پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه

word 4 MB 32297 149
1392 کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
قیمت قبل:۶۴,۴۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۲۹,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد

    گرایش ساخت و تولید

    چکیده

    این پژوهش با تأکید بر واحد منابع قابل ردیابی (TRU)، مدیریت اطلاعات و تکنولوژی تبادل اطلاعات از دامداری تا میز مصرف کننده، به بررسی مفهوم قابلیت ردیابی الکترونیک مواد غذایی در سراسر زنجیره تأمین می‌پردازد. در راستای انجام این مسئولیت، UML (زبان مدل­سازی یکپارچه) برای ایجاد مدل داده محور محصول و برای مدیریت داده قابلیت ردیابی TRU در سراسر زنجیره به­کار گرفته می‌شود. در این پژوهش، یک رویکرد سیستمی به­منظور توسعه متدولوژی برای پیاده­سازی قابلیت ردیابی زنجیره تأمین مواد غذایی، مورد استفاده قرار گرفته است. این پژوهش شامل دو بخش کلی است. در بخش اول به معرفی قابلیت ردیابی، نیازمندی­ها و الزامات پیاده­سازی آن می­پردازیم و در بخش دوم، سیستم قابلیت ردیابی را جهت کنترل موجودی در سازمان به­کار می­گیریم. در راستای انجام این کار، زنجیره تأمین ماست به­عنوان سازمان هدف، انتخاب شده است. زنجیره تأمین ماست، از پنج حلقه تشکیل شده که ماده اولیه تولید ماست (شیر) را از دامدار تهیه نموده، آن را به ماست تبدیل کرده و به مشتری نهایی تحویل می­دهند. برای انجام ردیابی از ابزارهای شناسایی چون RFID بهره برده­ایم.

    واژه­های کلیدی: قابلیت ردیابی، ردیابی، پیگیری.

     

    1-1-مقدمه

     این پایان­نامه با تأکید بر واحد منابع قابل ردیابی[1] (TRU)، مدیریت اطلاعات و تکنولوژی تبادل اطلاعات از مزرعه تا میز مصرف­کننده، به بررسی مفهوم قابلیت ردیابی الکترونیک مواد غذایی در سراسر زنجیره تأمین می‌پردازد. در راستای انجام این مسؤلیت، زبان مدل سازی یکپارچه[2] (UML) برای ایجاد مدل داده محور محصول و برای مدیریت داده قابلیت ردیابی TRU، در سراسر زنجیره بکار گرفته می‌شود. در این فصل از تحقیق، محقق به بیان مسأله اصلی پژوهش، تشریح و بیان موضوع، ضرورت انجام تحقیق و نتایج مورد انتظار می‌پردازد و سپس اهداف اساسی از انجام تحقیق، روش تحقیق، روش گردآوری اطلاعات، و روش‌های آنالیز اطلاعات بصورت خلاصه بیان می‌گردد، سپس اصطلاحات و واژه‌های تخصصی تعریف شده و در پایان ساختار پژوهش تشریح می‌گردد.

    1-2-تشریح و بیان مسئله

    در یک سیستم تولیدی، برای رسیدن به پیشینه و یا سابقه یک محصول و یا وضعیت فعلی محصول، به راهکار‌هایی نیاز است. تعیین سابقه و یا پیشینه محصول برای بسیاری از مشتریان و یا بسیاری محصولات مهم می‌باشد. برای بسیاری از مشتریان مهم است که محصول در کجا، تحت چه شرایطی، تحت چه فرایندهایی و در چه زمانی ایجاد شده است. منشاء محصول نیز در بسیاری موارد اهمیت پیدا می‌کند. به­عنوان مثال با توجه به بالا بودن جمعیت مسلمانان جهان، اطمینان از تهیه گوشت حلال برای این جمعیت از جهان مهم می‌باشد. این امر برای تمامی کشورهای جهان امری ضروری است و سازمان‌ها با ارائه مدرکی که حلال بودن گوشت را تضمین کند قادر به برقراری ارتباط با بیش از یک چهارم جمعیت دنیا خواهند شد. این سازمان‌ها باید اصول استاندارد غذای حلال را رعایت کنند از جمله اینکه، مواد و خوراک دام نباید از اجزاء غیر حلال فراوری شده باشد؛ شرایط ذبح و صید شرعی مطابق قوانین اسلام اجرا شود؛ تفکیک خطوط فراوری محصولات حلال و غیر حلال انجام پذیرد و غیره؛ علاوه بر این باید برچسب و یا نشانه‌ای بر روی این محصولات فراوری شده قرار بگیرد تا مصرف کننده قادر به تشخیص این محصولات باشد.

    همچنین محصولات ارگانیک[3] که در حال حاضر بسیار مورد توجه عموم مردم قرار گرفته­اند. بدلیل افزایش نگرانی‌ها در مورد باقیمانده سموم و مواد شیمیایی استفاده شده برای از بین بردن آفت­کش‌ها، محصولات ارگانیک وارد بازار شدند. این محصولات جایگاه ویژه‌ای در بازار پیدا کرده­اند و از بهای تقریبی 20% بیشتر از سایر محصولات مشابه‌شان برخوردارند. مشتریان این محصولات نسبت به پیامدهای محیطی حساس می‌باشند. در روش تولید این محصولات، بر منابع تجدید­پذیر اتکا شده است. این محصولات بدون دخالت و مصرف آفت­کش‌ها و کودهای شیمیایی تولید می‌شوند. برای ایجاد اطمینان مشتری از محصولاتی که استفاده می‌کند لازم است، محل تولید اینگونه محصولات و موادی که در تولید آنها مورد استفاده قرار گرفته بهمراه دیگر اطلاعات مورد نیاز بر روی محصول درج شود. در مطالعه‌ای که توسط دیکنسون [4]و همکارانش (2002) انجام شد، آنها در‌یافتند که مصرف­کنندگان ایالات متحده مایل به پرداخت هزینه بیشتر برای محصولاتی هستند که قابلیت ردیابی، شفافیت و افزایش تضمین کیفی را ارائه می‌دهند.

