.

    154. Suttirak, W. and Manurakchinakorn, S. 2010. Potential application of ascorbic acid, citric acid and oxalic acid for browning inhibition in fresh-cut fruits and vegetables. Walailak Journal of Science and Technology, 7(1): 5-14.

    155. Tian, S., Li, B. and Ding, Z. 2007. Physiological properties and storage technologies of loquat fruit. Fresh Produce, 1(1): 76-81.

    156. Toit, R.D., Volsteedt, Y. and Apostolides, Z. 2001. Comparison of the antioxidant content of fruits, vegetables and teas measured as vitamin C equivalents. Toxicology, 166: 63-69.

    157. Toker, R., Golukcu, M., Tokgoz, H. and Tepe, S. 2013. Organic acids and sugar compositions of some loquat cultivars (Eriobotrya japonica L.) grown in turkey. Journal of Agricultural Sciences, 19: 121-128.

    158. Toribio, J.L. and Lozano, J.E. 1984. Non-enzymatic browning in apple juice concentrate during storage. Journal of Food Science, 49(3): 889-892.

    159. U.S.D.A. 2013. United States Department of Agriculture (Agricultural Research Service). Database for Standard Reference. Release 26. website: http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/.

    160. Vamos-Vigyazo, L. 1981. Polyphenol oxidase and peroxidase in fruits and vegetables. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 9: 49-127.

    161. Veltman, R.H., Kho, R.M., Schaik, A.C., Anders, M.G. and Oosterhaven, J. 2000. Ascorbic acid and tissue browning in pears (Pyrus communis L. cvs Rocha and Conference) under controlled atmosphere conditions. Postharvest Biology and Technology, 19(2): 129-37.

    162. Vilanova, S., Badenes, M.L., Martinez-Calvo, J. and Liacer, G. 2001. Analysis of loquat germplasm by RAPD molecular markers. Euphytica, 121: 25-29.

    163. Walker, J.R.L. 1995. Enzymatic browning in fruits: Its biochemistry and control. In Enzymatic Browning and its Prevention, C.Y. Lee and J.R. Whitaker (Eds.), ACS Symposium Series. 600, Washington, DC., 8-22.

    164. Walker, J.R.L. and Ferrar, P.H. 1998. Diphenol oxidase enzyme-catalysed browning and plant disease resistance. Biotechnology and Genetic Engineering Reviews, 15: 457-498.

    165. Wang, L.F., Kim, D.M., Park, J.D. and Lee, C.Y. 2003. Various antibrowning agents and green tea extract during processing and storage. Journal of Food Processing and Preservation, 27: 213-25.

    166. Watada, A. and Qi, L. 1999. Quality of fresh-cut produce. Postharvest Biology and Technology, 15: 201-205.

    167. Wee, Y.C. and Hsuan, K. 1992. An illustrated dictionary of Chinese medicinal herbs. GRC5 Pub. Box 1460, Sebastopol, CA.

    168. Weller, A., Sims, C.A., Matthews, R.F., Bates, R.P. and Brecht, J.K. 1997. Browning susceptibility and changes in composition during storage of carambola slices. Journal of Food Science, 62: 256-60.

    169. Whitaker, J.R. 1994. Principles of enzymology for the food sciences. 2nd Edition, New York, Marcel Dekker.

    170. Whitaker, J.R. and Lee, C.Y. 1995. Recent advances in chemistry of enzymatic browning: An overview. ACS Symposium Series. 600, Washington, DC, pp. 2-7.

    171. Wills, R., McGlasson, B., Graham, D. and Joyce, D. 1998. An introduction to the physiology & handling of fruit vegetables and ornamentals. Adelaide, UNSW Press, 4th edition, 262p.

    172. Wong, D.W.S., Camirand, W.M. and Pavlath, A.E. 1994. Development of edible coatings for minimally processed fruits and vegetables. In Krochta, J.M., Baldwin, E.A. and Nisperos-Carriedo, M. Edible coatings and films to improve food quality. Technomic, Lancaster, PA, 65-88.

