دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ

مشخص نشده 6 MB 28879 57
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی علوم دامی - دامپروری - دام و طیور
قیمت: ۷,۴۱۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان نامه دوره کارشناسی

    تیرماه 1383    

    مقدمه

    آدمی از بدو خلقت و استفاده از ابزارهای ساده تا به امروز با کمک فن‌آوری جدید، از حیوانات وحشی و اهلی برای تأمین نیازهای خود بهره برده است. اهلی‌نمودن حیوانات و پرورش آنها جهت استفاده از محصولات متنوع‌شان دیرینه چندین هزارساله دارد. دانشمندان و پژوهشگران دنیا در حال مطالعه مستمر و یافتن شیوه‌های استفاده بهینه از دامها و افزایش کمی و کیفی محصولات آنها می‌باشند. از حدود صدهاسال پیش پرورش شترمرغ با هدف بهره‌گیری از فرآورده‌های آن و بدلیل ویژگی‌های خاص این پرنده، بویژه در قاره افریقا بطور قابل توجهی مطرح بوده است. خصوصیاتی همچون مقاومت زیاد در برابر شرایط اقلیمی متفاوت، ویژگی‌های تغذیه‌ای و کیفیت منحصر به فرد فرآورده‌های آن مثل گوشت،چرم و پر سبب شد تا از ابتدای دهه حاضر استقبال شایانی از سوی تولیدکنندگان در کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه جهت پرورش و تکثیر شترمرغ در سطح انبوه و به شکل صنعتی بوجود آید. بطوری که در این زمان کوتاه مطالعات و فعالیتهای گسترده‌ای در زمینه پرورش و و فعالیتهای گسترده‌ای در زمینه پرورش، تغذیه، اصلاح نژاد، بهداشت و بیماریهای این پرنده صورت پذیرفته و در قالب مقاله و کتاب در دسترس علاقه‌مندان قرارگرفته است.

     

    صفات برجسته و طبقه‌بندی جانورشناسی:

    شترمرغ به طبقه‌ پرندگان تعلق دارد و یکی از پنج زیرراسته متعلق به راسته سینه پهنان محسوب می‌شود. مشخصه‌های اصلی آنها عدم قدرت پرواز می‌باشد. ویژگی اخیر علت نامگذاری فوق شده است.

    شترمرغ در زیرراسته استروتیونی فرمها قرار دارد از خانواده استروتیوینده،جنس استروتیو و گونه آن استروتیوکاملوس است که از این گونه یاد شده می‌توان نژادهای ذیل را نام برد:

    استروتیوکاملوس استرالیس( شترمرغ آفریقای جنوبی یا زولو) در آفریقای جنوبی.

    استروتیوکاملوس کاملوس( شترمرغ مالی یا بربر) در آفریقای شمالی.

    استروتیوکاملوس ماسانیکوس(شترمرغ ماسانی) درشرق آفریقا.

    استروتیوکاملوس مولیبدوفامنس( شترمرغ سومالی) در اتیوپی،کنیای شمالی و سومالی.

     استروتیوکاملوس سیریاکوس( شترمرغ عربی) از حدود 1960 منقرض شده است.

    زیرگونه‌های کاملوس و ماسانیکوس به شترمرغهای گردن‌قرمز تلعق دارند. اکثر این زیرگونه‌ها ماسانیکوس به امریکا صادر شده‌اند. و قسمت اعظم شترمرغهای این کشور را نیز گردن‌قرمزها تشکیل می‌دهند. گردن‌آبیها زیرگونه‌های مولیبدوفانس و استرالیس را شامل می‌شوند. در قیاس باشترمرغهای ساده افریقایی،زیرگونه‌ کاملوس، ماسانیکوس و مولیبدوفانس( بخصوص گردن‌قرمزها) بزرگتر و نگهداری آنها به دلیل کوتاهتر بودن سابقه اهلی شدنشان مشکلتر است و در نگهداری نیز باید حصار این پرندگان بلندتر در نظر گرفته شود. شترمرغهای اهلی شده افریقای جنوبی در عرصه تجاری سیاه افریقایی نامیده می‌شوند. این شترمرغها دارای نام لاتین استروتیوکاملوس از واریته داستیکوس می‌باشند.

