فهرست:
ندارد.
 
منبع:
منابع فارسی
1- جوردن اف.تی.دبیلیو و پاتیسون، ام ،(1377) بیماریهای طیور ترجمه بزرگمهری فرد، محمد حسن و فتوتی و همکاران. انتشارات واحد آموزش وپژوهش معونت کشاورزی سازمان اقتصاد کوثر.
2- ساینز بری ، دیوید(1384) بهداشت و مدیریت طیور ، ترجمه ی محمدحسن بزرگمهری فرد و همکاران ،چاپ اول، انتشار پریور.
3- مظفری، شهلا و اوردوخانیان، ژولیست(1387). آزمایشگاه اصول تصفیه آب و پساب های صنعتی ، چاپ اول، انتشارات دانشگاه پیام نور.
4- فاطمی ،حسین.(1381)شیمی مواد غذایی ، چاپ سوم ،شرکت سهامی انتشار.
5- زهری، مرادعلی.(1370) اصول پرورش طیور ، چاپ هشتم انتشارات دانشگاه تهران .
6- میر منوچهری ، حامد. (1387)شیمی موادغذایی ، چاپ اول ، مرکز نشر دانشگاهی .
7- کرامت ، جواد. (1387)مبانی شیمی مواد غذایی چاپ اول نشر دانشگاه صنعتی اصفهان.
8- خلیلی، هادی . (1389)بررسی باکتریولوژیکی عفونت مفاصل در طیور گوشتی شهرستان ارومیه. پایان نامه جهت اخذ دکتری حرفه ای دامپزشکی دانشگاه آزاد ارومیه.
9- صالحی، علیرضا (1379)برسی آلودگی آب آشامیدنی شهرستان میاندوآب به اشریشیاکلی . پایان نامه جهت اخذ دکتری حرفه ای دامپزشکی دانشگاه آزاد ارومیه.
 
10- استون لسون ،جون سامرز ، ویرایش چهارم (1387) تغذیه مرغ اسکات ، ترجمهی پوررضا ، جواد و صادقی ، انتشارات پریور.  
11- نوروزی ، ج؛ (1387).مروری بر میکروبیولوژی جاوتز 2007.انتشارات تیمور زاده ، نشر طبیب     . صفحات:131-128،143-148،197-198.
12- شهبازی، پرویز، ملک نیا، ناصر1383.بیوشیمی ، چاپ بیست وسوم ، انتشارات دانشگاه تهران.
13- نیریز نقدهی ، مسلم . (1390)، جزوه درس دستورالعمل آزمایشهای میکروبی مواد غذایی . دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه.
14- سیگارودی ، تقی خلیقی ، فرخوی،محسن و نیک نفس، فریدون ، (1387) راهنمای کامل طیور ، چاپ پنجم، انتشارات شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر .
 
 
 
 
 
 
 
 
2- منابع انگلیسی
 
Belay,T.and R.G. Teeter.(1993):Broiler water balance and thermobalance during thermoneutral  and  high  ambient  temperature exposure. Poultry sci.72:116-124.
Bennett,  C.D.  and  s.leeson ,(1989):water usage  of broiler breeders.  Poultry  sci.68:617-621
Brake,  J.D.,  T.N.chamblee ,C.D. Schultz, E.D. peebles and j.p.thaxton,(1992): Daily feed and water consumption  of  broiler chicks  from 0-21.j.appl.poultry res.1:60-163
Budgell,P.,(1970):theeffect of changes in ambient temperature on water intake and evaporative water loss.psychon .sci.20:275-278
Dicker,S.E.and  J.Haslam  ,(1972): Effects  of   exteriorization  of the ureters  on the  water  metabolism  of  the  domestic  fowl.  J.physiol.224:4515-4517 .
Herrick, J.B.,  (1971):  Water  quality  for  livestock  and  poultry .feedstuffs  43:28.
Hocking,  P.M., (1993):  Welfare  of  broiler  breeder  and  layer  females  subjected  to  food  and water  reatriction. Br.poultry  Sci. 34:53-64.
Kerstens,  R., (1964):  Investigation  of  the  production  of  heat  and water    vapour  and the  influvance  of  environment  on the  growth  rate  of  broiler  chicks. Funki  information  funki, Ltd.Acrhus,  Denmark.
May,  J.D.,  and B.D.  Lote ,(1992):  Feed  and  water  patterns  of  broilers at high  environmental  tramperatures.  Poultry   Sci  .71:331-336 .
Medway, W. And  M.R.  kare  ,(1959): Water  metabolisn  of the  growing  domestic  fowl with  special  reference  to water  balance  ,poultry  sci. 38:631-637.
Wagner,  M.J.,  (1964):  Thirst  in  the  regulation  of  body  water  .florida st.univ.  Tallahassee , (1963):  pergamon press.
Vandyousefi,  j.,  Arabi,  I.  And  narimani  A.(1989):  investigation  of different types of e.coli in poultry  farms  in iran. Arch inst  razi,49:125-130.
Terzich ,  mak.   And  vanhooser ,s. (1993):postmortem  finding  of  ostriches  submirred  to the aklahoma  animal disease  diagnostic laboratory. Avian  diseases ,37:1136-1141.
Messier,  s.,  Quessy,  S.,Robinson ,Y.,Devriese, L.A., hommez ,j.,and fairbrother, J.M.   (1993):  Focal  dermatitis  and  cellulitis  in  broiler  chickens:bacteriological  and  pathological  finding .  avian diseases.pp:37:839-844 .
Wooley,  R.E.,  Nolan,  L.K.,  brown ,j., gibbs, p.s.,giddings  C.W.,turner, K.S.  (1996):  Association of k-1  capsul ,smooth  lipopolysaccharrides,  tra t gene , and colicin  v production with  complement resistance  of  avian  e.coli.  avian diseases.37:1092-1096.
Quinn,  P.J.;  Carter,  M.E.,  Markey,  B.,  and carter.  G.R., (1994):  Clinical veterinary  microbiology.  Published  by  wolfe  publishing  an  imprint  of  mosbay .pp:118-127,209-236,254-258,320-326.
Wray,  c., and  davies,  R.H.,  (2002): Enterobacteriaceae.  Poultry  diseases.5th  edn. Frank gordan ., et  al.  Harcourt  publishers.  Pp:95-109,111-116,125,130 .
Droul,  R.,  et  al.,  (1996):  Synovitis,  osteomylelitis  and  greenliver  in  turkey  associated  with  Escherichia  coli  ,avian .Dis.40(2):24-417.
Barnes,  H.   Johan .,  Nolan, lisa, k., and  jean-pierre  vaillancourt.,  (2008):  Colibacillosis.  Diseases of  poultry.  12th edn.Y.M.,  saif.,  et  al.  Lowa  state  university press.  Blackwell  publishing.pp:691-716.
Mack O.North / Donald D.Bell, (1990:((301-310).
Noroozi , R , Mehdinezhad, MH , zafarzadeh A . Photocatalytic Removal of Escherichia Coli by ZnO Activated by Ultraviolet-C Light from AqueousSolution.Mljgoums.(2011):5(2):52-61.