پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso

word 2 MB 32145 90
مشخص نشده کارشناسی ارشد مهندسی برق
قیمت قبل:۶۳,۲۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۲۳,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc)

    رشته برق، گرایش قدرت

    چکیده

    با بروز تجدید ساختار در صنعت برق، تولید کنندگان صنعت برق به عنوان نهادهای مستقل در بازار برق حضور پیدا می کنند. در واقع نیروگاه ها باید برق تولیدی خود را به بازار برق عرضه کنند و از طریق بازار برق تسویه مالی صورت می گیرد. در این تحقیق مساله استراتژی بهینه قیمت دهی برای یک تولید کننده مطرح شده است. هدف اصلی از طرح مساله کسب حداکثر سود ممکن از فروش برق در یک دوره اجرای بازار می باشد. محدودیتهای فنی نیروگاه مانند محدودیت فیزیکی تولید، محدودیت نرخ تغییرات خروجی، محدودیت زمان خاموش/روشن ماندن نیز در تعریف مساله لحاظ شده است. برای در نظر گرفتن استراتژی سایر رقبا در بازار نیز از مدل احتمالی برای قیمت بازار استفاده شده است. حل مساله بهینه سازی موجود از یک الگوریتم ترکیبی استفاده شده است. پایه الگوریتم مورد نظر PSO می باشد که برای بهبود کارایی این الگوریتم از منطق الگوریتم gso در آن استفاده شده است. در بخش مطعات عددی مساله مورد نظر برای یک تولید کننده نمونه در بازار برق ایرن حل شده است. نتیجه مطالعات عددی نشان می دهد روش مورد نظر قادر است استراتژی مناسبی در بازار برق پیشنهاد کند. ضمن اینکه سود ژنراتور در تمامی ساعات مثبت بوده است. همچنین در ساعاتی که تغییرات قیمت بازار برق زیاد بوده است، میزان قیمتهای ارائه شده کمتر از مقدار میانگین و در ساعاتی که تغییرات قیمت بازار کم بوده است، قیمتهای ارائه شده بیشتر از میانگین قیمت بازار بوده است.   

     

    کلمات کلیدی: استراتژی بهینه قیمت دهی، صنعت برق، الگوریتم دینامیکی pso

    1- مقدمه

    با توسعه سیستم­ های قدرت، ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی از یک طرف و مساله امنیت و تداوم کار مطمئن سیستم از سویی دیگر چالش­هایی را پیش­روی برنامه­ریزان، طراحان و بهره­برداران سیستم قرار داده است. این مسائل باعث شده تا در دهه­های اخیر محققان به تحقیق راجع به حل این چالش­ها در صنعت برق بپردازند.

    در گذشته سیستم­های قدرت دارای ساختار عمودی[1] بودند، به این معنی که تولید انرژی الکتریکی، انتقال و توزیع آن در یک منطقه، توسط یک واحد کنترل انجام می­شد. مصرف­­کنندگان کوچک و بزرگ انرژی مورد نیازشان را از دولت خریداری می­کردند و سیستم بازار برق، تک قطبی[2] (انحصاری) بود. در واقع دولت­ها با احداث نیروگاه­های کوچک و بزرگ در نقاط مختلف کشور یا منطقه و انتقال آن به محل­های مصرف و توزیع، بازار برق را اداره می­کردند و بر کل سیستم توسط مرکزی واحد نظارت داشتند. با گسترش روز افزون سیستم­های انرژی الکتریکی و استفاده بهینه از منابع و رقابت­های اقتصادی و محدودیت­های زیست محیطی، گرایش به بازار چند قطبی(رقابتی) توسعه یافت و نیاز به آن باعث شد تا دولت­ها به تشویق شرکت­ها و بنگاه­های اقتصادی جهت سرمایه­گذاری و مشارکت در صنعت برق روی آورند. این تغییر قوانین و اعمال تشویق­های اقتصادی دولت­ها جهت کنترل رشد فزاینده صنعت برق، تحت عنوان مقررات­زدایی[3] مطرح شد.

    این امر که خصوصی­سازی صنعت برق را در بخش­های تولید و فروش در پی دارد، در سال 1982 میلادی در شیلی، 1992 در آرژانتین و سپس در کشور­های بولیوی، پرو، گواتمالا، کلمبیا، السالوادور، پاناما، برزیل، مکزیک، اسکاتلند، ایرلند شمالی، نروژ، انگلستان، اسپانیا، هلند و بخش­هایی از ایالات متحده آمریکا به شیوه­های مختلفی اجرا شده است[1].