    تجربه نشان می‌دهد، مصرف­کنندگان حاضرند برای کالاهایی که دارای شناسنامه ردیابی هستند بهای بیشتری را بپردازند [1]. در واقع ردیابی محصول ارزش افزوده‌ای برای سازمان به همراه می‌آورد که این امر و موارد بسیار دیگر تعریف قابلیت ردیابی را موجب شده است. نمونه ی دیگری ذکر می‌کنیم. از بین مواد غذایی، غذاهای دریایی قابلیت فاسد­شدن بالایی دارند. وضعیت حرارت و شرایط زمانی برای این نوع محصولات بسیار با اهمیت می‌باشد. بنابراین لحاظ کردن این موارد بعنوان بخشی از تاریخچه محصول امری ضروری می­باشد. در کل اصیل بودن و قابل اعتماد بودن محصول باید تحت استانداردهایی باشد و زیر نظر سازمان‌هایی ارائه شود. قابلیت ردیابی نه­تنها برای مشتریان می‌تواند مثمر ثمر باشد، حتی این امر می‌تواند برای نهادهای نظارتی نیز سودمند باشد. مثلاً در فنلاند اجازه برداشت انواع توت از زمین، صرف نظر از مالکیت و منطقه تحت اشغال، زیر نظر نهاد‌های نظارتی خاصی می‌باشد. این مناطق که محصولات در آن بصورت ارگانیک می‌باشند، نقشه برداری شده­اند. هنگامی که توت از یکی از این مناطق جنگلی برداشت می‌شود. خریدار محلی باید منطقه برداشت توت را تأیید و شرکت توت نیز باید سوابق برداشت را به منظور اطمینان از ارگانیک بودن مواد اولیه، حفظ نماید. هر مرحله از زنجیره تأمین اطلاعات انواع توت و محصولات را مستند­سازی می‌نماید. با پیروی از این اسناد تعیین مساحت برداشت انواع توت امکان‌پذیر است.

    1-3-اهمیت و ضرورت تحقیق

    همانطور که در بخش قبل گفته­ شد، با توجه به افزایش قابل توجه بیماری‌های قابل‌انتقال از مواد غذایی در طول چند دهه گذشته و مصرف سموم و مواد شیمیایی مضر برای انسان در تولید محصول، مصرف کنندگان مواد غذایی بیش از پیش نگران مواد غذایی­ای هستند که مصرف می‌کنند. مواد غذایی پیش از آنکه بدست مصرف­کننده برسند، مسافتی طولانی را طی می‌کنند، و در زنجیره تأمین چندین بار دست بدست می‌شوند. در صورت وقوع یک حادثه، یافتن علت وقوع حادثه بسیار دشوار است. این مسئله ردیابی و پیگیری مواد غذایی را به یک وظیفه چالش­برانگیز تبدیل نموده است و نیافتن منشاء مشکل، خسارات هنگفتی به سازمان‌ها وارد نموده و همچنین موجب نارضایتی مشتری شده است. این امر می‌تواند سابقه یک سازمان را زیر سؤال برده و موجب پراکنده­شدن مشتریان یک علامت تجاری خاص شود. این موارد موجب شده، صنایع غذایی و نهاد‌های نظارتی به معرفی استانداردهای ردیابی و ایمنی مواد غذایی بپردازند و زیر مجموعه‌ها و تأمین کنندگان خود را ملزم به داشتن سیستم‌های قابلیت ردیابی نمایند. اتحادیه اروپا از سال 2002 و پس از شیوع فاجعه­بار بیماری جنون گاوی، اپراتورهای تجاری مواد غذایی را ملزم به داشتن سیستم‌هایی با قابلیت ردیابی در حوزه سیستم‌های اطلاعاتی کرد.

    علاوه بر صنایع غذایی، ردیابی در بسیاری از صنایع و کارهای خدماتی نیز مورد نیاز و مثمرثمر است. در ادامه مثالی ارائه می‌شود. این مثال ضرورت استفاده از قابلیت ردیابی را بخوبی نشان می‌دهد.

    "در سالن بزرگ مزایده گل بلوامنویلینگ[5] هلند، 6000 تولیدکننده گل، با32000 تراکنش وجود داشت، با سفارشات 2000 خریدار که باید هر روز صبح پیش از ساعت 11، بسته بندی می‌گردید و بصورت داخلی و یا خارجی حمل می‌شد. برچسب‌های شناسایی رادیو فرکانسی[6] (RFID) 100000 بارکش به­عنوان بخشی از تدارکات پیچیده و خودکار سیستم ردیابی، این محموله‌های بی­شکوفه است. حرکت بارکش‌ها در طول مایل‌ها، بصورت الکترونیک ردیابی می‌شد و سفارشات از بارکش‌ها برداشت می­شد و به درب منزل مشتریان حمل می‌گردید، برچسب‌های RFID توسط آنتن با برقراری ارتباط با نرم‌افزارهای تدارک، بموقع خوانده می‌شدند. و پرسنل می‌توانستند محل دقیق سفارشات، محتویات آنها و سرعت رسیدن محوله به مشتری را بدقت بررسی کنند" [2]. این موارد و بسیاری موارد دیگر نمونه‌ای از قابلیت‌های، ردیابی و موارد استفاده آن است که این سیستم را به ابزاری مفید برای هر سازمان بدل می‌کند.

     

    Abstract:

    This thesis investigates the concept of electronic food traceability throughout the supply chain, with an emphasis on Traceable Resource Unit (TRU) identification, data management, and information exchange technologies from cattle to table. To accomplish these tasks, a UML (Unified Modeling Language) was used to create a product centric data model for managing TRU traceability data throughout the chain. This study has two parts. The first part introduces traceability requirements, and implements requirements of it. In the second part, the traceability system is used to control inventory in the enterpraise. This study was conducted in yogurt supply chain. The yogurt’s supply chain consists of five cycles, which starts from providing the raw material (milk) from the cattle, turning it into the product (yogurt) and delivering it to the final consumer. To do this, we manipulated diagnostic tools such as RFID.