    173. Xuetong, F., Niemera, B., Mattheis, J., Zhuang, H. and Olson, D. 2005. Quality of fresh cut apple slices as affected by low dose ionizing radiation and calcium ascorbate treatment. Journal of Food Science, 70(2): 143-148.

    174. Yamaguchi, T., Katsuda, M., Oda, Y., Terao, J., Kanazawa, K., Oshima, S., Inakuma, T., Ishiguro, Y., Takamura, H. and Matoba, T. 2003. Influence of polyphenol and ascorbate oxidases during cooking process on the radical-scavenging activity of vegetables. Food Science and Technology Research, 9: 79-83.

    175. Yueming, J. and Jiarui, F. 1998. Inhibition of polyphenol oxidase and the browning control of litchi fruit by gluthatione and citric acid. Food Chemistry, 62(1): 49-52.

    176. Zhang, L., Lu, Z., Lu, F. and Bie, X. 2006. Effect of γ irradiation on quality maintaining of fresh-cut lettuce. Food Control, 17: 225-228.

    177. Zhang, H.Z., Peng S.A., Cai, L.H. and Fang, D.Q. 1990. The germplasm resources of the genus Eriobotrya with special reference on the origin of Eriobotrya japonica Lindl. Acta Horticulturae Sinica, 17: 5-12.

    178. Zhang, L., Wang, H., Gong, L.K., Li, X.H., Cai, Y., Qi, X.M., Liu, L.L., Liu, Y.Z., Wu, X.F., Chen, F.P., Huang, C.G. and Ren, J. 2004. Feitai attenuates bleomycin-induced pulmonary fibrosis in rats. Biological and Pharmaceutical Bulletin, 27 (5): 634-640.

    179. Zheng, S.Q. 2001. Breeding and extension of new loquat variety in Zhejiang province. Fujian Fruit Res. Inst. Fuzhou, Fujian, China. South China Fruits, 30 (6): 28-29.

    180. Zheng, Y.H., Guo, S.X., Jiu, L.Q., Yu, L.S. and Fang, X.Y. 2000. Effect of high oxygen respiration rate polyphenol oxidase activity and quality in postharvest loquat fruits. Plant Physiology Communications, 34(4): 318-320.


موضوع پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), نمونه پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), جستجوی پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), فایل Word پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), دانلود پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), فایل PDF پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), تحقیق در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), مقاله در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), پروژه در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), پروپوزال در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), تز دکترا در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), مقالات دانشجویی درباره پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), پروژه درباره پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), گزارش سمینار در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica), رساله دکترا در مورد پایان نامه اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M.Sc» در رشته علوم و صنایع غذایی چکیده روغن ها و چربی ها طی نگه داری در درجه حرارت های بالا اکسیده می شوند و کیفیت تغذیه ای آن ها کاهش می یابد.فرآیند اکسیداسیون روغن ها و چربی ها و تشکیل رادیکال های آزاد سبب ایجاد و پیشرفت سرطان می شود. با مصرف ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه ها و سبزی ها مانند آلفا –توکوفرول ،گلوتاتیون،بتاکاروتن و ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M .Sc » گرایش : علوم و صنایع غذایی چکیده برای انجام این تحقیق نمونه هایی از گونه های اسفناج(دامغان)،گوجه فرنگی (دزفول)،کاهو(ورامین)،کرفس (تهران) ،کدو سبز(گرگان)،بادمجان(قصرشیرین) درخرداد 1393 از بازار دامغان خریداری شد.غلظت نیترات،نیتریت و اسید آسکوربیک در قسمتهای خوراکی هر یک از نمونه ها اندازه گیری شد. روی هر نمونه سه بار آزمایش ...