     در سیستم بازار برق چند قطبی، خریداران می­توانند عرضه­کننده انرژی را انتخاب کنند. با تامین سرویس بهتر و انرژی ارزانتر، خریداران بیشتری جذب می­شوند که این کار سود بیشتری عاید عرضه­کننده می­نماید و از طرفی خریداران نیز منافع بیشتری می­برند. عرضه­کنندگان یا تامین­کنندگان انرژی کارگزارانی[4] هستند که انرژی را به مشتری می­فروشند. هرچند که ممکن است آنها تولید­کننده نباشند، اما می­توانند سهم تولید نیروگاه­ها را بخرند. این ساختار جدید سیستم قدرت، مفاهیم گذشته را به چالش می­کشد. در گذشته تمرکز تحقیقات روی فرمول­سازی برخی محدودیت­های عملی از قبیل دامنه ولتاژ شین­ها، محدودیت­های تولید، ظرفیت خطوط انتقال، محدودیت­های احتمالی، ملاحظات محیطی و مسائلی از این قبیل بود.

    جهت تضمین دسترسی آزاد[5] عرضه­کنندگان و خریداران به سیستم انتقال، بهره­برداری از سیستم انتقال مستلزم مستقل بودن از سهام[6] بازار است. بهره­برداران مستقل سیستم[7] نقش هماهنگ­ساز مرکزی را ایفا           می­کنند، و با فراهم کردن امنیت و قابلیت اطمینان سیستم مسئولیت مهم خود را به انجام می­رسانند. همچنین ISO درجه کیفیت و امنیت سیستم را تضمین می­نماید.

    محیط­های انتقال و توزیع در سیستم­های رقابتی با دسترسی باز بوده و مسائل مرتبط با آنها، اهمیت انکارناپذیری دارد. در ساختارهای مدیریتی شبکه، خواه به صورت ترکیب بهره­بردار سیستم[8] و بهره­بردار بازار[9] و خواه به صورت بهره­بردار مستقل سیستم، سیستم­های انتقال به عنوان بزرگراه­های انتقال انرژی نقش ویژه­ای را به خود اختصاص داده­اند. در سیستم SO+MO اداره بازار رقابتی و تمام موارد مرتبط با قراردادهای خرید و فروش، از بهره­بردار شبکه جداست، اما در ساختار ISO هر دو مورد مذکور توسط بهره­بردار مستقل شبکه انجام می­شود

    2- ساختار سنتی صنعت برق

    تقریبا در تمام کشورها و در صد ساله اخیر، صنعت برق به صورت انحصاری بوده و تحت نظارت دولت قرار داشته است. این صنعت به صورت یک انحصار یکپارچه و با ساختار عمودی فعالیت می­کرده و مالکیت کلیه تاسیسات تولید، انتقال و توزیع در اختیار شرکت برق ملی یا محلی قرار داشته است و فقط این شرکت مجاز به تولید، انتقال، توزیع و فروش برق در قلمرو خدماتی خود و همچنین موظف به تامین نیاز تمام مصرف­کنندگان نه الزاما آنهایی که سود آورند، بوده است. شیوه­های عملیاتی و کسب و کار این شرکت­ها می­بایست مطابق با رهنمود­ها و قواعدی بود که توسط ناظرین دولتی تامین می­گردید و نرخ­های شرکت برق نیز مطابق با مقررات تنظیمی دولت بود. همچنین دولت تضمین می­کرد که این نرخ­های تنظیمی یک حاشیه سود عادلانه و منطقی بالاتر از هزینه­ها را برای شرکت برق به همراه داشته باشد[

  • فهرست:

    چکیده 1

    فصل اول: مقدمه ای بر روند تجدید ساختار و بازار برق

    1-1- مقدمه. 3

    1-2- ساختار سنتی صنعت برق.. 5

    1-2-1- معیارهای ساختار سنتی صنعت برق.. 6

    1-3- تجدیدساختار در صنعت برق.. 7

    1-3-1- انگیزه های تجدیدساختار صنعت برق.. 7

    1-3-2- عوامل موثر بر روند تجدیدساختار. 8

    1-3-3- مدل های اجرایی در ساختار مدرن صنعت برق.. 9

    1-3-3-1- مدل انحصار یکپارچه عمودی.. 9

    1-3-3-2- مدل انحصار خریدار. 9

    1-3-3-3- رقابت در بازار عمدهفروشی.. 10

    1-3-3-4- مدل اختیار کامل مشتری در انتخاب عرضهکننده برق.. 10

    1-4- مراحل هشتگانه تجدیدساختار در صنعت برق.. 11

    1-4-1- جداسازی و تفکیک ساختار سنتی.. 11

    1-4-2- تجدیدساختار و ایجاد بازار عمدهفروشی برق.. 12

    1-4-3- تضمین دسترسی به شبکه انتقال و دسترسی باز. 13

    1-5- مراحل ثانویه در ساختار مدرن صنعت برق.. 15

    1-5-1- مدیریت ریسک 15

    1-5-2- مدیریت تراکم. 15

    1-5-3- برنامه ریزی توسعه. 15

    1-5-4- سرویس های جانبی.. 16

    1-5-5- سیستم اطلاعرسانی باز و همزمان. 17

    1-6- روند تجدید ساختار در سایر کشورها 17

    1-6-1- تجدیدساختار در صنعت برق کالیفرنیا 18

    1-6-2- تجدیدساختار در صنعت برق آفریقای جنوبی.. 19

    1-6-3- تجدیدساختار در صنعت برق ترکیه. 19

    1-6-4- تجدیدساختار در صنعت برق قزاقستان  20

    1-6-5- روند تجدید ساختار در ایران. 20

    1-6-6- خصوصیات بازار برق ایران. 21

    1-6-7- ارکان بازار برق ایران. 22

    فصل دوم: مروری بر مقالات ارائه شده در زمینه پیشنهاد قیمت دهی بهینه

    2-1- مقدمه. 25

    2-2- بررسی مقالات... 25

    2-3- مقایسه مقالات از نظر تعریف ریاضی و روش حل مساله. 32

    فصل سوم: تعریف مسئله استراتژی بهینه قیمت دهی به صورت مفهومی و ریاضی

    3-1- مقدمه. 35

    3-2- دسته بندی مقالات... 35

    3-3- بیان مسئله به صورت مفهومی.. 37

    3-3-1 مجهولات مسئله (متغیرهای کنترلی مسئله). 38

    3-3-2- تابع هدف مسئله. 39

    3-3-3- قیود مسئله. 39

    3-4- لحاظ کردن تغییرات استراتژی سایر بازیگران در قیمت بازار. 41

    3-5- انتخاب مدل اجرای بازار. 43

    3-6- تعریف مسئله به صورت یک مسئله بهینه سازی.. 43

    3-6-1- تابع هدف... 43

    3-6-2- قیود. 45

    3-6-2-1- محدودیت تولید ژنراتورها 45

    3-6-2-2- قید حداقل زمان خاموش و روشن بودن ژنراتورها 45

    3-6-2-3- قید مربوط به نرخ تغییرات خروجی.. 46

    فصل چهارم: معرفی الگوریتم pso مبتنی بر GSO

    4-1- روش بهینه سازی اجتماع ذرات... 48

    4-2-  روش PSO پایه. 48

    4-2-1 پیش زمینه. 48

    4-3- PSO پایه. 49

    4-4- PSO گسسته. 53

    4-5- الگوریتم PSO مبتنی بر GSO.. 54

    4-6- تابع برازندگی.. 55

    4-6-1- در نظر گرفته قیود. 55

    فصل پنجم: مطالعات عددی

    5-1- معرفی تولید کننده 57

    5-2- نتایج مطالعه. 57

    5-3- مقایسه عملکرد الگوریتم مورد نظر با الگوریتم PSO.. 70

    فصل ششم: جمع بندی و نتیجه گیری

    6-1- نتیجه گیری.. 72

    منابع و مآخذ. 73

    چکیده انگلیسی.. 76

     

     

    منبع:

     

     [1] G.Rothwell and T. Gomez, Electricity Economics: Regulation and Deregulation, IEEE Press Serios on Power Engineering,February 2003, ISBN:978-0-471-23437-1.

    [2] قهرمانی، سیامک. 1382. ادبیات تجدید­ساختار و انواع  ISO . مجموعه سمینار­های تخصصی بازار برق، شرکت برق منطقه خوزستان.

    [3] گروه پژوهشی مطالعات سیستم. 1380. تجدید ساختار برق صنعت دنیا. جلد اول و دوم، گزارش مرحله اول پروژه "بررسی و تحقیق در خصوص تجدید ساختار در صنعت برق"، صفحات 2 الی 20 پژوهشکده برق، پژوهشگاه نیرو.