    Keywords:Traceability- Tracking- Tracing

  • فهرست:

                                                                                                                                              صفحه

     

    فصل 1- کلیات تحقیق   13

    1-1- مقدمه  13

    1-2- تشریح و بیان مسئله  13

    1-3- اهمیت و ضرورت تحقیق   14

    1-4- سوالات تحقیق   15

    1-5- اهداف اساسی تحقیق   16

    1-6- نتایج مورد انتظار پس از انجام تحقیق   16

    1-7- ساختار تحقیق   16

    1-8- قلمرو تحقیق   17

    1-8-1- دوره زمانی انجام تحقیق   17

    1-8-2- مکان تحقیق   17

    1-9- تعریف واژه‌ها و اصطلاحات تخصصی   17

    1-9-1- برنامه‌ریزی منابع سازمان 17

    1-9-2- مدیریت زنجیره تأمین   18

    1-9-3- قابلیت ردیابی   19

    1-9-4- ردیابی   19

    1-9-5- پیگیری   20

    1-10-   نمای کلی پایان نامه  20

    فصل 2- ادبیات نظری و پیشینه تحقیق   23

    2-1- ادبیات نظری   23

    2-1-1- مقدمه  23

    2-1-2- ERP  23

    2-1-3- مدیریت زنجیره تامین   27

    2-1-4- قابلیت ردیابی   32

    2-2- مرور پیشینه    53

    2-2-1- خلاصه مرور پیشینه  56

    2-3- نتیجه­گیری   62

    فصل 3- ­شناسی تحقیق   63

    3-1- مقدمه    64

    3-2- مدل‌سازی اطلاعات قابلیت ردیابی   64

    3-2-2- مدل­سازی سیستم قابلیت ردیابی مواد غذایی   68

    3-2-3- استاتیک یک سیستم قابل ردیابی   79

    3-3-  مدل‌های ارائه شده در قابلیت ردیابی   82

    3-3-1- مدل سلسله مراتبی IEC 62264  82

    3-3-2- مدل جهان شمولی هولونیک    84

    3-3-3- مدل استفاده شد توسط تاکور و همکاران (2010) 86

    3-3-4- مدل استفاده شده توسط جی هو و همکاران (2013) 87

    3-3-5- مدل ارائه شده توسط جانسن والرز و همکاران (2003) 89

    3-3-6- مدل ارائه شده توسط رز گارسیا و همکاران (2010) 91

    3-3-7- مدل ارائه شده توسط خبازی و همکاران (2010) 92

    3-3-8- مدل ارائه شده توسط جمسی (2010) 93

    3-4-  توسعه مدل  100

    3-4-1- تعریف سفارشی سازی انبوه 101

    3-4-2- مدل توسعه یافته: 102

    3 - 5-  نتیجه گیری   103

    فصل 4- پیاده سازی مدل پیشنهادی در صنعت لبنیات   104

    4-1-  مقدمه  105

    4-2-  پیش از پیاده­سازی   105

    4-2-1- اطلاعاتی درباره سازمان  106

    4-3-     مراحل مدل‌سازی   106

    4-3-1- مرحله اول: فرآیند تولید ماست   106

    4-3-2- مرحله دوم: ملاحظات قابلیت ردیابی   110

    4-3-3- مرحله سوم: تشریح الزامات   111

    4-3-4- مرحله چهارم: مدل­سازی مفاهیم  112

    4-3-5- مرحله پنجم: دینامیک بهر  113

    4-3-6- مرحله ششم: مدل­سازی منطقی محصول  122

    4-3-7- هزینه پیاده­سازی قابلیت ردیابی: 127

    4-4- نتیجه­گیری   128

    فصل 5- نتایج و پیشنهادات تحقیق   129

    5-2- یافته‌های اصلی تحقیق   130

    5-3- اهداف تحقیق      132

    5-4- نتایج حاصل از تحقیق   133

    5-5- سهم علمی تحقیق   135

    5-6- محدودیت‌های تحقیق   136

    5-7- پیشنهادات برای تحقیقات آتی   136

    فصل 6- مراجع تحقیق   139

    منبع:

    D. Dickinson and D. Bailey, "Meat Traceability: Are US Consumers Willing to Pay for it?," Journal of Agricultural Economics and Resource Economics, vol. 27(2), pp. 348-364, 2002.

    X. Zhu, S. K. Mukhopadhyay and H. Kurata, "A review of RFID technology and its managerial applications," Journal of Engineering and Technology Management, vol. 29, p. 152–167, 2012.

    "Enterprise resource planning," [Online]. Available: http://en.wikipedia.org/wiki/Enterprise_resource_planning.

    ف. مصافی , "Supply chain management," کتاب کنترل موجودی, [Online]. Available: http://en.wikipedia.org/wiki/Enterprise_resource_planning.

    K. M. Karlsen, B. Dreyer, P. Olsen and E. O. Elvevoll, "Literature review: Does a common theoretical framework to mplement food traceability exist?," Food Control, vol. 32, pp. 409-417, 2013.

    L. Ulla, "Traceability in Agrifood Chains," Intelligent Agrifood Chains and Networks, pp. 1-16, 2011.

    A. Bechini, M. G. Cimino, F. Marcelloni and A. Tomasi, "Patterns and technologies for enabling supply chain traceability through collaborative e-business," nformation and Software Technology, vol. 50, p. 342–359, 2008.

    "GS1 Traceability," productssolutions, [Online]. Available: http://www.gs1.org. [Accessed 2006].

    ISO-22005:2007, "Traceability in the feed and food chain e General principles and basic requirements for system design and implementation," International Organization for Standardization, 2007.

    ISO, "Quality management systems e Fundamentals and vocabulary ISO," International Organization for Standardization, 1994.

    L. Opara, "Traceability in agriculture and food supply chain: a," European Journal of Operational Research159, p. 269–295., 2004.

    I. RUS, "the sustainability of integrated information system," Procedia Economics and Finance 3, p. 1005 – 1011, 2012.

    "ERP" [Online]. Available: www.irerp.com.

    م. کازونی and ا. کازرونی, برنامه ریزی منابع سازمان, تهران: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی, 1388.

    TRACE 2, 2008. Annex I – TRACE – Tracing Food Commodities in Europe ‘Description of Work’, FP6-2003-FOOD-2-A Proposal No. 006942, Sixth Framework Programme.

    P. Mandal and A. Gunasekaranb, "Application of SAP R/3in on-line inventory control," Int. J. Production Economics, vol. 75, p. 47–55, 2002.

    2. Liu, Zugang., Nagurney, Anna., (2011), Supply Chain Outsourcing under exchange rate risk and Competition, Omega, Vol.39, pp: 539-549.

    " Chen, I.J., Paulraj, A. (2004). “Towards a theory of supply chain management: the constructs and measurements”, Journal of Operations Management, Vol. 22, pp. 119-150

    " اشتدلر، ه و کیلگر، ک (1385)، مدیریت زنجیره تأمین، ترجمه نسرین عسگری و رضا زنجیرانی فرهانی، چاپ اول، تهران: انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر.

     

    "- هوگس، م (1387)، اصول و مبانی مدیریت زنجیره تأمین، ترجمه محسن شیخ سجادیه و محمدرضا اکبری جوکار، چاپ اول، تهران: انتشارات آدینه، صص 15-17.".