    بطورکلی سیاههای افریقایی بخش اعظم شترمرغهای اهلی شده دنیا را تشکیل می‌دهند.

    مشخصه‌های عمومی

    شترمرغ بزرگترین پرنده موجود در کره زمین است. شترمرغهای کنونی برخلاف اجدادشان به دلیل داشتن پروبالهای رشدنکرده توانایی پرواز ندارند. این کمبود با داشتن پاهای قوی جبران شده و آنها را قادر می‌سازد با سرعتی معادل 60 کیلومتر در ساعت بدوند و سرعتشان را تا زمانی بیش از 10 دقیقه حفظ کنند. شترمرغ تنها پرنده‌ای در جهان است که فقط 2 انگشت از 4 انگشت اصلی را دارا می‌باشد که آنها را انگشتهای سوم و چهارم می‌نامند. این مشخصه باعث تمایز شترمرغها از انواع دیگر سینه‌پهنها که دارای سه انگشت می‌باشند می‌شود. انگشت سوم کوچکتر بوده و بطوری قرار گرفته است که به طرف خارج پا قرارگرفته و با روند روبه زوالش تنها نقش تعادلی را برعهده دارد. انگشت چهارم که در داخل قرارگرفته بزرگ و پهن بوده و در زیر دارای یک پینه بالشتکی و فنری پهن می‌باشد که در انتهای یک چنگال بطول تقریبی 7 سانتی‌متر ختم می‌شود. این اندامها به انضمام پاهایی قوی به شترمرغ قدرت پرتاب یکی از خطرناکترین لگدها را می‌دهد. و از آنجایی که شترمرغ فقط توانایی لگدزدن به سمت جلو و پایین را دارد بهترین جهت برای گرفتن شترمرغ از جوانب و عقب است.

     

    شناسایی نژادهای شترمرغ:

    شترمرغهای گردن‌قرمز:Red neck ostriches

    از این دسته شترمرغها که سه‌زیرگونه را شامل می‌شوند: کاملوس، سیریاکوس و مائیکوس را نام برد.

    زیرگونه کاملوس: خیلی بزرگ‌اند، استخوان مچی قلمی و پا طولی بیش از 520 میلی‌متر دارند.

    زیرگونه سریاکوس: جزء کوچکترین شترمرغها هستند استخوان مچی قلمی و پا کمتر از 520 میلیمتر طول دارد تخمهایشان کمتر از 125 میلیمتر قطر دارند.


    زیرگونه ماسائیکوس: سر دارای موهای سفیدرنگ است. گردنشان دارای پوشش کرکی متمایل به صورتی کم‌رنگ است. پرهای تیره پرنده سیاه قهوه‌ای است.

    منابع:

    1-اوحدی نیا- دکتر حسن-راهنمایی عملی پرورش و بیماریهای شترمرغ- انتشارات علم و قلم

    2-اوحدی نیا-دکتر حسن-اصول مرغداری و بیماریهای طیور- انتشارات اشرفی

    3-شریفی منش- مهندس علی- پرورش شتر مرغ- معاونت امور دام.