    [19] لاجوردی، حسن. 1382. مراحل تجدید­ساختار در صنعت برق. مجموعه سمینار­های تخصصی بازار برق، شرکت برق منطقه خوزستان.

    [5] گروه پژوهشی مطالعات سیستم. 1380. مدیریت ریسک وتاثیر قراردادها. گزارش مرحله دوم پروژه  "بررسی و تحقیق در خصوص تجدید ساختار در صنعت برق"، صفحات 9 الی 30، پژوهشکده برق، پژوهشگاه نیرو.

    [6] گروه پژوهشی مطالعات سیستم. 1380. بررسی و مطالعه سرویس­های جانبی. گزارش مرحله پنجم پروژه، "بررسی و تحقیق در خصوص تجدید ساختار در صنعت برق"، صفحات 82 الی 104، پژوهشکده برق، پژوهشگاه نیرو.

    [7] گروه پژوهشی مطالعات سیستم. 1380. بررسی ومطالعه بهره بردار سیستم. گزارش مرحله دوم پروژه  "بررسی و تحقیق در خصوص تجدید ساختار در صنعت برق"، پژوهشکده برق، پژوهشگاه نیرو.

     [8] Mohammad Shahidehpour, Hatim Yamin, Zuyi Li, 2002. Market Operations in Electric Power Systems: Forecasting, Scheduling, and Risk Managementg, John Wiley & Sons.

    [9]Lewington Ilka, Petrov Konstantin. 2005. Power Sector Restructuring, KEMA Consulting(ECC), JANUARY (Day 3).

    [10] دفتر بررسی­های اقتصادی و توسعه صادرات. 1386. تحلیل بازار آفریقای جنوبی. معاونت برنامه­ریزی و امور اقتصادی، وزارت نیرو.

    [11] دفتر تنظیم مقررات و توسعه رقابت در بازار آب و برق. 1386. استراتژی خصوصی سازی و تجدید ساختار بخش برق ترکیه. گروه خصوصی سازی و اجرای سیاست­های اصل44.

    [12] خلاصه گزارش بانک جهانی در خصوص صنعت برق ایران. وزارت نیرو، از سایت http://www.moe.org.ir  

    [13] آیین­نامه تعیین روش. 1382. نرخ و شرایط خرید و فروش برق در شبکه برق کشور.

    [14] معاونت برنامه­ریزی. خدمات جانبی. شرکت مدیریت شبکه برق ایران، از سایت   http://www.igmc.ir .

    [15] دفتر بررسی­های اقتصادی و توسعه صادرات ایران. 1386. تحلیل بازار برق قزاقزستان. معاونت برنامه­ریزی و امور اقتصادی، وزارت نیرو.

     

    [16] Shangyou Hao, 2000. A Study of Basic Bidding Strategy in Clearing Pricing Auctions, IEEE transactions on power systems, vol. 15, no. 3.

    [17] Fushuan Wen and A. Kumar David, 2001. Optimal Bidding Strategies and Modeling of Imperfect Information Among Competitive Generators, IEEE transactions on power systems, vol. 16, no. 1, february.

    [18]Li Yang, Fushuan Wen, Development of bidding strategies in electericity markets using possibility theory.

    [19] Antonio J. Conejo, Francisco Javier Nogales, and José Manuel Arroyo, 2002. Price-Taker Bidding Strategy Under Price Uncertainty, IEEE TRANSACTIONS ON POWER SYSTEMS, VOL. 17, NO. 4.

    [20] Vasileios P. Gountis, and Anastasios G. Bakirtzis. 2004. Bidding Strategies for Electricity Producers in a Competitive Electricity Marketplace. IEEE TRANSACTIONS ON POWER SYSTEMS, VOL. 19, NO. 1.

    [21] Ning Lu, Joe H. Chow, and Alan A. Desrochers, Pumped-Storage Hydro-Turbine Bidding Strategies in a Competitive Electricity Market.

    [22] Li Ma, Fushuan Wen, Optimal Bidding Strategies for Generation Companies in Electricity Markets with Transmission Capacity Constraints Taken into Account.

    [23] Claudia P. Rodriguez, George J. Anders. 2004. Bidding Strategy Design for Different Types of Electric Power Market Participants. IEEE TRANSACTIONS ON POWER SYSTEMS, VOL. 19, NO. 2.