    Handfield, Robert, Ragatz, Gary, Monczka, Robert, and Peterson, Kenneth, “Involving Suppliers in New Product Development”, California Management Review, vol. 42, no. 1, Fall 1999, pp. 59-82

    Handfield, R.B., Nichols, E.L. (2004). “Key issues in global supply base management”, Industrial Marketing Management, Vol. 33, pp. 29-35.

    Hung-Yi Wu, Gwo-hshiung Tzeng, Yi-Hsuan-Chen, (2004), A Fuzzy MCDM Approach for Evaluating Banking Performance based on Balanced Scorecaed, Expert Systems With Applications, vol:36, pp:10135-10147

    X. Zhang, . J. Feng, M. Xu and J. Hu, "Modeling traceability information and functionality requirement in export-oriented tilapia chain," Journal of the Science of Food and Agricultur, vol. 91(7), pp. 1316-1325, 2010.

    J. Hu, X. Zhang, L. Mihaela Moga and M. Neculita, "Modeling and implementation of the vegetable supply chain traceability system," Food Control, pp. 341-353, 2013.

    M. Jansen-Vullers , C. van Dorp and A. Beulens, "Managing traceability information in manufacture," International Journal o f Elsevier 23 (5), p. 395–413., 2003.

    H. G. Gemesi, "Food Traceability Information Modeling and Data Exchange and GIS Based Farm Traceability Model Design and Application," Iowa State University, 2010.

    M. Thakur and K. A.-M. Donnelly, "Modeling traceability information in," ournal of Food Engineering, vol. 99, pp. 98-105, 2010.

    S. Arason , E. I. Ásgeirsson Margeirsson, B., Ma and B. Margeirsson, Decision support systems for the food industry. In, Berlin-German, pp. 295-315.

    J. A. Alfaro and L. A. Ra ´bade, "Traceability as a strategic tool to improve inventory management:," Int. J. Production Economics, p. 104–110, 2009.

    Banterle, A., & Stranieri, S. (2008). The consequences of voluntary traceability system for supply chain relationships. An application of transaction cost economics. Food Policy, 33(6), 560e569.

    A. Bechini, M. Cimino, F. Marcelloni and A. Tomasi, "Patterns and technologies for enabling supply chain traceability through collaborative e-business," Information and Software Technology, vol. 50, p. 342–359, 2008.

    T. Moe, "Perspectives on traceability in food manufacture.," Trends in Food Science & Technology,, vol. 9, no. 5, pp. 211-214, 1998.

    Wang, X., & Li, D. (2006). Value added on food traceability: a supply chain management approach. In IEEE conference on service operations and logistics, and informatics (SOLI 2006) (pp. 493e498). Shanghai, China: The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

    M. Canavari , S. Centonze, M. Hingley and R. Spadoni, "Traceability as part of competitive strategy in the fruit supply chain," British Food Journal, vol. 112(2), pp. 171-184, 2010.

    A. Banterle and S. Stranieri, "he consequences of voluntary traceability system for supply chain relationships. An application of transaction cost economics," Food Policy, vol. 33(6), pp. 560-569, 2008.

    P. ngelseth, "Food product traceability and supply network integration," Journal of Business & Industrial Marketing,, vol. 24, no. 5/6, pp. 421-430, 2009.

    Gellynck, X., Verbeke, W., Vermeire, B., "Pathways to increase consumer trust in meat as a safe and wholesome food," Meat Science, vol. 74, no. 1, p. 161–171, 2006.

    Bertolini, M., Bevilacqua, M., & Massini, R. (2006). FMECA approach to product traceability in the food industry. Food Control, 17(2), 137e145.

    Donnelly, K. A.-M., Karlsen, K. M., & Dreyer, B. (2012). A simulated recall study in five major food sectors. British Food Journal, 114(7), 1016e1031.

    Karlsen, K. M., & Senneset, G. (2006). Traceability: simulated recall of fish products. In J. Luten, J. Oehlenscghlager, C. Jacobsen, K. Bekaert, & A. Særbo (Eds.), Seafood research from fish to dish, quality, safety and processing of wild and farmed fish (pp. 251e262). The Netherlands: Wageningen Academic Publishers.

    Pálsson, P. G., Storøy, J., Frederiksen, M., & Olsen, P, Traceability and electronic transmission of qualitative data of fish products, Lyngby, Denmark: Department of Seafood Research, 2000.

    Frosch, S., Randrup, M., & Frederiksen, M. (2008). Opportunities for the herring industry to optimize operations through information recording, effective traceability systems, and use of advanced data analysis. Journal of Aquatic Food Product Technology, 17(4), 387e403.

    C. Dupuy, V. Botta-Genoulaz and A. Guinet, "Batch dispersion model to optimise traceability in food industry," Journal of Food Engineering, vol. 70(3), pp. 333-339, 2005

    F. Schwagele, "Traceability from a European perspective," Meat Science,, vol. 71(1), p. 164e173, 2005.

    M. Jansen-Vullers , C. Van Dorp and A. Beulens, "Managing traceability information in manufacture," International Journal of Information Management, vol. 23(5), pp. 395-413, 2003

    Lindwall, M., & Sandahl, K. (1996). Practical implications of traceability. Software ePractice and Experience, 26(10), 1161e1180.

    Petroff, J. N., & Hill, A. V. H. "A framework for the design of lot-tracing systems for the 1990s," Production and Inventory Management Journal, vol. 32(2), pp. 55-61, 1991.

    Crama, Y., Pochet, Y., & Wera, Y, "A Discussion of Production Planning Approaches in the Process Industry," Center for Operations Research discussion paper CORE, 2001.

    Rutten, W. G. M. M., & Bertrand, J. W. M. (1998). Balancing stocks, flexible recipe costs and high service level requirements in a batch process industry: A study of a small-scale model. European Journal of Operational Research, 10(3), 626–642.

    Bianchi, A., Fasolino, A. R., & Visaggio, G., "An exploratory case study of the maintenance effectiveness of traceability models," in In Proceedings IWPC 2000. 8th International workshop on program comprehension (pp. 149e158)., Ireland, 2000.

    A. Regattieri, M. Gamberi and R. Gamberi, "Traceability of food products:eneral framework and experimental evidence," Journal of Food Engineering, vol. 81(2), pp. 347-356, 2007

    Derrick, S., & Dillon, M, "A guide to traceability within the fish industry," in SIPPO, Eurofish, Humber Institute of Food & Fisheries ISBN 1-900134-18-7, A guide to traceability within the fish industry, 2004.