    4-عبدی- دکتر محمد کاظم- چگونگی شناسایی شترمرغ سانان و پرورش

    5-عبدی-دکتر محمد کاظم- بیماریهای شترمرغ

    6-غفوری- دکتر علی موسوی -مهندس مسعود مدیریت پرورش شتر مرغ

    7-سایت اینترنتی www.ostrich.ir

    8-سایت اینترنتیwww.I nfo poultry.net

  • مقدمه ...................................................................................................................................................... 1

    صفات برجسته و طبقه‌بندی جانورشناسی ........................................................................................... 2

    مشخصه‌های عمومی .............................................................................................................................. 3

    شناسایی نژادهای شترمرغ ..................................................................................................................... 3

    شترمرغهای گردن قرمز ............................................................................................................................................................... 3

    شترمرغهای گردن آبی ................................................................................................................................................................. 4

    تعیین سن شترمرغ ................................................................................................................................ 5

    مختصری از آناتومی ............................................................................................................................... 6

    اسکلت‌بندی .................................................................................................................................................................................... 6

    دستگاه گوارش .............................................................................................................................................................................. 7

    سایر اندامهای داخلی .................................................................................................................................................................... 8

    تولید مثل ............................................................................................................................................... 9

    گروههای تولید مثلی ........................................................................................................................... 11

    پن‌های تولیدمثلی ................................................................................................................................ 12

    لانه ........................................................................................................................................................ 13

    جوجه کشی طبیعی ............................................................................................................................ 14

    جوجه‌کشی منصوعی ........................................................................................................................... 14

    تخم شترمرغ ........................................................................................................................................ 15

    عنوان                                                                                                                        صفحه

    حمل و نقل تخم شترمرغ ..................................................................................................................  16

    نکات بهداشتی در مورد تخم شترمرغ ................................................................................................ 18

    نکاتی درباره جوجه کشی .................................................................................................................... 19

    دستگاه جوجه‌کشی ............................................................................................................................. 19

    پرورش جوجه ...................................................................................................................................... 20 

    تهویه و حرارت ......................................................................................................................................... 20

    جایگاه نگهداری و گردش جوجه‌ها .................................................................................................... 21

    بستر جایگاه جوجه‌ها .......................................................................................................................... 23

    بهداشت ................................................................................................................................................ 25

    تغذیه .................................................................................................................................................... 26

    تغذیه عملی شترمرغ ........................................................................................................................... 26

    نکاتی کلی در خصوص ترکیب جیره .................................................................................................. 28

    استفاده از غذاهای آماده تجاری ......................................................................................................... 30

    آب آشامیدنی ....................................................................................................................................... 30

    تغذیه جوجه شترمرغ .......................................................................................................................... 31

    جیره های غذایی شترمرغ ................................................................................................................... 31

    روش غذادهی ....................................................................................................................................... 32

    جیره های غذایی ................................................................................................................................. 34

     

    عنوان                                                                                                                        صفحه

    تغذیه شترمرغهای مولد ....................................................................................................................... 36

    بیماریهای شترمرغ ............................................................................................................................... 37

    نیوکاسل .................................................................................................................................................. 37

    سیاه زخم ...............................................................................................................................................  38

    سل ......................................................................................................................................................... 38

    مسمومیت خونی ....................................................................................................................................... 38

    سینوزیت ................................................................................................................................................. 39

    انگلهای داخلی ..................................................................................................................................... 39

    کوکسیدوز ................................................................................................................................................ 39

    هیستومونیازیس ........................................................................................................................................ 40

    انگلهای خارجی .................................................................................................................................... 40

    کنه‌ها ...................................................................................................................................................... 40

    مگسها ..................................................................................................................................................... 40

    کشتار شترمرغ ..................................................................................................................................... 40

    محصولات ............................................................................................................................................. 41

    چرم ...................................................................................................................................................... 41

    گوشت .................................................................................................................................................. 42

    پرها ....................................................................................................................................................... 42

    سرمایه گذاری ...................................................................................................................................... 44

    عنوان                                                                                                                        صفحه

    عوامل اقتصادی پرورش شترمرغ ........................................................................................................ 44

    هزینه های ثابت ................................................................................................................................... 45

    هزینه های جاری ................................................................................................................................. 45

    درآمدها ................................................................................................................................................. 46