    [24] Tao Li, Mohammad Shahidehpour 2005. Strategic Bidding of Transmission-Constrained

    GENCOs with Incomplete Information, IEEE TRANSACTIONS ON POWER SYSTEMS, VOL. 20, NO. 1.

    [25] Hui Niu, Ross Baldick, Guidong Zhu 2005. Supply Function Equilibrium Bidding Strategies With Fixed Forward Contracts IEEE TRANSACTIONS ON POWER SYSTEMS, VOL. 20, NO. 4.

    [26]Daniel Kirschen, GoranStrbac, 2004. Fundamentals of PowerSystem Economics. University of Manchester Institute of Science & Technology (UMIST), UK,Copyright  John Wiley & Sons, Ltd

    ]27[ انصاری، میثم.، مجتبی شیوایی. و محمدصادق قاضی زاده. 1389. مدلسازی بازارهای رقابتی برق و ارزیابی پارامترهای آن مبتنی بر رویت‌پذیر بودن اطلاعات بازیگران بازار. بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی برق، پژوهشکده نیرو.

    [28]mohammadshahidehpur,hatimyamin,zuyi li. 2002. Market Operation in Electric Power Systems. Copyright by John Wiley & Sons

    [29]Allen J. Wood, Bruce F. Wollenberg. Power Generation,Operation, Andcontrol. Copyright  by John Wiley & Sons.

    [30]. Kennedy J, Eberhart R. Particle swarm optimization. 1995. Proceedings of IEEE International Conference on Neural Networks (ICNN’95) Perth, Australia: IEEE Press; 1995. Vol. IV. p. 1942–1948.

    [31]. Boyd R, Richerson PJ. 1985. Culture and the evolutionary process. Chicago: University of Chicago Press.

     [32]. Shi Y, Eberhart R. 1998. A modified particle swarm optimizer. Proceedings of IEEE International Conference on Evolutionary Computation (ICEC’98). Anchorage: IEEE Press; p. 69–73.

    [33]. Shi Y, Eberhart R. 1998. Parameter selection in particle swarm optimization. Proceedings of the 1998 Annual Conference on Evolutionary Programming. San Diego: MIT Press.

    [34]. Fukuyama Y. et al. 2000. Aparticle swarmoptimization for reactive power and voltage control considering voltage security assessment. IEEE Trans Power Systems; 15(4): 1232–1239.

    [35]. Naka S, Genji T, Yura T, Fukuyama Y. 2003. A hybrid particle swarm optimization for distribution state estimation. IEEE Trans Power Systems; 18(1):60–68.

    [36]. Kennedy J, Eberhart R. 1997. A discrete binary version of the particle swarm optimization algorithm. Proceedings of the 1997 Conference on Systems, Man, and Cybernetics (SMC’97). IEEE Press; p. 4104–4109.

    ]37[ انصاری، میثم.، مهرداد ستایش نظر. 1389. جایابی و تعیین بهینه ظرفیت واحدهای تولید هم زمان گازسوز جهت تامین برق وحرارت در یک شهرک صنعتی. بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی برق، پژوهشکده نیرو.


موضوع پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, نمونه پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, جستجوی پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, فایل Word پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, دانلود پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, فایل PDF پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, تحقیق در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, مقاله در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, پروژه در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, پروپوزال در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, تز دکترا در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, پروژه درباره پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, گزارش سمینار در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso, رساله دکترا در مورد پایان نامه استراتژی بهینه قیمت دهی در بازار عمده فروشی برق با استفاده از الگوریتم دینامیکی pso مبتنی بر gso

پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های انرژی چکیده در فرایند تجدید ساختار بازار برق ، روش های قیمت دهی تولید کنندگان نیرو مهمترین عامل برای بدست آوردن سود بیشتر می باشد و به همین دلیل پژوهش های زیادی با رویکرد های مختلف مانند رویکرد بهینه سازی در زمینه تعیین استراتژی های قیمت دهی صورت گرفته است. در این پژوهش سعی شده است با استفاده از مفاهیم کاربردی الگوریتم ژنتیک و استخراج یک ...