    Storøy, J., Senneset, G., Forås, E., Olsen, P., Karlsen, K. M., & Frederiksen, M. "Improving traceability in seafood production," in Improving eafood products for the consumer, part VI seafood traceability to regain consumer confidence, Cambridge,, 2008.

    CEN, "Traceability of fishery products," European Committee for Standardization., Belgium, 2003.

    Aarnisalo, K., Heiskanen, S., Jaakkola, K., Lander, E., Raaska, L. "Traceability of food and foodborne hazards," VTT Research Notes 2395, Helsinki, 2007.

    V. Kirova, N. Kirby, D. Kothari and G. Childress, "Effective Requirements Traceability:," Technical Journal, vol. 12, no. 4, pp. 143-157, 2008.

    P. Olsen, "Food traceability process mapping. Standard method for analyzing material flow, information flow and information loss in food supply chains," Workshop hosted by Nofima association with the trace project 25e26th, Tromsø, Norway: Nofima, 2009.

    B. Manos and I. Manikas, "Traceability in the Greek fresh produce sector:drivers and constraints," British Food Journal, vol. 112(6), pp. 540-652, 2010.

    L. Schulz and G. Tonsor, "Cow-calf producer preferences for voluntary traceability systems," Journal of Agricultural Economics, vol. 61(1), pp. 138-162, 2010

    L. Ruiz-Garcia, G. Steinberger and M. Rothmund, "A model and prototype implementation for tracking and tracing agricultural," Food Control, vol. 21, p. 112–121, 2010.

    R. Lindau and K. Lumsden, "The use of automatic data capture systems in inventory," Int. J. Production Economics, vol. 59, pp. 159-167, 1999.

    R. Hornby, "RFID solutions for the express parcel and airline baggage industry," in Proceedings IEE Colloquium on RFID Technology, London, 1999.

    X. Zhu, S. K. Mukhopadhyay and H. Kurata, "A review of RFID technology and its managerial applications," J. Eng. Technol. Manage, vol. 29, p. 152–167, 2012.

    R. Spiegel, "U.S. and U.K. top countries for RFID implementation," Supply Chain Management Review, February 2010. [Online]. Available: http://www.scmr.com/article/CA6395552.html.

    R. Madge, "esponding to traceability needs.," New Food, vol. 8, no. 3, p. 78–82, 2008.

    Kumar, P., Reinitz, H.W., Simunovic, J., Sandeep, K.P., Franzon, P.D., "Overview of RFID technology and its applications in the food industry," Journal of Food Science, vol. 74, no. 8, pp. 101-106, 2009.

    C. Krivda, "RFID after compliance: integration and payback," Business Week, December, 2004.

    M. O’Connor, "Alien drops tag price to 12.9 cents," RFID Journal (online), 2005.

    z. System, "Barcode encyclopedia," zebra System, [Online]. Available: http://www.zebra.com.

    E. Chaco´n, I. l. Isabel Besembe, N. Flor, J. Montilva and E. Colinac, "an integration architecture for the automation of a continuous production complex," ISA Transactions, vol. 41, p. 95–113, 2002.

    M.R. Khabbazi, "Data Modeling of Traceability Information for Manufacturing Control System," in International Conference on Information Management and Engineering, 2009.

    M. Jarke, M. Miatidis, M. Schluter and S. Brandt, "Media-assisted product and process traceability in supply chain engineering," in Proceedings of the 37th Conference on System Sciences. 30088.1, 2004.

    EDI vs. XML, 2008. Electronic Data Interchange Development.

    com/XMLvsEDI.html>

    C. J. Date, "wikipedia," 2000. [Online]. Available: http://en.wikipedia.org/.

    Baïna.S, H. Panetto and G. Morel, "A holonic approach for application interopearbility in manufacturing systems environment," In Proc of the 16th IFAC World Congress, 2005.

    J. Rosén, "Federated Through-Life Support, Enabling Online Integration of Systems within the PLM Domain," in 1st Nordic Conference on Product Lifecycle Management, Göteborg, January 25-26, 2006.

    S. Terzi , J. Cassina and H. Panetto, "Development of a metamodel to foster interoperability along the product lifecycle traceability," Politecnico di Milano, Department of Economics, Management and Industrial Engineering, 2007

    M. de Castro Neto, M.B. Lima Rodrigues, P. Aguiar Pinto, I. Berger, "Traceability on the web – a prototype for the Portuguese beef sector," in Proceedings of EFITA Conference, Debrecen, Hungary, 2003.

    C. v. Dorp, "Tracking and tracing business cases: incidents," in accidents and opportunities, in: Proceedings of EFITA Conference, Debrecen, Hungary, 2003.

    A. A. J. Hagel, "Net Gain: Expanding Markets Through Virtual Communities," Harvard Business School Press, Boston, MA, USA, 1997.

    B. Roberts, A. Svirskas, B. Matthews, "Request Based Virtual Organisations (RBVO): an Implementation Scenario, in: Collabora ive Networks and Their Breeding Environments," in Sixth IFIPWorking Conference on Virtual Enterprises, (PRO-VE’05), New York, NY, USA, 2005.

    Varun Grover, William J. Kettinger, "Process Think: Winning Perspectives for Business Change in the Information Age," 2000.

    T. w. E.-p. ‘TRACE, "TraceFood," 2012. [Online]. Available http://www.tracefood.org/index.php/Main.

    C. Dupuy, V. Botta-Genoulaz and A. Guinet, "Batch dispersion model to optimise traceability in food industry," Journal of Food Engineering, vol. 70(3), pp. 333-339, 2005.

    K.-M. Donnelly, K. Karlsen and P. Olsen, "The importance of transformations for traceability – a case study of lamb and lamb products," Meat Science, vol. 83, p. 68–73, 2009..

    Thompson, M., Sylvia, G., & Morrissey, M. T., "Seafood traceability in the unite states: Current trends, systemdesign, and potential applications.," Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, vol. 1, pp. 1-7, 2005.

    Xiaoyu Yang, Philip Moore, Seng Kwong Chong, "Intelligent products: From lifecycle data acquisition to enabling product-related services," Computers in Industry, vol. 60, p. 184–194, 2009.

    I. 62264, "Enterprisecontrol system integration," in Models and terminology, IEC, Geneva, 2002, p. Part 1.

    . H. Panetto, S. Baïna and G. Morel , "Mapping the IEC 62264 models onto the Zachman framework for analysing products information traceability: a case study," Journal of Intelligent Manufacturing, Springer Verlag 2007.