پايان نامه مقطع کارشناسي رشته پتروشيمي سال 1385 چکيده اين پروژه ، تحقيقي برروي پروتئينهاي گياهي هيدروليز شده (hvp) با هدف توليد و کوشش براي فصل آن مي باشد . در فصل اول که به تعريف ساخت

پايان نامه مقطع کارشناسي رشته شيمي نساجي و علوم الياف سال 1387 چکيده : روش­هاي سينتيکي- اسپکترفوتومتري از جمله روش­هاي تجزيه دستگاهي به منظور بررسي تغييرات ميزان گونه­هاي موجو

پایان نامه جهت دریافت درجه دکتری داروسازی خلاصه فارسی گروهی از مشتقات N- آریل فتالیمید برای بررسی فعالیت ضد التهابی مورد ارزیابی قرار گرفتند.دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی به عنوان ضد درد و ضد التهاب محسوب میشوند و مکانیسم اولیه آنها مهار آنزیم سیکلواکسیژناز است. سیکلواکسیژناز آنزیم کلیدی در تهیه پروستاگلاندین و ترومبوکسان است و این محصولات سیکلواکسیژناز مدیاتورهای مهم در ...

چکیده تنش شوری یکی از مهمترین تنش­های غیر زیستی در جهان بوده وآثارمنفی آن بر رشد گیاهان زراعی باعث افزایش تحقیقات در زمینه تحمل به شوری باهدف بهبود تحمل گیاهان شده است. کودهای پتاسه علاوه بر افزایش رشد به بهبود کیفیت محصول و افزایش مقاومت گیاه در برابر عوامل نامساعد محیطی (شوری، خشکسالی، سرما و …) کمک می‌کند. از آنجایی که قارچهای میکوریز با اکثرخانواده های اصلی گیاهان زراعی ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی، علوم و صنایع غذایی گرایش میکرو بیولوژی مواد غذایی چکیده تاثیر ضد میکروبی عصاره هسته سنجد به عنوان جایگزینی برای نگهدارنده‌ های شیمیایی موجود در بازار بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز مورد بررسی قرار گرفت. اندازه گیری‌ها نشان داد که هسته سنجد حدود 9% روغن دارد. بررسی ترکیب اسیدهای چرب روغن هسته سنجد ...

پایان‌نامه برای دریافت درجه‌کارشناسی‌ارشد در رشته مهندسی‌علوم‌و‌صنایع غذایی گرایش: علوم و صنایع غذایی چکیده با توجه به موارد مختلف استفاده از سبزی­ها در تغذیه انسان­ها و نیز به دلیل خصوصیات طعم و مزه و مفید بودن آنها در حفظ سلامتی و تندرستی روز به روز بر اهمیت آنان افزوده می­شود. با توجه به عمر پس از برداشت اندک و آلودگی میکروبی سبزی­ها لزوم تحقیقات در این زمینه ضروری به نظر ...

مهندسی نفت پایان نامهکارشناسی ارشد چکیده اسید فسفریک دومین اسید معدنی پر مصرف در دنیا است و به عنوان ماده اولیه در تولید شوینده­ها، محصولات غذایی و دارویی به کار می­رود. بدین لحاظ خالص­سازی اسید فسفریک یکی از نیازهای ضروری صنایع مصرف کننده از آن به شمار می­رود. 95% اسید مصرفی در صنایعی که نیاز به اسید فسفریک خالص دارند به روش حرارتی و تنها 5% آن به روش تر تولید می­شود. اسید تهیه ...

خلاصه فارسی : مشتقات کومارین، به دلیل اهمیت بیولوژیکی و فعالیت های دارویی بسیار مورد توجه هستند . تعدادی از مشتقات کومارین به ویژه بیس کومارین ها به دلیل ویژگی های متعدد و بارزی از قبیل ضد لخته خون، ضد شناخته شده اند.در این راستا سنتز مشتقات بیس کومارین به صورت تک ظرفی با استفاده از آلدهید های آروماتیک، 4- هیدروکسی کومارین و اتانول به عنوان حلال در حضور کاتالیست های متنوع نظیر ...

ثبت سفارش