تحقیق در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , مقاله در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , پروژه دانشجویی در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , پروپوزال در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , تز دکترا در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , تحقیقات دانشجویی درباره دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , مقالات دانشجویی درباره دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , پروژه درباره دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , گزارش سمینار در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , پروژه دانشجویی در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , تحقیق دانش آموزی در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , مقاله دانش آموزی در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ , رساله دکترا در مورد دانلود پروژه دانشجویی اصول مدیریت و پرورش شترمرغ

تاريخچه شتر مرغ مصريان باستان در 2000سال قبل شتر مرغ را براي كشيدن ارابه تربيت مي كردند. آرسينو ملكه مصري بر شتر مرغ زين شده اي سوارمي شده است. گروههاي شترمرغ گاهي اوقات در روم براي كشيدن ارابه ها

پایان‌نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد ((M.Sc)) گرایش: شیمی کاربردی خلاصه فارسی هدف از انجام این پژوهش، بررسی اسید های چرب معمول روغن شتر مرغ و تعیین مقدار رتینول موجود در ترشح حلزون جهت ساخت کرم با خواص درمانی می‌باشد. از 3000 سال پیش خواص درمانی روغن شتر مرغ برای درمان زخم‌ها، سوختگی‌ها، درد مفاصل و ناراحتی‌های پوستی، اگزما و موارد مشابه شناخته شده است. از دوران باستان نیز ...

چکیده گوشت شتر مرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است. Heracleum Persicum یا گیاه گلپر ایرانی(از خانواده Apiaceae) یکی از 10 گونه جنس هراکلوم در ایران است. پژوهش حاضر، با توجه به خواص ضدمیکروبی گیاه گلپر و همچنین فراوانی آن در کشور، به بررسی امکان ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در دشته مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی چکیده: در صنعت گوشت ماندگاری و آبدار بودن گوشت از اهمیت ویژه ای برخوردار است که هدف این تحقیق است.در این تحقیق عضلات ران و سینه گوشت مرغ و شترمرغ مورد استفاده قرار گرفته و 5 نمونه از هر کدام از مرغ ها و شترمرغ ها بلا فاصله پس از کشتار نمونه گیری شد. در این تحقیق دما و PH در ...

پايان نامه براي دريافت درجه كارشناسي رشته مهندسي كشاورزي – ترويج و آموزش كشاورزي چكيده در حدود ده هزار گونه از گياهان گلدار يعني حدود 3 درصد كل گونه هاي شناخته شده و 12 درصد از كل خانو

پايان نامه براي  اخذ درجه کارشناسي ارشد M.A رشته: مديريت آموزشي سال تحصيلي 1393-1394 چکيده: به تازگي مفهومي جديد در مباني نظري مديريت مطرح شده است که از آن به بلوغ سازماني ياد مي&zwn

پايان نامه کارشناسي ارشد رشته مديريت آموزشي (M.A) سال تحصيلي 93-1392 چکيده         موضوع تحقيق حاضر بررسي رابطه مدل تعالي سازماني (EFQM) و عملکرد آموزش و پ

پايان نامه براي دريافت درجه کارشناسي ارشد رشته برنامه ريزي آموزشي تابستان 91     چکيده : اين پژوهش با هدف بررسي کيفيت خدمات مجتمع هاي آموزشي و پرورشي نواحي 1 و 2 شهرستان ا

 پايان نامه جهت دريافت درجه کارشناسي ارشد در رشته علوم تربيتي   چکيده هدف تحقيق حاضر، بررسي و مقايسه اثربخشي و کارآيي مديران و مسئولين انتصابي و انتخابي از نظر ميزان برخورداري از م

جهت دريافت درجه کارشناسي ارشد رشته علوم تربيتي (M.A.) گرايش: مديريّت آموزشي پاييز 1392 چکيده هدف اصلي انجام اين پژوهش، تعيين رابطه ي بين فرهنگ سازماني و بهره وري منابع انساني در اداره ي آ

ثبت سفارش