    M. M. Seidel D., "IMS – Holonic Manufacturing Systems: systems components of autonomous models and their distributed control," Also known as The Book of HMS, TC5 project , vol. Vol 0, 1994.

    . Gouyon D., "Work in progress for product driven manufacturing automation," in Proceedings of IFAC INCOM Symposium, Salvador, de Bahia, Brasil, 2004.

    S. Terzi , J. Cassina and H. Panetto, "Development of a metamodel to foster interoperability along the product lifecycle traceability," Politecnico di Milano, Department of Economics, Management and Industrial Engineering, 2007.

    S. Ambler, "The Object Primer 3rd Edition: Agile Model-Driven Development with UML 2.0. Cambridge University Press," p. 351–380, 2008.

    X. Li, "Developing a knowledge-based early warning system for fish disease/health via water quality management.," Expert Systems with Applications, vol. 36, pp. 6500-6511, 2009.

    "Tracecore," ―XML: The Language of Traceability, 2009. [Online]. Available: www.tracefood.org.

    A. Kamis, M. Koufaris and T. Stern, "Mass customization," 2008. [Online]. Available: http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_customization.

    "A Logistics Reference Modelfor Mass Customization," [Online]. Available: http://www.intechopen.com.

    " http://www.abouzaromidi.com," [Online].

     

    M. Khabbazi, M. Yusof Ismai, N. Ismail and S. Mousavi, "Modeling of Traceability Information System for Material Flow Control Data," Australian Journal of Basic and Applied Sciences, vol. 4(2), pp. 208-216, 2010

    L. Cheng, "Traceability in manufacturing system," هinternational Journal of Operations & Production Management, vol. 14(10), pp. 4-16, 1994.

    M. F. Opara, "Food traceability from field to plate," Outlook on Agriculture, vol. 30(4), pp. 239-247, 2001.

    U. Bollen, "Traceability in postharvest quality management," International Journal of Postharvest Technology and Innovation, vol. 1(1), pp. 93-105, 2006.

    B. García, "Traceability management architectures supporting total traceability in the context of software engineering," in Sixth International conference in information research and application i. Tech 2008, Varna, 2008.

    P. Olsen and M. Aschan, "Reference method for analyzing material flow, information flow and information loss in food supply chains," Trend in Food Science and Technology, vol. 21, pp. 313-320, 2010

    G. M. Kim, "An ontology for enterprise modelling," in n Proceedings of the fourth Workshop on Enabling Technologies: Infrastructure for Collaborative Enterprises WET ICE ’95, Los Albamitos, USA, 1995.

    A. F. Bollen, "Traceability in fresh produce supply chain," in International conference postharvest unlimitedown under 2004 , Sydney, Australia, 2004.

    U. Schröder, "Challenges in the traceability of seafood," Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, vol. 3(1), pp. 45-48, 2008.

    . R. M. ebestyen, "Towards a traceability solution on the food supply chain," in In The 8th nternational conference on technical informatics (Conti’ 2008), Timisoara, Romania: The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), 2008.

    G. Senneset, E. Forås and K. Fremme, "Challenges regarding implementation of electronic chain traceability," British Food Journal, vol. 109, pp. 805-818, 2007

    T. Skoglund and P. Dejmek, "Fuzzy traceability: a process simulation derived xtension of the traceability concept in continuous food processing," Food and Bioproducts Processing, vol. 85, pp. 354-359, 2007

    . S. J. N. Smith, "Traceability from a US perspective," Meat Science, vol. 71, pp. 174-193, 2007.

    M. Thakur and C. Hurburgh, "Framework for implementing traceability system in the bulk grain supply chain," Journal of Food Engineering, vol. 95(4), pp. 617-626, 2009.

    . M. M. T. Thompson, "Seafood traceability in the United States: current trends, system design, and potential applications," omprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, vol. 4(1), pp. 1-7, 2005.

    Wang, X., & Li, D.,, "Value added on food traceability: a supply chain management approach," in In IEEE conference on service operations and logistics, and informatics (SOLI 2006) (pp. 493e498), Shanghai, China: The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), 2006.

    a. Elbers, "Tracing systems used during the epidemic of classical swine fever in the Netherlands," Revue Scientifique Et Technique De L Office nternational Des Epizooties, vol. 20(2), pp. 614-629, 2001.

    A. Frederiksen, "Infofisk: development and validation of an Internet based traceability system in a Danish domestic fresh fish chain," Journal of Aquatic Food Product Technology, vol. 11(2), pp. 13-34, 2002.

    j. Galvão , s. Margeirsson, c. Garate, J. Viðrsson and M. Oetterer, "Traceability system in cod fishing," Food Control, vol. 21(10), pp. 1360-1366, 2010.

    T. T. N. Mai, "Enhancing quality management of fresh fish supply chain through improved logistics and ensured traceability," Doctoral thesis, 2010.

    B. A. F. Riden, "Agricultural supply system traceability, part II:implications of packhouse processing transformations," Biosystems Engineering, vol. 98, pp. 401-410, 2007.

    W. Viaene, "Traceability as a key instrument towards supply chain and quality management in the Belgian poultry meat chain," Supply Chain Management, vol. 3(3), pp. 139-141, 1998.

    Zadernowski, M. R., Verbeke,W., Verhè, R., & Babuchowski, A "Towards meat traceability critical control point analysis in the Polish pork chain," Journal of International Food & Agribusiness Marketing, vol. 12(4), pp. 5-22, 2001.

    Roheim, C., & Sutinen, J. G. "Trade and marketplace measures to promote ustainable fishing practices," International Centre for Trade and Sustainable Development, 2006.

    Schmid, A., & Connelly, J., "Round table on eco-labelling and certification in the fisheries sector e Proceedings.22e23rd April 2009," in Agriculture, Nature and Food Quality, Netherlands, 2009.

    F. Madec , R. Geers, P. Vesseur, N. Kjeldsen and T. Blaha, "Traceability in the pig production chain," Revue Scientifique Et Technique (International Office of Epizootics) , vol. 20 (2), p. 523–537, 2001. 

    M. Bevilacqua, F.E. Ciarapica *, G. Giacchetta, "Business process reengineering of a supply chain and a traceability system: a case study," Journal of Food Engineering, vol. 93(1), pp. 13-22, 2009.

    Frosch, S., Randrup, M., & Frederiksen, M. "Opportunities for the herring industry to optimize operations through information recording, effective traceability systems, and use of advanced data analysis," Journal of Aquatic Food Product Technology, vol. 17(4), pp. 387-403, 2008.