پايان نامه براي دريافت درجه کارشناسي ارشد رشته مهندسي صنايع گرايش صنايع- صنايع اسفند 90 چکيده امروزه با توجه به پيشرفت در تکنولوژي، جهاني‌شدن بازارها، تنوع­طلبي مشتريان و افزايش

پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: برق قدرت چکیده: در این پایان نامه چهارچوب جدیدی برای برنامه ریزی تدوین استراتژی مشارکت نیروگاههای مجازی در بازارهای انرژی و ذخیره ارائه می شود. طبق تعریف، نیروگاه مجازی مجموعه ای از واحدهای تولید مقیاس کوچک به همراه بار و شبکه تحت پوشش که توسط یک نهاد معین اداره می شود می باشد. تکنولوژیهای تولید پراکنده که در این پایان نامه مورد توجه می باشند، ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش : برق قدرت چکیده یکی از چالش های مهم طراحی در شبکه های حسگر بی سیم (WSN)، طولانی کردن طول عمر سیستم (گره) است، در حالیکه به کیفیت سرویس قابل قبولی برای کاربردها دست یافت. طولانی کردن عمر گره با کاهش مصرف انرژی ارتباط مستقیم دارد . در WSN، هر گره حسگر با توان باتری کار می کند و در اکثر موارد مخصوصا در محیط های دور و خصمانه امکان ...

پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد گرایش قدرت چکیده کنترل تولیدات پراکنده و برنامه­ریزی آنها یکی از مسائل مهم بهره­برداری سیستم­های قدرت است. هدف از این مسأله حداقل کردن هزینه بهره­برداری و آلودگی و تامین بار با رعایت قیود بهره­برداری می­باشد. افزایش تمایل به استفاده از منابع تجدید­پذیر و حرکت به سمت شبکه هوشمند باعث شده است که مسأله کنترل تولیدات پراکنده در بازار خرده فروشی با رویکردهای ...

پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد گرایش قدرت چکیده کنترل تولیدات پراکنده و برنامه­ریزی آنها یکی از مسائل مهم بهره­برداری سیستم­های قدرت است. هدف از این مسأله حداقل کردن هزینه بهره­برداری و آلودگی و تامین بار با رعایت قیود بهره­برداری می­باشد. افزایش تمایل به استفاده از منابع تجدید­پذیر و حرکت به سمت شبکه هوشمند باعث شده است که مسأله کنترل تولیدات پراکنده در بازار خرده فروشی با رویکردهای ...

پایان نامه­ کارشناسی ارشد در رشته مدیریت صنعتی – گرایش تولید چکیده از جمله مباحثی که مدت­هاست پیش روی تصمیم­گیران و سیاست­گذاران صنعت برق در بسیاری از کشورهای دنیا قرار دارد، تفکر تجدید ساختار این صنعت مطابق با روند افزایش کارایی و رقابت در دیگر صنایع است. صنعت برق ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و از اوایل دهه 70 به تغییر ساختار سازمانی خود اقدام نموده­است و حال، هدف اصلی ...

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر چکیده: در سال های اخیر با توجه به رشد روز افزون درخواستها و پیوستن مشتریان جدید به دنیای محاسبات، سیستم های محاسباتی نیز باید تغییر کنند و قدرتمندتر وانعطاف پذیرتر از قبل عمل نمایند. در این میان محاسبات ابری به عنوان مدلی فراتر از یک سیستم ارائه شد که در حال حاضر توانایی پاسخگویی به اکثر درخواست ها و نیازمندی ها را دارد. راه حل های ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته برق گرایش سیستم های قدرت چکیده : در این پروژه پایان نامه، رهیافت تحلیلی جدیدی برای برنامه­ریزی تولید انرژی الکتریکی و تعیین مقدار و مکان نگهداری ذخیره چرخان متناظر با سطح ریسک نقاط بار مشترکین بوسیله آنالیز سود/هزینه در برنامه بهینه سازی ورود و خروج اشتراکی واحدهای نیروگاهی که علاوه بر واحدهای حرارتی در بخش تولید واحدهای برق آبی ...

پایان نامه دریافت درجه کارشناسی ارشد ( M.S ) گرایش برق قدرت چکیده با گسترش روزافزون مصرف انرژی در جهان، توسعه شبکه های قدرت امری ضروریست. اما ایجاد خطوط انتقال جدید، مستلزم صرف زمان وهزینه های گزاف بوده ولذا درصورت امکان استفاده ازهمان خطوط با ظرفیت انتقال بالاتر بسیار مقرون به صرفه می باشد. امروزه سیستم شبکه های قدرت با مشکلاتی از قبیل ناپایداری ولتاژ با ریسک بالا و تلفات توان ...

ثبت سفارش