    Roheim, C., & Sutinen, J. G, "Trade and marketplace measures to promote ustainable fishing practices," International Centre for Trade and Sustainable Development, 2006.

    Schmid, A., & Connelly, J."Round table on eco-labelling and certification in the fisheries sector," Agriculture, Nature and Food Quality, 2009.

    Sant’Ana, L. S., Ducatti, C., & Ramires, D. G. "Seasonal variations in chemical composition and stable isotopes of farmed and wild Brazilian freshwater fish," Food Chemistry, vol. 122(1), pp. 74-77, 2010.

    T. K. Olson, "Potential changes in relative competitiveness in response to changes in the demand for traceability and assurance: A case study of Chilean salmon aquaculture. Doctoral thesis. Logan, Utah," International Food and Agribusiness, 2005.

    M. Hernández-Jover, N. Schembri, A. Toribio and P. Holyoake, "Evaluation of the implementation of new traceability and food safety requirements in the pig industry in Eastern Australia," Australian Veterinary Journal, vol. 87(10), pp. 387-396, 2009

    Mai, "Benefits f traceability in fish supply chains e case studies," British Food Journal, Vols. 112(8-9), pp. 976-1002, 2010.

    W. Van Rijswijk, L. Frewer, D. Menozzi and G. Faioli, "Consumer perceptions of traceability: a cross-national comparison of the associated benefits," Food Quality and Preference, vol. 19(5), pp. 452-464, 2008

    P. Engelseth, "Food product traceability and supply network integration," Journal of Business & Industrial Marketing,, vol. 24(5/6), pp. 421-430, 2009.

    X. Wang, D. Li and C. O’Brien, "Optimisation of traceability and operations planning: an integrated model for perishable food production," International Journal of Production Research, pp. 1-22, 2009

    E. Huang and J.-C. Yang, "The integration of seafood traceability systems for shrimp value chain systems," International Journal of Computers, Vols. 201-210, p. 3(2), 2009

    S. Margeirsson, "Processing forecast of cod e Decision making in the cod industry based on recording and analysis of value chain data," Faculty of Engineering, University of Iceland, 2008.

    R. L. S. Garf, "Shrink reduction strategies – proactively control lost inventory," Retrieved April 2010. [Online].

    H. Heese, "Inventory record inaccuracy, double marginalization, and RFID adoption," Production and Operations Management, vol. 16 (5), pp. 542-553, 2007.

    Rekik, "Analysis of the impact of the RFID technology on reducing product misplacement errors at retail stores," International Journal of Production Economics, vol. 112 (1), p. 264–278, 2008.

    B. A. Hardgrave, "Does RFID improve inventory accuracy? A preliminary analysis," International Journal of RF Technologies: Research and Applications, vol. 1(1), pp. 44-56, 2009.

    D. Delen, "RFID for better supply-chain management through enhanced information visibility," Production and Operations Management, vol. 16 (5, p. 613–624, 2007.

    . H. D. Sparling, "Costs and benefits of traceability in the Canadian dairy-processing sector," Journal of Food Distribution Research, vol. 37(1), pp. 154-160, 2006.

    Ö. E. Çakıcı, H. Groenevelt and A. Seidmann, "Using RFID for the management of pharmaceutical inventory — system optimization and shrinkage control," Decision Support Systems, vol. 51, p. 842–852, 2011.

    J. Chongwatpol and R. Sharda, "RFID-enabled track and traceability in job-shop scheduling environment," European Journal of Operational Research, vol. 227, p. 453–463, 2013.

    C. N. R. Bollen, "Agricultural supply system traceability, part 1: role of packing procedures and effects of fruit mixing," Biosystems Engineering, vol. 98, pp. 391-400, 2007.

    K. Karlsen, C. Sørensen, F. Forås and P. Olsen, "Critical criteria when implementing electronic chain traceability in a fish supply chain," Food Control,, vol. 22(8), pp. 1339-1347, 2011

    G. Senneset, E. Forås and K. Fremme, "Challenges regarding implementation of electronic chain traceability," British Food Journal, vol. 109, pp. 805-818, 2007.

    K. O. Chryssochoidis, "A cost-benefit evaluation framework of an electronic-based traceability system," Food Journal, Vols. 565-582, pp. 111(6-7), 2009.

    O. Kehagia, P. Chrysochou, Chryssochoidis and A. Krystallis, "European consumers’ perceptions, definitions and expectations of traceability and the importance of labels, and the differences in these perceptions by product type," Sociologia Ruralis, vol. 47, pp. 400-416, 2007.

    A. Banterle and S. Stranieri, "he consequences of voluntary traceability system for supply chain relationships. An application of transaction cost economics," Food Policy, vol. 33(6), pp. 560-569, 2008

    L. Schulz and G. Tonsor, "Cow-calf producer preferences for voluntary traceability systems," Journal of Agricultural Economics, vol. 61(1), pp. 138-162, 2010

    Wang, X., Li, D., O’Brien, C.,, "Optimisation of traceability and operations lanning: an integrated model for perishable food production," International Journal of Production Research, pp. 1-22, 2009.

    E. Abad, F. Palacio , M. Nuin , A. González de Zárate, A. Juarros  J.M. Góme, S. Marco "RFID smart tag for traceability and cold chain monitoring of foods:demonstration in an intercontinental fresh fish logistic chain," Journal of Food Engineering, vol. 93(4), pp. 394-399, 2009.

    V. Moretti, G. Turchini, F. Bellagama and F. Caprino, "Traceability issues in fishery and aquaculture products," Veterinary Research Communications, vol. 27, pp. 497-505, 2003

    p. Peres, n. Barlet, G. Loiseau and D. Montet, "Review of the current methods of analytical traceability allowing determination of the origin of foodstuffs," Food Control, vol. 18(3), pp. 227-235, 2007.

    S. I. Pèrez-Villarreal, "Validation of traceability in the seafood production chain," in Improving seafood products for the consumer, part VI seafood traceability to regain consumer, Cambridge, UK: Woodhead Publishing Limited, 2008.

    G. M. Q. G. P. J. P. L. &. G. G. Turchini, "Traceability and discrimination among differently farmed fish: a case study on Australian Murray cod," ournal of Agricultural and Food Chemistry,, vol. 57(1), pp. 274-281, 2009.

    O. P. Donnelly, "The importance of trans formations in traceability e a case study of lamb and lamb products," Meat Science, vol. 83(1), pp. 69-73, 2009.

    B. Manos and I. Manikas, "Traceability in the Greek fresh produce sector:drivers and constraints," British Food Journal, vol. 112(6), pp. 540-652, 2010

    T. Jensen, J. Nielsen, E. Larsen and J. Clausen, "The fish industry e towards supply chain modeling," Journal of Aquatic Food Product Technology, vol. 19, pp. 214-226, 2010.

    L. Lo Bello, O. Mirabella and N. Torrisi, "Modelling and evaluating traceability systems in food manufacturing chains," in In 13th IEEE International Workshops on Enabling Technologies: Infrastructure for Collaborative Enterprises (WETICE’04), 2004.

    J. Storøy, M. Thakur and P. Olsen, "The TraceFood Framework – Principles and guidelines for implementing traceability in food value chains," Journal of Food Engineering, vol. 115, p. 41–48, 2013.


موضوع پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, نمونه پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, جستجوی پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, فایل Word پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, دانلود پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, فایل PDF پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, تحقیق در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, مقاله در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, پروژه در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, پروپوزال در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, تز دکترا در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, پروژه درباره پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, گزارش سمینار در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه, رساله دکترا در مورد پایان نامه ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستم‌‌‌ های اطلاعاتی و ارتقا عملکرد سیستم IT با استفاده از سیستم‌‌‌ های ردیابی اطلاعاتی در سطح کف کارگاه

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) رشته : مدیریت صنعتی گرایش تولید چکیده: در عصر دانش، عدم استفاده از مزایای دانش می­تواند تاثیرات منفی بر روی عملکرد و نوآوری سازمان­های امروزی داشته باشد. هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی تاثیر استراتژی­های مدیریت دانش بر روی کیفیت محصولات در شرکت­های دانایی محور می­باشد. روش پژوهش در تحقیق حاضر از نوع روش و ماهیت از نوع توصیفی – پیمایشی و ...

پایان نامه جهت اخذ مدرک کارشناسی ارشد برق گرایش الکترونیک چکیده مزایای زیاد کالیبراسیون در محل، نسبت به کالیبراسیون در مرکز کالیبراسیون باعث تشکیل تیم های مجهز سیار کالیبراسیون در تمامی شرکت هایی که در حوزه کالیبراسیون کار می کنند، شده است. از این رو در سال های اخیر طراحی استانداردها و تجهیزاتی که مناسب کارهای سیار باشد مورد توجه قرار گرفته است. طراحی استانداردهایی که در عین ...

پایان نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: مدیریت بازرگانی گرایش: بیمه چکیده: امروزه اجرای اتوماسیون اداری مزایای بسیاری را برای سازمان ها از جمله مشتریان شان فراهم نموده است. سرعت، دقت، ایمنی و ... از این مزایای اند. هدف تحقیق حاضر بررسی اثر اتوماسیون اداری بر رضایت مشتریان سازمان تامین اجتماعی استان گیلان است. روش تحقیق از نوع توصیفی- پیمایشی از نوع همبستگی است. جامعه ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A ) 1-1- مقدمه چندیست که مقوله­ای به نام سرمایه فکری [1]در نظر مدیران و صاحبان فن اهمیت­های فراوانی پیدا کرده است . می­دانیم که دارایی[2]­ها در سازمان به دو بخش دارایی­های مرئی و نامرئی تقسیم بندی می­شود از جمله دارایی­های مرئی می توان سرمایه در گردش و یا حساب بانکی شخص یا بنگاه را دانست و دارایی­های نامشهود خود به دو دسته تقسیم بندی ...

پایان­نامه کارشناسی ارشد M.A. گرایش: منابع انسانی چکیده با توجه به ماهیت فراملی و بین‌المللی بودن موضوع فساد و مبارزه با آن، اقدامات زیادی در سطح بین‌المللی و منطقه­ای برای مبارزه با این پدیده صورت پذیرفته است. در این میان، نقش سازمان ملل متحد و ارکان آن بسیار تعیین کننده است. این سازمان می‌تواند در کمک به کشورهای عضو برای جلوگیری از فساد اداری، ارتقای سلامت و شفافیت بسیار موثر، ...

پايان نامه کارشناسي ارشد رشته: مديريت بازرگاني گرايش: بازاريابي بين الملل  سال تحصيلي:1391-1390 چکيده : اين تحقيق با هدف بررسي راهکارهاي جذب سرمايه گذاري و موانع آن در توسعه صنعتي از

چکيده معماري به عنوان يک حرفه علمي- هنري همواره پوشش دهنده بخشي از نيازهاي زيستي انسان بوده است . بعد از مدرنيته و وارد شدن به عصر صنعتي در ايران ساختمان هاي عمومي به ويژه بازارها که در مقياس شهري

پایان نامه براى دریافت درجۀ کارشناسى ارشد در رشتۀ مدیریت اجرایی چکیده: بررسی مدل های پذیرش فناوری اطلاعات، نشان می دهد که مدل های رقابتی متعددی ارائه شده است که هر کدام مجموعه عوامل تعیین کننده ی متفاوتی دارند. در این پژوهش؛ پذیرش کاربر با استفاده از نظریه ی تلفیقی پذیرش و کاربرد فناوری (UTAUT[1]) ونکاتش و همکاران (2003) که حاصل یکپارچگی سازه های مربوط به هشت الگوی پرکاربرد و ...

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته: مدیریت دولتی چکیده پژوهش حاضر به بررسی رابطه بین رهبری اخلاقی مدیران و تعهد سازمانی کارکنان واحدهای ستادی بانک ملی در شهر تهران پرداخته است . رهبری اخلاقی دارای ابعاد فرد اخلاقی و مدیر اخلاقی می باشد و تعهد سازمانی دارای سه بعد تعهد عاطفی ، مستمر و هنجاری است . نمونه آماری مورد بررسی شامل 330 نفر بودند و توسط پرسشنامه ای متشکل از دو بخش مورد سنجش ...

پایان نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: مدیریت بازرگانی گرایش مالی چکیده هدف این پژوهش، بررسی وضعیت رهبری تحولی مدیران ستادی دانشگاه های علمی کاربردی استان سمنان و رابطه آن با شاخص های سازمان یاد گیرنده بود. سوال اصلی این تحقیق عبارت از این بود که آیا بین سبک رهبری تحولی مدیران ستادی و میزان انطباق با شاخص های سازمان یاد گیرنده رابطه ای وجود دارد؟ این پژوهش تحقیقی ...

ثبت سفارش